Ako byť energický? - vaše tipy

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako byť energický? - vaše tipy

Príspevok od používateľa javatar »

Nie - ked mam blby tyzden tak sa hlavne ukludnim a robim aj ine veci (ale metal musi byt). Proste sa respektujem - ked mi je blbo tak to menim len ak usudim, ze v danej situacii nie je vhodne aby mi bolo blbo. Ale viem, ze to len presuvam na iny cas a budem to musiet v sebe spracovat.
No a ak ma stretnes v dobrej nalade (co sa nestava az tak velmi velmi casto) tak prirodzene, ze ti cast energie odovzdam. Stretnut vysmiateho cloveka vzdy zlepsi naladu (pokial neprevazi sebalutost a zatrpknutost).
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

on sa nepyta ako sa nabyt energiou ale ako byt energicky, vid prvy jeho prispevok...

toto jedlom ani dietou nedosiahne 8)

vo svojej podstate ano
ak ma niekdo agresivnu povahu tak ju bude mat vzdy, je len nanom ako velmi ju dokaze potlacit ale to dosiahne iba silnou sebakontrolou a teda robi nieco co je jeho povahe neprirodzene, kedze jeho reakcia na dane momenty je agresia pripadne vybusnost...

clovek sa tak nevyvija, tak sa rodi, to mas to iste ako charizma, niekdo ju ma niekdo nema, su urcite vlastnosti ktore sa nedaju naucit, nedaju vycucat z diety alebo z posilovne... proste to mas alebo nie...

mozes sa smiat, mozes vyskakovat ako taky capko cely den, skerit sa na kazdeho, rozdavat dobru naladu ale to este neznamena ze clovek z teba nacerpa energiu a bude mat cely den dobru naladu len koli tebe...

forsaken skusim sa inak opytat - nie si do nej len jednoducho zalubeny? vysvetlovalo by to mnohe
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

polo zasa riesis vec na ktorej nezalezi...nie som do nej zalubeny... kedy som napisal ze som stretol typka tiez by si sa to pytal?

vec sa ma tak ze niektori ludia proste srsia pozitivnou energiou naokolo tak ze byt v ich blizkosti ta nabija viac ako spanok... podla mna je to skvela vlastnost do kazdej situacie, a mna zaujima ci sa takym moznom stat alebo len narodit.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

lol chlapce ja nic neriesim, jediny kdo tu riesi si ty a pytas sa na nazory inych... si to tam hore trosku skompletizuj

a pisal si o babe a nie o chlapovi tak som reagoval priamo na to a nie na hypotezu ci nie si bukva...

no ale to nie je podstatne... vidim ze cesta tvrdeho odporu pokial nedostanes odpoved ktora sa ti zapaci je ti blizka tak vela stastia s tou energickostou 8)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

mozno si ju len vychytal ked mala dobru naladu...
ono naucit sa da udajne aj takym veciam ako je charizma (a tym naucit myslim naozaj naucit) ale skutocne to tak velmi chces?
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

neviem, voci tomuto som velmi skepticky... imho sa prirodzena charizma naucit neda...

mozes sa tvarit, hadzat pozy, robit cokolvek, no prirodzene to nikdy nebude ak to clovek nedostane "do daru"

ale to som ja, kdo vie, mozno sa niekomu takyto umely swang styl paci... ale dnes je bohuzial toho vela, radsej byt prirodzeny a taky aky clovek je nez tlacit na pilu ktorej zuby su vsetky tupe...
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Nechcem robiť reklamu, ale Pravidlá úspechu od Jacka Canfielda sú veľmi dobré. Jeden z najlepších aj najbohatších svetových motivátorov, ktorý začínal od 0 radí, ako dosiahnúť to, po čom túžiš.

