Stretnutie s ex.
Stretnutie s ex.
Citam uz dlhsie temy v tomto fore, tak som sa rozhodol ze zaregistrujem aj seba lebo mam tu jednu situaciu, a neviem ako dalej. Dufam, ze prispejete svojimi nazormi.
Takze, chodil som s jednou babou, no po polroku priblizne sa so mnou rozisla. Nemali sme ziadne hadky, ale povedala mi ze ma uz nemiluje, ze tie city ku mne z jej strany opadli, tak ze bude lepsie ked sa rozideme aby mi nedavala falosne nadeje. Znasal som to dost tazko lebo som bol do nej bezhlavo zalubeny, aj ked videl som uz poslednych par tyzdnov vztahu, ze sa to kazi, ze nejak akoby upadala medzi nami komunikacia, hlavne z jej strany, akoby nevedela o com sa so mnou bavit a bola trosku taka chladna, bez emocii.
Hned po rozchode mi napisala, ze ma ma rada, aj ked nie ako partnera, tak ze by chcela ostat mojou kamaratkou ak budem chciet. Vtedy som jej odpovedal, ze dajme tomu cas a uvidime po case. Ona chcela hned po rozchode ostat v kontakte.
A teraz preslo uz asi 4-5 mesiacov odkedy sme sa nevideli, nekomunikovali sme, az na par sprav, ze ako ide skola, ako sa mam a podobne bezne otazky. Vzdy som jej odpisal tak aby to skoncilo tou mojou odpovedou a dalej sa na nic nepytala ... len som jej odpisal na to co sa pytala, ja som nic nevyzvedal od nej. Bolo to len par sprav raz za cas.
A teraz mi napisala, ci by som sa nechcel stretnut. A neviem co robit. Stale si na nu obcas spomeniem, vela miest mi ju pripomina, kedze zijem v malom meste ale uz som sa z toho ako tak vyliecil. Aj ked si na nu spomeniem, tak nie je to uz take ako po rozchode, ze som ju hned chcel naspät a valcovali mnou hned emocie ked som si na nu spomenul. No a neviem teraz co robit, ci sa s nou stretnut alebo nie. Bojim sa, ze to bude trapne, ze sa nebudeme vediet normalne porozpravat, ze budeme nervozni, ze tam bude napätie medzi nami. Alebo skor sa bojim ze hned ako ju zbadam ju zas budem chciet. Predsa len, som ju vobec nevidel par mesiacov a je to krasna baba.
Neviem co robit. Ja nemam vela kamaratov, som dost uzavrety clovek a s nou som taky vobec nebol a rad by som mal taku dobru kamaratku ako je ona (je to velmi dobre a hlavne slusne dievca, takych poznam velmi malo), ale neviem ci by som ju vedel brat len ako kamosku. Myslite, ze sa to da ? Byt po vztahu dobrymi kamaratmi ?
Co si o tom myslite ? Je dobre takto skusit udrzat kamaratsky vztah s byvalou ? Je to predsa osoba, s ktorou som sa citil dobre, s ktorou som si rozumel .. ale ci by to tak bolo aj teraz ale bez nejakych citov?
edit: pokial viem, nenasla si medzitym ineho. A ja tiez nemam nikoho, vek 23 ona, ja 22.
Takze, chodil som s jednou babou, no po polroku priblizne sa so mnou rozisla. Nemali sme ziadne hadky, ale povedala mi ze ma uz nemiluje, ze tie city ku mne z jej strany opadli, tak ze bude lepsie ked sa rozideme aby mi nedavala falosne nadeje. Znasal som to dost tazko lebo som bol do nej bezhlavo zalubeny, aj ked videl som uz poslednych par tyzdnov vztahu, ze sa to kazi, ze nejak akoby upadala medzi nami komunikacia, hlavne z jej strany, akoby nevedela o com sa so mnou bavit a bola trosku taka chladna, bez emocii.
Hned po rozchode mi napisala, ze ma ma rada, aj ked nie ako partnera, tak ze by chcela ostat mojou kamaratkou ak budem chciet. Vtedy som jej odpovedal, ze dajme tomu cas a uvidime po case. Ona chcela hned po rozchode ostat v kontakte.
