YouTube

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
hacker300
Medium Expert
Medium Expert

YouTube

Príspevok od používateľa hacker300 »

Prosim vas stiahol som si program ht track website copier na stiahnutie celych stranok. Za 1 den som uz stiahol cele abcgames.sk , superhry.cz , y8 ( online hry ) , atd.
A teraz by som chcel youtube ale myslim si ze to nema vyznam ale aj tak by som chcel vas nazor.
Keby som dal stahovat youtube tak myslite ze by mi to zacalo stahovat komplet aj s nekonecno gb videi ktore by som nestiahol za 10 zivotov alebo to stiahne nejak tak ze
to stiahnem napr. za 3 dni a bude to fungovat s prehravanim videi. Jednoducho ze to nebude mat taku velkost ako vsetky videa dohromady lebo potom je nerealne stiahnut celu stranku alebo len na take nieco pomyslat. Take stranky ako online hry to stiahnem tie hry maju 2 mb .... ale videa na youtube maju zase 2 gb... a to ma zaujima ze ked je to tak ako si myslim tak nemam sancu.
Mozno to uz niekto skusal.

DAKUJEM za odpoved.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: YouTube

Príspevok od používateľa p4ra »

1. Mas predstavu, aky obrovsky je YouTube?
2. Naco stahujes cele weby, ked sa aj tak aktualizuju kazdy den a internet mas? Nie je ti lepsie browsovat len to, co potrebujes?
3. Kto uz dnes v dobe broadbandu stahuje cele weby, ked je jedno, ako dlho ma net zapnuty?

Unika mi podstata veci. A inak odpoved na tvoju otazku. Nie, ani to neskusaj. Nemas ani tolko miesta na HDD, a do konca svojho zivota mat nebudes, takisto nemas ani tolko casu. Zabudni na tento stupidny napad.
TheMatterrss
Light Expert
Light Expert

YouTube

Príspevok od používateľa TheMatterrss »

keby si dal všetky HDD zo slovenska ajtak by sa ti nato youtune nevmestil btw: nǎco ti to vobec je ?! zbytočne zaberáš pameť ved dneska je už premaksný cloudcomputing ;)
jps
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jps »

mam otazku ohladom zapocitavanie poctu prezreti na YouTube... :) chcem vediet ako to funguje aby sa zapocitalo prezretie... ci staci iba kliknut ci pozerat cele ci ked pozrem cele video 20 krat po sebe ci sa do cisalnika prida +20 prezreti... ako to funguje??? dik
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Mám pocit, že sa to aktualizuje po nejakom čase a z jednej IP funguje asi len jeden view za nejaký čas. Aby sa tam nedali umelo pridávať videnia pomocou F5 napríklad :)
UN2552
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa UN2552 »

1 IP = 1 pozretie
Viacej krat ti to nezapocita
jps
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jps »

takze ked pozrem za den 500 krat tak odo mna zapocita iba jedno???
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

presne tak
Windors
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Windors »

Mne to na vlastných videách s tým F5 fungovalo :D
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Pokiaľ viem, tak z jednej IP môže byť za určitý čas, určitý počet prezretí (nie len 1).

Inak keď sme už pri youtube, tak aj vám posledných pár dní načítava videá? S netom problém nemám, ale napr. načítava video a po pár sekundách prestane a video sa tam zasekne a musím znižovať kvalitu aby sa to pohlo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Corn Flake: Uz sa tu o tom pisalo asi pred dvomi tyzdnami, ze YouTube zmenil sposob cachovania videa. Netreba znizovat kvalitu, staci dat pauzu a pustit to, resp. nechat pauznute, aby to nacitavalo.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

O tom viem, že si načíta stále len určitú časť videa a potom si ho postupne donačítava. Ale mne to načítalo určitú časť a ďalej už nič. Aj keď som tú načítanú oblasť dopozeral, tak ďalej ne a ne načítavať. No chvalabohu vyzerá to tak, že od včera mi to už ide normálne.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Tiež mi začalo pomaly načítavať videá z YouTube. Je jedno či dám kvalitu 240p alebo 1080p.
Keď dám stopku, tak mi načíta len kúsok videa dopredu a potom sa načítavanie zastaví.
Nič nesťahujem, žiadne iné procesy nie sú spustené aby zaťažovali prenos dát. Pre istotu som si hneď čekol rýchlosť: 4606.2 Kbps (Kilobitov za sekundu) alebo tiež 575.8 KB/sec. Robí mi to v Chrome, Opere, IE ...

Nemáte nejakého tušáka čím by to mohlo byť ? :?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Mne tiež pomaly načítava videá na YT. A to vôbec nesťahujem, rýchlosti netu sú normálne napr. pri sťahovaní, ale tie videá... nehrozí, aby ich načítalo za 1-2 minúty, nebodaj aby som nejaké pozeral a ono sa postupne načítavalo.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Tak aspoň môžem dúfať, že chyba nie je u mňa...

... inak taká prkotina to je, ale neskutočne ma to rozčuľuje :D
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Zabudol som ale napísať, že to tak nie je stále. Niekedy môžem pozerať video aj v kvalite 720p počas načítavania a neseká. Keď mi to ale seká, tak to nenačíta plynulo ani 480p.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

dnes išlo doobeda aj poobede super (1080p bez problémov)... teraz na večer mám problém aj s blbým 360/480p

Je možné, že by nestíhali linky poskytovateľa netu ? Žeby mi to nejak blokoval ? ... alebo jednoducho nestíha YouTube ? :lol:
Napísať odpoveď