To niekto aj kupuje, som zvedavy kto by dal 1000 dolarov za acc
League of Legends
Re: League of Legends
To niekto aj kupuje, som zvedavy kto by dal 1000 dolarov za acc
Ja som tam predal fresh 30 za 40€ :3
Hmm idem skusit strelit moj eune acc. Prave sa registrujem.
viete mi povedat ci je casto banovany draven na rankede?dlho som uz nehral ranked a tak nie som v obraze
nevšimol som si že by ho nejako často banovali ..
tak tento hero bude zaujimavy, uplne zmeni taktiku hry , tym pritahovanim spoluhracov atd.. asi bude casto banovany 
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
a kedy konecne bude ? 
No tak to boli horsi hraci ako custom botovia... to neboli ani noobovia, ale retardi... doslova retardovani ludia
-
Yos
Professional
Podla mna sa nejak dohovorili, aby hrali ako retardovani, lebo takto by nehral ani ten, co by to hral prvykrat. Vsak keby isli vsetci spolu napriklad, tak by to urvali hned. Jemu chodili po jednom a tam potom nemal problem.Meken napísal:No tak to boli horsi hraci ako custom botovia... to neboli ani noobovia, ale retardi... doslova retardovani ludia
-
lekoklatik
VIP
O com to hovorite pani ^_^
Ved to boli vsetko low lvl hraci.
Nikto z nich nemal level 12 (ziadny flash, len heal a ghost). Ziadne runy, max. 11points v masteries, co urobi tiez svoje.
Dokonca ked sa ich na zaciatku pytal, ci su champovia ich mains, tak tam jeden pise ze hej, hram tuto hru 5-6x a furt hram tohto champa.
Nemozete ich volat trolmi, noobmi ci retardmi, oni sa tu hru len ucia. Aj Athene to sam hovori, ze by proste nemohol hrat proti lvl30 5tim hracom.
Proste hru nepoznaju
btw ranked system:
Ved to boli vsetko low lvl hraci.
Nikto z nich nemal level 12 (ziadny flash, len heal a ghost). Ziadne runy, max. 11points v masteries, co urobi tiez svoje.
Dokonca ked sa ich na zaciatku pytal, ci su champovia ich mains, tak tam jeden pise ze hej, hram tuto hru 5-6x a furt hram tohto champa.
Nemozete ich volat trolmi, noobmi ci retardmi, oni sa tu hru len ucia. Aj Athene to sam hovori, ze by proste nemohol hrat proti lvl30 5tim hracom.
Proste hru nepoznaju
btw ranked system:
Lekoklatik, logicky by cloveka malo napadnut, ze ked pojdu spolu, tak su silnejsi ... To je proste podla mna uplne logicka a zakladna vec.. stacilo keby sa aspon traja dohodli ze pojdu spolu, ale nie oni chodili po jednom jak gumaci...
To mohol kludne zobrat soraku a robit ramena 
-
Yos
Professional
Dnes do polnoci sa rozdavaju double IP, tak zarabajte 
-
lekoklatik
VIP
@Meken: Aj na lvl30 najdes hracov, ktori proste letia 1vs5 celu hru aj ked im pises ze nech cakaju, pojdeme spolu. Kde je ta logika? Niekto proste nepremysla. Asi chalani premade neboli.
ako sa da hrat 1v5?
-
iceman1414
Medium Star
je to až do dnešnej polnociYos napísal:Dnes do polnoci sa rozdavaju double IP, tak zarabajte
Jojo, ten double IP stale plati 
Inac, ten thresh je strasne OP. Ked mam pri sebe schopne ad carry, zarucene vyhrata lajna. A v rankedoch mi ho ani nebanuju <3
Inac, ten thresh je strasne OP. Ked mam pri sebe schopne ad carry, zarucene vyhrata lajna. A v rankedoch mi ho ani nebanuju <3
ja ho banujem, v kazdom lobby v ktorom som ho banoval mi niekto za to zacal nadavat, ze som dal useless ban...Adry napísal:Jojo, ten double IP stale plati
btw. thresha banujem preto, aby si ho nikto nevybral z mojho teamu...uz som prehral 2 hry pretoze ho ludia testovali v rankedoch a boli totalne unskilled...
tak ja som ho hrával ešte aj na PBE, takže čo to som pochytilephramko napísal:
ja ho banujem, v kazdom lobby v ktorom som ho banoval mi niekto za to zacal nadavat, ze som dal useless ban...deti...
btw. thresha banujem preto, aby si ho nikto nevybral z mojho teamu...uz som prehral 2 hry pretoze ho ludia testovali v rankedoch a boli totalne unskilled...
2 Forsetii - skús to spustiť ako Správca a vypnúť firewall
tiež mam 7 64bit a ide to v poho