//autoeditácia príspevku (26 Jan 2013, 13:21)
Btw si introvert, alebo extrovert?
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

neviem ti dat tip, ale prispejem k teme ... raz som robil v pokladni v jednom supermarkete, vacsinou to bola nuda, stereotyp ... ale raz sa pamätam ako prisla jedna zena ku mne platit, taka tridsiatnicka asi, sympaticka ... a taka charizma z nej vyzarovala, taka energickost, kus aj posrandovala so mnou, furt mala siroky usmev a strasne prijemna bola ... hned mi zlepsila den. Takito ludia su fakt super.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

polo ty mi na diskusnom fore vycitas ze sa pytam na nazory ostatnych?

otazka je jasna - nemusis analyzovat moje odpovede a hladat v nich nieco potencionalne mozne ale nevyslovene...

javatar -ona posobila energicky aj ked jej zuby vrtali a prisla s opuchnutymi dasnami... bolo vidno ze nieje to ono ale aj tak...

preco by som to nemal chciet - takyto ludia sa mi zdaju uspesnejsi a spokojnejsi ako ini

paragon - dik za typ, pozrem sa na to...

v 65% pripadov som introvert, ostatok extrovert
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

facepalm...

to bolo poukazanie na to ze sa pytas na nazor ostatnych a nie ze tu nieco riesim
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

To sa da tazko naucit, treba to nechat na tych, ktori to maju vrodene. Prilisnou snahou o energickost by to mohlo potom skoncit ako Eva Mazikova.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

physoc ma pravdu, v podstate najednoduchsi sposob je spytat sa takeho cloveka, co je jeho zdroj energie ... aj ked vecsinou su tito ludia uz tak "vnutorne nastaveni, psy - fyzicky silni jedinci
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Eva Mazikova :lol: :lol: trefne

tiez som stretol par ludi co z nich vyzaruje energia a je to neskutocna parada...cloveka to nakopne jak 100 redbulov
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tiez ma poznamka o mazikovej pobavila... no pri nej mam presne opacny pocit, ze to je clovek ktory z teba energiu vycucia a nie dobije... imho afektovanych ludi ako je ona k smrti nemam rad a pri nej by som sedel za vrazdu asi za 5 minut 8)
Michaliuz19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Michaliuz19 »

tak neda sa byt vzdy energicky , mozno aj ona to len hra na oko a doma je inak su to zeny, a vecina zien je takych no ked je naozaj vsade taka dobra ako pises skus nieco z tohoto , mam z osobnej skusenosti
- dobry spanok, nerobit si zbytocne starosti , brat svet aky je, clovek sa nedokaze trvalo zmenit ,hrat nejaka herecka forma sa neda vecne treba byt sam sebou no staci upravit pohlad na svet, byval som divny no bavi ma zas priroda, hudba, skus trance , to je nieco ako dance, urcite poznas nejakych djov ako armina, mna ta hudba nabija takou energiou a zmeni ma , uvolni ma citim sa fajn a nemusim mat ani drogy, potom ide vsetko lahsie ked si pustis trance a pozeras na zapad slnka , je to proste hudba prirody, ...
mozno to ma docela zmenilo , predtym som pocuval rap a metal, a citil som sa jak chodiaca slza, zatrpknuty,drzi , no hudba dost ovplnivni cloveka,
alebo mozno aj nie mozno to na kazdeho inak posobi , skus sam experimentuj a mozno budes viac energicky, vsetko je to o charizme a charaktery:)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Ja by som išiel cestou zdravej životosprávy, optimistického pohľadu na svet a podobne. V zdravom tele zdravý duch.
Nečumieť večer do depresívnych správ, mať viac radosti zo života, tešiť sa z maličkostí.... brať život s nadhľadom, úsmevom, elánom a dobrou náladou.
UlicovySEN
Novice
Novice

Príspevok od používateľa UlicovySEN »

sportuj, zdravo sa stravuj, zabavaj sa .. alebo druha moznost, zacni fukat ihned budes energicky :D
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ako byt energicky? Sam seba do toho nedokopes,.. Jedine spped alebo extaza po nej budes na istu chvilu energicky,...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Kokaín.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Malo ludi si dokaze uzivat"pritomny okamzik".Prezivat chvilu a situaciu ktora tu je prave teraz,v tomto momente.Vacsinou sa nase mysle hrabu v minulosti,alebo lietaju uz niekde v buducnosti.
Z energickych ludi srsi prave pocit stastia-dokazu si uzivat okamzik pritomnosti a nezatazuju sa vcerajsokm,alebo zajtrajskom.Taktiez ako zdravie dusevne,tak aj fyzicke zohrava dolezitu ulohu s cim ide ruka v ruke spravna zivotosprava.
Napísať odpoveď