Stretnutie s ex.
-
Antichrist
Medium Star
Re: Stretnutie s ex.
aha a ona ma uz priatela?
Nema nikoho. Overil som si to vcera vecer cez jej kamaratku cez net.
-
Antichrist
Medium Star
tak mas sancu :DD
teoreticky hej, ale bojim sa toho, ze ja v tom budem vidiet sancu aj ked mi ju uz nedava ...
// uvidime, uz dnes vecer .. comming soon
// uvidime, uz dnes vecer .. comming soon
-
Antichrist
Medium Star
ak budes vidiet v tom sancu, tak nechod nato hned zhurta, sleduj jej spravanie atd...
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
musis ma osprevedlnit, ale ja casto nie som prave najbystrejsia osoba. mohol by si mi prosim napisat co presne znamena "sleduj jej spravanie atd.?" nejako neviem co presne si pod tym predstavit alebo aky benefit by z toho asi tak mal byt.Antichrist napísal:ak budes vidiet v tom sancu, tak nechod nato hned zhurta, sleduj jej spravanie atd...
A tu krasne vidno ako ju stale chces.daniel10 napísal:Ale nemyslim si, zeby bola taka sprosta, zeby sa chcela so mnou kamaratit ked ma ineho.
SRneC -> Preco ? Ja kebyze mam teraz priatelku tak by som sa nesiel stretavat s byvalou lebo by sa to terajsej asi nepacilo. Logicky ... preto si myslim, ze aj ona keby mala chlapa tak by sa nechcela stretavat aj s byvalym. Jak si z toho prisiel nato, ze ju stale chcem ?
Jaj ja som to myslel presne z opacnej strany, ze by to teba hnevalo.
tak beriem s5
Pride mi zvlastne, ak si s niekym vo vztahu a on chce aby si ostal zo dna na den len kamaratom. Podla mna medzi ludmi, ktori mali dlhsi vztah (aj ked nehovorim, ze je to zrovna tento pripad) bude minimalne jeden chciet vzdy viac a bude tam vzdy take zvlastne napatie. resp. ani sam nevies ako sa mas k nej spravat. Ked si s niekym kamos, tak taketo veci proste neriesis, bavite sa ako kamosi, ale bavit sa ako kamos s byvalou je tazke, pretoze nevies ako ta vnima, pripadne moze pochopit nieco zle a len preto, lebo bola s tebou viac nez kamaratka, cize ta pozna aj po intimnej stranke rovnako ako ty ju... 
no bol som s nou vcera tak to tu kus opisem. Zo zaciatku to bolo zvlastne, obaja sme boli nervozni. Cize rozhovor sa dost tazko rozbiehal. Ale po nejakej dobe to bolo kus lepsie, no cely cas tam bolo citit tu obojstrannu nervozitu a nepohodu.
Bavili sme sa len o takych obycajnych veciach, vacsinou o skole a neboli sme velmi dlho. Parkrat bolo aj take ticho, nazval by som to trapnym tichom. Ale vam poviem, uz len ked som ju zbadal ako prichadza tak mi tlak stupol asi na 350/100. Neviem ci som do toho zas spadol, ale strasne ma cely cas fyzicky pritahovala. Presne to sa stalo co som sem pisal. Strasne som tuzil ju chytit za ruku ked sme sa prechadzali, ale udrzal som sa. Strasne krasna je, velmi sa mi paci. To je ten problem. Keby sa mi tak nepacila fyzicky, tak by to bolo uplne v pohode ... ale prave toto bol moj problem, ze ma fyzicky strasne pritahovala. Inak ani nie, ved sme si vobec dobre nepokecali. Uvidim ci sa este bude chciet stretnut a ako to pojde.
Ak sa bude chciet zas stretnut a bude ma stale tak pritahovat tak sa s nou o tom porozpravam. A teda kamaratmi asi neostaneme.
Bavili sme sa len o takych obycajnych veciach, vacsinou o skole a neboli sme velmi dlho. Parkrat bolo aj take ticho, nazval by som to trapnym tichom. Ale vam poviem, uz len ked som ju zbadal ako prichadza tak mi tlak stupol asi na 350/100. Neviem ci som do toho zas spadol, ale strasne ma cely cas fyzicky pritahovala. Presne to sa stalo co som sem pisal. Strasne som tuzil ju chytit za ruku ked sme sa prechadzali, ale udrzal som sa. Strasne krasna je, velmi sa mi paci. To je ten problem. Keby sa mi tak nepacila fyzicky, tak by to bolo uplne v pohode ... ale prave toto bol moj problem, ze ma fyzicky strasne pritahovala. Inak ani nie, ved sme si vobec dobre nepokecali. Uvidim ci sa este bude chciet stretnut a ako to pojde.
Ak sa bude chciet zas stretnut a bude ma stale tak pritahovat tak sa s nou o tom porozpravam. A teda kamaratmi asi neostaneme.
