World of Tanks

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: World of Tanks

Príspevok od používateľa Michaelo »

Nie, je to ako TD. Ten rozsah rotacie (on delom hybe iba hore a dole a vezou rotuje trochu do stran) je tam okolo 30° co je menej ako Marder II. Ale toto prave predurcuje tento tank na ticheho a rychleho zabijaka.
Nabehnes na tank, vypalis a zdrhas.
Kruzis okolo tanku, potom naberies kurz na neho, vypalis a zdrhas.

Dalsia vec ktoru si h rozne vela ludi neuvedomuje ze ELC NIE JE SKAUT kedze ma dohlad len 330 metrov (ak nemas 100% posadku) a dosah radia je 360 metrov. Takze nepriatel ma aj s mojim camo faktorom odhali prinajmensom v rovnakom case ako ja jeho a ak je niekto z nasich odo mna dalej ako 330 metrov, alebo ma nikto nema v dosahu radia, tak si scoutim len tak sam pre seba (teda, ja nescoutim s tymto tankom, len v pripade nudze, vzdy sa snazim vysvetlit na zaciatku hry ze na NIE SOM skaut).

Tuto mas instruktazne video o nom (klikni na CC a vyber CZ titulky).
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Ja už začínam mať dosť z tejto hry :D V poslednej dobre len prehrávame a to doslova.Teším sa ak z 20 bitiek vyhráme 5-7 a niekedy by som už dokázal aj plakať nad tým.Teoretická šanca, že vyhráš je 50 na 50 no v mojom prípade je to 30 na 70.

BTW tá akcia čo teraz prebieha je fakt super, za prehratú bitku dostávam stále nad 20k peňazí a keď vyhráme a nastrielam toho dosť tak aj 47k dostanem (chodím s Tiger VI)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ja som si zadovazil jagdtiger a musim uznat ze som sklamany.presiel som z jgpanter2 ktory bol rychly s dobrym delom.toto je pomalsie ale hlavne nudnejsie.vo vyssich t je veeeela arty a mna to tak neuveritelne nebavi.navyse niekedy mam pocit ze vyssi tier jazdi viac slabsich hracov.bez problemov sa stava ze jednou cestou pojde 90% hracov.najradsej asi hram t6-7.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Nemal si ist cez JagdPanthera II ale cez Ferdinanda, potom by si sklamaný nebol ;)
Ja ferdíka mám a som spokojný, je síce pomalý ale keď ťa kusne do prdele tak to sakra bolí.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Dnešná bilancia je 22 bitiek 4 výhry...A úplne súhlasím s twardym, čím vyšší tier, tým viac debilov čo idú len jednou cestou.A to mi vlastne ide na nervy, že keď ja prehrám 80% mojich zápasov, tak aj ostatní prehrávajú, alebo len ja som takto nešťastný...A nehovorím o matchmakingoch, to je niečo strašné.Hodí 5 delostrelectiev, plno IS a T29 tankov proti nám (podotýkam, že u nás bol najlepší tank tiger, čo je papierový tank v tejto hre).Táto hra mi dnes doslova pokazila náladu.Keby si teraz niekto začal domňa, tak neviem ako by skončil.Takéto nervy som už nemal fest dlho.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Poviem len to, že som také niečo ešte nezažil, aby to bolo tak nevyrovnané.

Zasa som zažil pomerne vyrovnaný MM
Prílohy
shot_120.jpg
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

tak dakujem za rady
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

deszka3 napísal:Keby si teraz niekto začal domňa, tak neviem ako by skončil.Takéto nervy som už nemal fest dlho.
Tak by si skocil s blbou naladou a este aj rozbitou hubou :D

//autoeditácia príspevku (28 Jan 2013, 8:50)
deszka3 napísal:Ja už začínam mať dosť z tejto hry :D V poslednej dobre len prehrávame a to doslova.Teším sa ak z 20 bitiek vyhráme 5-7 a niekedy by som už dokázal aj plakať nad tým.Teoretická šanca, že vyhráš je 50 na 50 no v mojom prípade je to 30 na 70.