A teraz preslo uz asi 4-5 mesiacov odkedy sme sa nevideli, nekomunikovali sme, az na par sprav, ze ako ide skola, ako sa mam a podobne bezne otazky. Vzdy som jej odpisal tak aby to skoncilo tou mojou odpovedou a dalej sa na nic nepytala ... len som jej odpisal na to co sa pytala, ja som nic nevyzvedal od nej. Bolo to len par sprav raz za cas.
A teraz mi napisala, ci by som sa nechcel stretnut. A neviem co robit. Stale si na nu obcas spomeniem, vela miest mi ju pripomina, kedze zijem v malom meste ale uz som sa z toho ako tak vyliecil. Aj ked si na nu spomeniem, tak nie je to uz take ako po rozchode, ze som ju hned chcel naspät a valcovali mnou hned emocie ked som si na nu spomenul. No a neviem teraz co robit, ci sa s nou stretnut alebo nie. Bojim sa, ze to bude trapne, ze sa nebudeme vediet normalne porozpravat, ze budeme nervozni, ze tam bude napätie medzi nami. Alebo skor sa bojim ze hned ako ju zbadam ju zas budem chciet. Predsa len, som ju vobec nevidel par mesiacov a je to krasna baba.
Neviem co robit. Ja nemam vela kamaratov, som dost uzavrety clovek a s nou som taky vobec nebol a rad by som mal taku dobru kamaratku ako je ona (je to velmi dobre a hlavne slusne dievca, takych poznam velmi malo), ale neviem ci by som ju vedel brat len ako kamosku. Myslite, ze sa to da ? Byt po vztahu dobrymi kamaratmi ?
Co si o tom myslite ? Je dobre takto skusit udrzat kamaratsky vztah s byvalou ? Je to predsa osoba, s ktorou som sa citil dobre, s ktorou som si rozumel .. ale ci by to tak bolo aj teraz ale bez nejakych citov?
edit: pokial viem, nenasla si medzitym ineho. A ja tiez nemam nikoho, vek 23 ona, ja 22.
Re: Stretnutie s ex.
ak si si isty, ze dokazes kontrolovat seba, svoje city a cele to stretnutie.... tak sa s nou stretni. na tom celom sa zasmejete, uvidi, ako si nad vecou
.
ak sa bojis, ze by si do toho opat spadol... tak jej to kludne povedz..doslova (s humornym podtonom). podla jej reakcie sa zariadis
ja som sa s byvalou stretol (asi pol roka po..). a pomohlo mi to. utvrdil som sa, ze novy smer, ktory moj zivot nabral, je spravny.
.
ak sa bojis, ze by si do toho opat spadol... tak jej to kludne povedz..doslova (s humornym podtonom). podla jej reakcie sa zariadis
ja som sa s byvalou stretol (asi pol roka po..). a pomohlo mi to. utvrdil som sa, ze novy smer, ktory moj zivot nabral, je spravny.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Neviem, toto je strašne, strašne zložitá situácia a veľmi individuálna. Môže ti to pomôcť si uvedomiť, prečo ste sa rozišli, ak ste sa už obaja ponad to povzniesli a môže to byť príjemné stretnutie alebo sa z toho vyvŕbi plačlivé údolie, všetko sa ti to vráti a budeš tam, kde si bol po rozchode. Ja som s bývalým priateľom bola dva razy vonku a bolo to fajn, príjemne sme sa porozprávali a vôbec to neľutujem. Uvedomila som si, že je to skvelý chalan, že si ho stále veľmi vážim a že mu prajem len to dobré do života. Posledný expriateľ so mnou vôbec nekomunikuje, ani ma nezdraví a raz, čo sme sa spolu po rozchode pokúšali rozprávať, tak to bolo pre oboch trápenie. Čiže je to na tebe, či to riskneš a najmä, ako a či si s tým rozchodom už úplne vyrovnaný.
a myslite, ze sa stava casto, ci naopak velmi zriedka, ze tam zas prebehne iskra a sa zase obaja do seba zalubia ?
Aj ked su uz obaja vyrovnani s rozchodom a povzniesli sa nad tym? Cize ani jeden tam nejde s tym cielom, ze dat sa dokopy.
Aj ked su uz obaja vyrovnani s rozchodom a povzniesli sa nad tym? Cize ani jeden tam nejde s tym cielom, ze dat sa dokopy.
