Zdravím Vás!
Mám doma LED 3D TV Samsung UE46D7000. Doposiaľ som nemal žiadny problém s prehrávaním videí vo formáte mkv cez USB. Teraz mi ale vyhodilo u nového filmu hlášku, že nie je podporovaný zvuk. Film obsahuje dve zvukové stopy a to CZ a ENG. Nefunguje CZ ale keď to prepnem na ENG tak zvuk ide. Cez media info som zistil, že zvuk v CZ je vo formáte AC-3 a ENG vo formáte DTS. Skúsil som druhý film, kde sú tiež dve zvukové stopy a tiež CZ AC-3 a ENG DTS, ale tu idú oba bez problémov. Zistil som, že rozdiel medzi zvukom AC-3 ktorý ide a AC-3 ktorý nejde je rozdiel v bitrate. Ten čo ide má 640 Kbps a ten čo nejde má 448 Kbps. Neviem či to bude v tom, alebo ide o nejaký nový kodek, ale chcem sa spýtať či je možné to nejako riešiť?
Ďakujem.
Ako na nepodporujúci zvuk u TV?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Ako na nepodporujúci zvuk u TV?
Mozes taky subor skonvertovat na podporovane parametre, alebo si kup nejaky normalny prehravac a nepouzivaj ten nezmysel co montuju do televizorov.
Re: Ako na nepodporujúci zvuk u TV?
Neviete poradiť nejaký jednoduchší program na prevod toho audio AC-3 na DTS?
Zistil som, že problém je v Bitrate, takže by mi pomohol aj nejaký soft, ktorý dokáže na AC-3 upravovať Bitrate, resp. soft, ktorý by vedel priamo v tom mkv takúto zmenu audiostopy urobiť.
Ďakujem.
Zistil som, že problém je v Bitrate, takže by mi pomohol aj nejaký soft, ktorý dokáže na AC-3 upravovať Bitrate, resp. soft, ktorý by vedel priamo v tom mkv takúto zmenu audiostopy urobiť.
Ďakujem.