Vacsina ludi ti to tu vravila, osobne by som sa na to vykaslal...
pockam na nejaku reakciu z jej strany, urcite si aj ona uvedomuje, ze to nebolo fajn. A ked bude chciet stretnem sa s nou aj druhykrat, ale ked to bude rovnake tak to ukoncim.
Aj s jednou predchadzajucou byvalou, s ktorou som vsak nechodil dlho bolo to prve stretnutie po case take divne, ze sme boli obaja nervozni, ale potom sa to uz zlepsovalo a teraz sa s nou v pohode viem porozpravat. Aj ked nestretavame sa nejak casto a hlavne nie cielene.
Aj s jednou predchadzajucou byvalou, s ktorou som vsak nechodil dlho bolo to prve stretnutie po case take divne, ze sme boli obaja nervozni, ale potom sa to uz zlepsovalo a teraz sa s nou v pohode viem porozpravat. Aj ked nestretavame sa nejak casto a hlavne nie cielene.
Caka sa len na smrt
Sam si tvrdil ze sa Ti ohromne lubi fyzicky takze nabuduce to bude to iste jedinne ze by prisla bez hlavy alebo s vtakom medzi nohami, co je asi malopravdepodobne
Ide o to ze ty sa trapis tak teraz dbaj na seba a nie o niekoho kto ri o to zatial nestoji, pokial s tym po roku/2,3/ budes vyrovnany/myslim ze to budes brat inak/ tak mozno by to bolo...si len vkladas falosne nadeje...druha vec ak si ju skutocne lubil tak s nou ako kamarat nikdy neostanes...to je priroda 
Jeminacku....ked som sa ja stretla s byvalym...tak vsetko by bolo v pohode, lebo som sa krotila..ale on sa nie. Tak potom ani ja.A aj tak dopadlo na nic.
Nezavidim ti...pekne sa z toho dostan.
Nezavidim ti...pekne sa z toho dostan.
Ta predchadzajuca ale asi nie je taka bomba ako tatodaniel10 napísal:pockam na nejaku reakciu z jej strany, urcite si aj ona uvedomuje, ze to nebolo fajn. A ked bude chciet stretnem sa s nou aj druhykrat, ale ked to bude rovnake tak to ukoncim.
Ale hej, aj ta predchadzajuca bola dobra, pekna, ale tato terajsia (uz ex) je taka dospelejsia, ked ich mam porovnat (a to sa mi pacilo, asi som na starsie), ... aj ked po fyzickej stranke nie je velmi obdarena od prirody (if you know what I mean), no ajtak ma strasne pritahuje
Skor by som povedal, ze s tou predchadzajucou to asi preto tak skorej pominulo a viem sa s nou v pohode porozpravat, lebo s nou som chodil velmi kratko .. asi mesiac. Takze s nou velmi nemam ani na co spominat. Naproti tomu, s touto najnovsou ex je toho strasne vela. Zda sa to kratka doba co sme boli spolu, ale velmi casto sme stravili spolu cas a teraz mi ju strasne vela miest pripomina a strasne vela veci, fotiek atd. A s tou predchadzajucou nemam ani spolocnu fotku, ziadne veci od nej, nic .. takze to bude tym.
Skor by som povedal, ze s tou predchadzajucou to asi preto tak skorej pominulo a viem sa s nou v pohode porozpravat, lebo s nou som chodil velmi kratko .. asi mesiac. Takze s nou velmi nemam ani na co spominat. Naproti tomu, s touto najnovsou ex je toho strasne vela. Zda sa to kratka doba co sme boli spolu, ale velmi casto sme stravili spolu cas a teraz mi ju strasne vela miest pripomina a strasne vela veci, fotiek atd. A s tou predchadzajucou nemam ani spolocnu fotku, ziadne veci od nej, nic .. takze to bude tym.
Chlape nezávidím ti,úplne viem o čom hovoríš.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
len jednu vec ti napisem: ty vobec niesi vyrovnany s rozchodomdaniel10 napísal:a myslite, ze sa stava casto, ci naopak velmi zriedka, ze tam zas prebehne iskra a sa zase obaja do seba zalubia ?
Aj ked su uz obaja vyrovnani s rozchodom a povzniesli sa nad tym? Cize ani jeden tam nejde s tym cielom, ze dat sa dokopy.
ty cakas, aj ked si to nechces priznat ze sa date dokopy, ona chce niekoho s kym sa moze vykecavat. co z toho mas ty? nemas sa s kym porozpravat?
ked uz sa chces stretavat s ex -> stretavaj sa s predchadzajucou ex, tam uz to je vyprchane zvycajne na oboch stranach.
ale kedze zivot je o skusani, treba mat aj takuto skusenost, takze chod sa stretnut a rozpravajte sa...
nikdy mi neslo do hlavy co si dvaja byvali partneri maju co rozpravat. dovera je nemozna, vyznam je nulovy.
edit: kukam, ze som neprecital druhu stranu, ked som pisal prispevok. nuz nic. budem cpt. Obvious
Na co si sa s nou vlastne stretol, co si cakal od nej a co cakala ona ked ste sa nemali o com rozpravat?