Iskra prebehnúť môže, ale ak sa dáte zas dokopy, tak rátaj s tým, že je veľmi veľká pravedpodobnosť, že to stroskotá opäť na tom istom, dokázala ťa prestať lúbiť raz, dokáže to znova. Čiže radšej nič neočakávaj, ani jej nedávaj nijaké signály, počkaj či ti ona niečo naznačí a ak áno, tak rozhodnutie bude na tebe.
-
javatar
Hardcore addict
Stat sa moze hocico ale ak chces poradit - chod tam bez ocakavani...
Takisto ak sa nebudes citit prijemne, tak sa jemne ospravedln, zval vinu na seba,ze to este nezvladas (co vlastne nebude daleko od pravdy) a stretnutie ukonci.
O tom, ci sa budete mat o com porozpravat, toho sa neboj. Len sa ovladaj.
GL&HF
Takisto ak sa nebudes citit prijemne, tak sa jemne ospravedln, zval vinu na seba,ze to este nezvladas (co vlastne nebude daleko od pravdy) a stretnutie ukonci.
O tom, ci sa budete mat o com porozpravat, toho sa neboj. Len sa ovladaj.
GL&HF
Tak s nou asi pojdem, skusim to. Ked sa mi bude zdat, ze som do toho zas spadol tak to stretnutie rychlo ukoncim. Tazko povedat ako sa budem citit pri nej, ked som ju tak dlho vobec nevidel. Par sprav sme si napisali, ale cez net to je take neosobne, onicom. Studujeme v rozlicnych mestach a ona dost daleko od domova, takze teraz chodi domov tak raz za mesiac, cize vlastne ta sanca stretnut sa niekedy pocas tych 4-5 mesiacov bola dost nizka. A vlastne som sa dost dlhu dobu aj vyhybal miestam, kde by som ju mohol stretnut.
Obavam sa najviac toho, ze ma bude strasne pritahovat fyzicky lebo velmi sa mi pacila, bola presne moj typ (a myslim, ze vyzorovo sa nezmenila).
Obavam sa najviac toho, ze ma bude strasne pritahovat fyzicky lebo velmi sa mi pacila, bola presne moj typ (a myslim, ze vyzorovo sa nezmenila).
Daj potom vedieť ako si dopadol. 
Osobne by som nesiel lebo si myslim ze ta baba sa chce s Tebou stretnut skor nie ako kamoska ale asi nieco viac...uvidis daj vediet...alebo sa Ti pochvali novym objavom
:D:D
nemyslim si, ze sa chce stretnut ako nieco viac .. ked hned po rozchode chcela byt kamaratka a vypisovala mi, ze jej chybam ako kamarat...
A aj to ma napadlo, ze ci mi nechce povedat, ze si niekoho nasla, tak ze nebudeme kamarati
(ja keby som niekoho teraz mal tak sa s nou urcite nejdem stretnut) ... ale vsak uvidim, no o tomto tiez dost pochybujem, myslim ze keby si niekoho nasla, ze by sa to dostalo ku mne od niekoho. Podla mna ona chce byt fakt len kamaratka, ale taka blizka kamaratka, nie len taka, ze sa pozdravime ked sa nahodou stretneme a prehodime par slov, ale podla mna chce take normalne kamaratstvo (stretavat sa, pokecat .. nic viac nic menej).
Dam vediet potom, ale kludne piste este dalsi, aky mate nazor na toto, som zvedavy co si o tom myslia ini ludia.
A aj to ma napadlo, ze ci mi nechce povedat, ze si niekoho nasla, tak ze nebudeme kamarati
Dam vediet potom, ale kludne piste este dalsi, aky mate nazor na toto, som zvedavy co si o tom myslia ini ludia.
Nemali ste ziadne hádky ale uz ta nemiluje,to je z minuty na minutu u zien zvycajné.Len ťa tahá dole stým ze najprv chce koniec ze ta uz nelubi potom sa teba pýta co je stebou a zase chce stretko a tebe dáva nádej. No a vrchol by bolo keby sa ti pochváli ze má noveho frajera to uz by si snou hadam ani nebol kamarát ci?
Urcite by si tam nemal ist, nema to ziadny racionalny podklad ani dovod.