BTW tá akcia čo teraz prebieha je fakt super, za prehratú bitku dostávam stále nad 20k peňazí a keď vyhráme a nastrielam toho dosť tak aj 47k dostanem (chodím s Tiger VI)
Ono je pruser aby clovek vyhral vacsiu cast hier musi mat uz vela skusenoti a hry vyhrava prakticky sam. Ja hram PzIV mam s nim 85% a 730 hier. Ked som zacal mal som 250 hier a 54%. Rad by som to vytlacil na 90%, co by bol uz tazky hardcore z randomiek. Nedavno som mal 3 dni, v ktorych som dokopy vyhral 60 hier po sebe. V tejto hre plati, ak chces vyhravat tak musis mat tank, ktory je v danom tiery OP jak hovado a mat vela skusenosti s hrou. Vseobecne plati pri tier 8 hrach+ v randomkach, ze vyhravat je tak 50-50, kedze je clovek zavysli na svojom tyme. V tier 5 hrach je PzIV jak v tier 8 hrach tank, co dava 800 dmg ma pen 250mm, nabija 6s a ide 50km/h ale taky tank v tier 8 nikdy nebol a ani nebude.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

TTjn, v Tier 5 hrach kym ten tank Nenerfnu sa da celkom spravit WR ale len ak mas malo hier, vtedy to este ide. Jaa mam cez 5.000 bitiek WR okolo 55%-56%.
Outsider
Star
Star

Príspevok od používateľa Outsider »

Ja mam 23k hier a stale sa mi zvysuju %. Len vacsinou na kazde dalsie je treba okolo 600+ vyhier. Teraz lezem na 65%.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Prave o tom hovorim, cim viac mas hier, tym je tazsie zvysit si percenta. Hlavne u mna ked stale rozbieham nejake nove vetvy a moc nehram s tankami co mam v Elitnom stave.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Po kúpení dela sa mi začalo dariť a s mojím nešťastným T-34, a začína ma to pomaly viac a viac baviť :) No chcel by som ešte začať hrať jednu Nemeckú vetvu. Čo by ste poradili z toho dlhodobejšieho hľadiska? Začať s PZ35t alebo z PZII?
seatik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seatik »

Nazdar chalani,trošku otázka mimo,ale potreboval by som poradiť.
Na svojom Asuse N53 mám nainštal. hru,tam ide ok./grafika nvidia540-optimus/
Nedávno som kúpil deťom na internet a online hry používaný Asus K53 s integr.intel.grafikov /neviem teraz presne /Intel 4500 asi .ak bude treba doplním/
Stiahol som hru cca 4,4GB- po kliknutí na ikonu vyskočí prvé okno a po kliknutí na hrať,sa objaví len obrys dalšieho okna a hra sa nespustí.Nevie niekto prečo?
1.Je tá grafika slabá?
2. je to viazané na Ip.adr.? /optika Antik/
3.treba vytvoriť nový účet?
/NTB je pripojený na rovnakú wifi ako ten druhý/
Vďaka za nejakú radu
lukas9206
Addict
Addict

Z veľkou pravdepodobnosťou hraničiacou z istotou to bude možnosť 1 :)
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Možnosť č.1 - To by som im radšej kúpil používaný PC a mali by výkonu viac ako z takéhoto NTB.

A taktiež vytvor nový účet ktorý im dáš. Poznám viacero ľudí nie len z klanu, ktorým deti popredávali polku tankov. A ono to naštve keď ti predajú detičky tier 10 tank a nakúpia jedlo.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

No vcera som to nainstaloval a skusil hrat kedze som chcel zabit nejaky cas, a prislo mi to ako strasna nuda ta hra a strasne nepresne tanky proste mna niekto hitne z obrovskej dialky zatial co mne na taku dialku ani nechce poriadne zamierit :D akoze neviem ci to je ako ferova hra alebo co.. aky je matchmaking hadze fakt ze zaciatocnikov k sebe alebo hadze aj vysoke levely alebo nieco take ?
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

MM je dobry, ale čo čakáš keď máš 50% posadku miesto 100% a nahovno vybavenie tanku. Žiadny začiatok nie je ľahký...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Presne tak. Mas tie prve tanky co sa vyrabali. Skus si kupit nemecky stihac tankov Marder II a hraj s nim.
A vsetky tanky musia zameriat no zalezi na kanone, ak mas flus-brok (zasobnik co pali viac ran za sebou) tak sa nediv ze to nezamieri, no ak mas normalny 1 ranovy kanon tak mozes strielat cez polku mapy.

Treba sa do tej hry trosku ponorit alebo si pozriet navod
http://worldoftanks.eu/game/guide/cs/ne ... mers-guide
ci oficialne CZ/SK forum:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... 7-novacci/

HLAVNE DOPORUCUJEM TOTO (je tu vsetko, aj odkazy co som uz dal vyssie):
http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... catecniky/

Video pre zaciatocnikov.
Nie je tam uplne najnovsia verzia hry, ale vela sa toho nezmenilo (okrem pribudnutia tony tankov).
seatik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seatik »

Tak vďaka za rýchlu odpoveď - odinštalujem,nech nezaberá miesto.
lukas9206
Addict
Addict

Prečo pri AMX 40 píše že má rýchlosť 50km/h, keď toľko som nemal ani keď som šiel z kopca?
Napísať odpoveď