Ako na to?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kutlo
Medium Star
Medium Star

Ako na to?

Príspevok od používateľa kutlo »

Mám taký problém neviem či to je mojimi hormónmy (vek) :D alebo niečím iným...
Ide o to že po pár vzťahoch nechcem žiadnu "babenku" na pár týždňov ale niekoho na dlhodobý vzťah
V škole (stredná - gympel) sa premáva jedna slečna a strašne ma zaujala ale neviem čím proste...
Nie žeby nebola nejaká úžasne pekná alebo niečo ale proste cítim z nej niečo viac...... pre mňa ...škoda že ju nepoznám osobne a je o ročník vyššie... :smt081 info mám 16 :D ona pravdepodobne 17 .....
Zaumienil som si že ju chcem ale nevím ako na to... a či sa to oplatí keďže je staršia.... či to nevyskúšat neskoršie a risknúť to tým že do tej doby si nájde chlapca .... a či bude chcieť mladšieho "zajačika" a nie nejakého ....
Vždy chodí s kamarátkou a tak sa v podstate hanbím sa jej prihovoriť.... Viem o nej pár informácií ale nie je toho veľa...ako by som mal začať ? som trošku zúfalý..... (dúfam že ma nevysmejete že ďaľší "teen" školák bezhlavo zamilovaný) :|
Je to môj prvý post v tejto kategórií takže majte so mňou trpezlivosť....btw býva nedaleko odo mňa ... myslím to tým že občas chodí na ten istý bus ako ja ... ( som looser ja viem :D že som sa na nič neodhodlal )

Diki za rady :) keď potrebujete ešte niečo vedieť kludne sa spýtajte
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Re: Ako na to?

Príspevok od používateľa Antichrist »

tak ja mam 20 a hanbim sa tiez v takychto veciach :D ja by som si s nou najprv zacal pisat na nete a potom sa dohodnut na stretku atd...to je moj styl :D
kutlo
Medium Star
Medium Star

nema fb .....
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

este lepsie...aspon vies ze to je normalne dievca a nie skazene
kutlo
Medium Star
Medium Star

sak to ...ona ho mala pred tyzdnom este (mal som spolocnych priatelov) a zrazu ho nema ....ona si co po mne pomysli ked mam na fb vyse 900 priatelov :D (tych vyse 900 priatelov je tym ze kazdeho prijmam a produkujem hudbu)
Adry
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Adry »

Fuuu čo ja viem, začni tak úplne nenápadne, na chodbe / po škole sa jej niečo spýtaj, o niečo ju popros (čo ja viem, či nemá oheň, vymysli si že si niečo stratil a či to nevidela, niečo na nejakeho učiteľa), nerozprávaj s ňou dlho, aby to nevyzeralo nejako extra nápadne (ale usmiať sa na ňu pekne môžeš, aby nezabudla ;) ). Proste sprav tak, aby ste o sebe navzájom vedeli, "poznali sa". Odvtedy sa jej začni zdraviť, po nejakom čase sa pri nej zastav v škole, pokecaj, poohováraj učiteľov. Sprav to tak páru krát a potom ju niekam pozvi. Nečakaj, konaj, držím palce
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Prihovor sa tesne pred zvonenim na hodinu, budes kryty:
1). Rozhovor zacne naberat na obratkach (spomen, ze produkujes hudbu, mas kopec znamych - vybudujes si hodnotu, ale neprezen to s chvalenim sa) a v tom zazvoni a mozete sa znovu porozpravat cez dalsiu prestavku alebo cestou domov (zatial si nieco priprav)
2). Rozhovor stagnuje, ty sa zakoktavas, potis sa, si nervozny a zvonenie je pre teba vykupenim :)

Pri rozhovore sa zameraj na obidve baby, viac sa venuj kamaratke a potom prejdi na tu, co sa ti paci.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Vek je uplne nepodstatny, ale to si uvedomis az ked budes starsi. Keby som bol s dnesnymi skusenostami v tvojom veku, tak by som si trufal aj na starsie ako o jeden rok. Vsetko je to o tom ako sa vies predat (a neplati to len pri vztahoch)...
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Tommy: Aj na o 2 roky staršiu αlfa samicu? Lebo rozdiel je baliť priemer, a to najlepšie čo nám (mužom) ponúka Zem.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Na kazdu dieru je zaplata ;)
kutlo
Medium Star
Medium Star

tommy čoho by som sa mal teda vyvarovať? porad :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

To sa neda velmi zovseobecnit, kazda zena je ina a kazda ma rada inych muzov. Vo vseobecnosti vsak plati, ze zeny sa rady rozpravaju a este radsej rozpravaju o sebe, takze zaklad je pytat sa a pocuvat tie kraviny co trepu.