Ja mám s ex perfektný kamarátsky vzťah stále aj po rokoch, takže ono to môže dobre dopadnúť. 
nedrazdi hada bosou nohou;-)
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ono, neviem či som si to len ja všimol, ale jedná sa tu o "ex" a ono nech už to bol akýkoľvek dôvod, určite bol minimálne pádny, že sa tou "ex" stala...to snáď hovorí za všetko.
ja mam s jednou inou ex, predchadzajucou tiez fajn kamaratsky vztah, aj ked casto sa nestretavame, ale s nou som chodiil velmi kratko a rozisli sme sa po vzajomnej dohode, cize tam som videl aj ja, ze by to nefungovalo.
Ale s touto je to ine, bola to fakt velka laska z mojej strany a ukoncila to ona, pre mna dost nepochopitelne takpovediac z minuty na minutu. A dovod dodnes nepoznam, nevedela mi to pri rozchode vtedy vysvetlit, ze to tak proste citi .. to bolo odovodnenie.
A samozrejme, ze keby prisla s tym, ze ma ineho, tak by som ju poslal kade lahsie. Ale nemyslim si, zeby bola taka sprosta, zeby sa chcela so mnou kamaratit ked ma ineho.
Ale s touto je to ine, bola to fakt velka laska z mojej strany a ukoncila to ona, pre mna dost nepochopitelne takpovediac z minuty na minutu. A dovod dodnes nepoznam, nevedela mi to pri rozchode vtedy vysvetlit, ze to tak proste citi .. to bolo odovodnenie.
A samozrejme, ze keby prisla s tym, ze ma ineho, tak by som ju poslal kade lahsie. Ale nemyslim si, zeby bola taka sprosta, zeby sa chcela so mnou kamaratit ked ma ineho.
Podla mna do toho znova spadnes, ona mozno nie ale ty hej...daj info ako dopadlo a ake mas pocity
ved aj ja si presne toto myslim, ze ja do toho zase spadnem ale ona nie ... ona v tom ma uz predsa dlho jasno, ze ma nechce, tak neverim velmi, zeby zas do toho aj ona spadla. Len dufam, ze kus zmeni spravanie a nebude ku mne taka mila a nebude sa spravat tak ako ked sme spolu chodili lebo ak ano, tak asi do toho naozaj zas spadnem.
No ale napisal som jej uz vcera, ze sa s nou stretnem, tak tam pojdem, vsak co, nezabije ma to.
No ale napisal som jej uz vcera, ze sa s nou stretnem, tak tam pojdem, vsak co, nezabije ma to.
-
Antichrist
Medium Star
podla mna uz nespadnes do toho, predsa je to len dlhsi cas co ste sa rozisli ale nikdy nevies...a preco sa chce s tebou stretnut po tak dlhom case? ako uz niekto predomnou pisal neocakavaj nic od toho, nechaj tomu volny priebeh a motyka moze znovu vystrelit a budete zas spolu...dievcata su nevyspytatelne
no chce ma mat za kamarata lebo sme si velmi dobre rozumeli po ludskej stranke. Boli sme velmi podobne povahy, podobne sme zmyslali, rovnake nazory sme mali skoro na vsetko a tak. A hned po rozchode mi to povedala, ze by ma chcela mat ako kamarata nadalej, tak asi nezmenila tento nazor.
A stretnut sa chce asi preto, ze to kamaratstvo len cez internet, cez spravy je dost onicom ... poslednych niekolko dni si dost casto piseme, ale to je take neosobne, podla mna dost zbytocne si len vypisovat cez net. V tomto s nou suhlasim tiez, ze ked mam byt s niekym kamarat tak sa stretavajme, komunikujme a nie len pisme cez net. Navyse nechodi na FB a tak vseobecne nie je casto na nete. Preferuje osobnu komunikaciu s ludmi a ja tiez.
A stretnut sa chce asi preto, ze to kamaratstvo len cez internet, cez spravy je dost onicom ... poslednych niekolko dni si dost casto piseme, ale to je take neosobne, podla mna dost zbytocne si len vypisovat cez net. V tomto s nou suhlasim tiez, ze ked mam byt s niekym kamarat tak sa stretavajme, komunikujme a nie len pisme cez net. Navyse nechodi na FB a tak vseobecne nie je casto na nete. Preferuje osobnu komunikaciu s ludmi a ja tiez.