ED: na ďalšom obr. nechápem ako sa tam dostal Dátum 1.1.1980
Poškodené súbory na USB - [vyriešené]
Poškodené súbory na USB - [vyriešené]
Zdravím, po zakúpení nového USB som si včera naň popresúval filmy. Dnes poobede som ho otvoril a všetko malo nejaké divné názvy zložiek, resp. bolo absolútne nečitateľné(nič sa nedalo otvoriť), pričom hneď ako som to nahral tak som skúšal a nebol žiadný problém s otvorením. Dnes som ho sformátoval a nedávno tam nahádzal pre skúšku pár filmov. A znova, viď. obrázok. V čom by mohol byť problém?
WTF?
Re: Poškodené súbory na USB (opakovane)
ak nepomohol formát, asi by som to videl na reklamáciu....
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto spravilo mne so SOČkou keď som ju vložil do školského PC (nanešťastie som nemal ani zálohu najnovších úprav).
Doma to tiež blblo, tak som skúsil formát a už šiel.
Od vtedy som ten USB do toho PC nepchal a nemám problém, tak možno že to bude nejakým vírom v PC. Ak máš aj iný PC tk ho naformátuj na svojom a potom aj na druhom a skús ho používať bez toho aby si ho pchal do inkriminovaného PC
Doma to tiež blblo, tak som skúsil formát a už šiel.
Od vtedy som ten USB do toho PC nepchal a nemám problém, tak možno že to bude nejakým vírom v PC. Ak máš aj iný PC tk ho naformátuj na svojom a potom aj na druhom a skús ho používať bez toho aby si ho pchal do inkriminovaného PC
USB som používal len v svojom, keď som to nakopíroval, otvoril som zložku a už to bolo všetko tak ako na screene. Zase iné 2 USB, čo mam už dlhšie tak nikdy nič také nespravili.
EDIT: Tak dnes som zistil, že tieto problémy má viacero ľudí čo si to USB kúpili, vyzerá to, že ide skôr o podvod, ako o chybu.
Pre mňa je to teda uzavreté, ďakujem za reakcie.
EDIT: Tak dnes som zistil, že tieto problémy má viacero ľudí čo si to USB kúpili, vyzerá to, že ide skôr o podvod, ako o chybu.
Pre mňa je to teda uzavreté, ďakujem za reakcie.