Mam otazku, nedavno som platil kartou pri nakupe na jednom eshope.
Kedze mam zapnute SMS ohladom platieb, prisli mi 2 SMS s debetom rovnakej sumy ale tieto sumy neboli este medzi "POHYBY NA ÚČTE" po prihlaseni na vub.sk....
Nasledne, ked dany eshop uz zaslal tovar, uz tato suma bola evidovana aj tu - medzi Pohybmi na ucte. AVSAK stale mam tu jednu sumu medzi "Rezervovaná / vinkulovaná suma (napr. po použití platobnej karty):" A tak mam Účtovný zostatok: (napr) 1000€ a Použiteľný zostatok len 900€. (100€ bola suma za tovar)
Ubehlo uz niekolko dni a tato suma z rezervovanej sumy nepresla do pouzitelneho zostatku a stale ju mam vinkulovanu.
Takze v skratke:
Kupil som tovar na eshope, zaplatil som kartou. Tovar stal 100€
Prisla 1.SMS debet 100€, a hned na to druha SMS debet 100€
Ked eshop zaslal tovar, jedno 100€ som uz mal klasicky medzi debetom pri Pohyboch na ucte evidovane.
Druhych 100€ mam vo vinkulovanej sume... Akoto?
Co s tym?
VUB banka
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: VUB banka
Zavolaj na infolinku do banky, co moze byt jednoduchsie???
Blokacia na ucte bude uvolnena automaticky po 30 dnoch. Ci sa to da skor neviem.saj napísal:Mam otazku, nedavno som platil kartou pri nakupe na jednom eshope.
Kedze mam zapnute SMS ohladom platieb, prisli mi 2 SMS s debetom rovnakej sumy ale tieto sumy neboli este medzi "POHYBY NA ÚČTE" po prihlaseni na vub.sk....
Nasledne, ked dany eshop uz zaslal tovar, uz tato suma bola evidovana aj tu - medzi Pohybmi na ucte. AVSAK stale mam tu jednu sumu medzi "Rezervovaná / vinkulovaná suma (napr. po použití platobnej karty):" A tak mam Účtovný zostatok: (napr) 1000€ a Použiteľný zostatok len 900€. (100€ bola suma za tovar)
Ubehlo uz niekolko dni a tato suma z rezervovanej sumy nepresla do pouzitelneho zostatku a stale ju mam vinkulovanu.
Takze v skratke:
Kupil som tovar na eshope, zaplatil som kartou. Tovar stal 100€
Prisla 1.SMS debet 100€, a hned na to druha SMS debet 100€
Ked eshop zaslal tovar, jedno 100€ som uz mal klasicky medzi debetom pri Pohyboch na ucte evidovane.
Druhych 100€ mam vo vinkulovanej sume... Akoto?
Co s tym?
da sa to skor, ak zavolas na infolinku alebo zajdes na pobocku
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, momentálne som v TB a chcel by som si založiť účet aj vo VUB a to hlavne za to že tam je 5 sporiacich účtov. Máte s tým niekto skúsenosti? AKo ste spokojný s VUB?