Btw vela zien (vacsina ktoru poznam) ma rada sebavedomych chlapov a to, ze ta "tvoja" vsade chodi s kamaratkou ti nahrava do karat. Normalne chod za nimi, ked ich uvidis niekde na chodbe a na rovinu jej povedz, ze uz dlhsie si ju tu vsimas a bla bla, ci by nechcela ist niekedy na kavu/caj/pivo/whatever. Prihliadnuc na ich vek sa ta jej kamaratka najskor na mieste zosere, ze si nabral odvahu aj ked su tam na teba dve, a ta tvoja aspon uvidi, ze mas sebavedomie. Ak prijme pozvanie, tak povedz super, vtedy a vtedy, tam a tam, pozdrav a odkracaj prec (ziadne zbytocne vykecavacky) a ak odmietne tak bud:

1) sa hanbi pred kamaratkou (a mozno pozvanie prijme ked budete sami)
2) alebo nema zaujem a vtedy jej daj najavo, ze ti je to jedno a s kludom anglicana odkracaj prec.. alebo to mozes zabit pozvanim jej kamaratky, ktora je este stale mimo z toho, ze si nabral odvahu :D

Samozrejme vyvijat sa to moze aj uplne inak, zaklad je nedat najavo, ze si z nej dosraty az za usami.

Ja sice uz v poslednej dobe nie som nejaky balic (za 5 mesiacov odchadzam zo Slovenska a nechcem sa radsej viazat), ale naposledy ked som cez leto zbalil o 3 roky starsiu krasnu rusku, tak som sa od nej vela naucil a v zasade plati, ze ak chlap nieco chce, tak si to ma zobrat a to zeny neskutocne berie.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

TommyHot napísal:...a v zasade plati, ze ak chlap nieco chce, tak si to ma zobrat a to zeny neskutocne berie.
tesat do kamena
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

javatar napísal:tesat do kamena
True!

kutlo: Nevešaj hlavu a rozhodne ju nepchaj do piesku. Bývate blízko seba, chodíte busom do školy? Fajn, hneď dve možnosti na ice-break. Ten musí prebehnúť normálne - f2f. Nemá FB? Hallelujah!!. Prvý pohľad môže byť ten, že máš o komunikačný kanál menej, no v skutočnosti je to obrovské +. Aspoň Vaša komunikácia nebude stagnovať.
Na Tvojom mieste by som začal v škole a nejako nenútene. Skús nejakú ľahkú tému súvisiacu so školou, alebo niečím, čo máte spoločné, no neudržuj komunikáciu veľmi dlho v tejto rovine. Prejdi čoskoro k niečomu čo Ti môže nahrať do karát. Možno blbosť, no napadlo mi: "Inak mám nový track a chcem vedieť čo si o ňom ľudia myslia vypočula by si si ho?" Samozrejme by to mal byť nejaký Tvoj Masterpiece :wink:
To je len taký nápad.
Inak nikde som sa tu nedočítal - vieš na 100% že nemá priateľa?
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

jin: aj keby mala priatela :) pripustme ze by sa s nim zacala bavit ya predpokladu ze ma frajera (a tym bavenim nemyslim rozoberanie problemov kam ist v piatok vecer) tak ten vztah asi nebude uplne ze super :) okrem toho treba sa riadit heslom ze kazda branka ma svojho brankara ale aj tak obcas padnu goly :)
kutlo
Medium Star
Medium Star

myslim ze nema priatela ...ale neviem to na 100 percent... ale nikdy som ju nevidel so ziadnym chlapcom nejak za ruky ani nieco podobne..
Paragon
Medium Star
Medium Star

Tommy: Dobrá pickupová metóda, len čo by si robil v sit., že baba je introvert, a nejak nevychádza z triedy. A neviem, či má priateľa, tak na 60% má.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ak nevychadza z triedy tak si ju odchyt ked bude vychadzat zo skoly.. Pripadne ak bude nejaka skolska akcia, alebo si odchyt jej kamaratku a povedz jej nech ti ju zavola na chodbu...moznosti mas X :)
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

ja mam ten isty problem :D

ze uz dlhsie si ju tu vsimas a "bla bla" skus definovat bla bla
Paragon
Medium Star
Medium Star

No a k tomu ako sa snažiť, keď nie som si istý, že nemá partnera?
Napísať odpoveď