Vista Update
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Vista Update
Zdravim mam novonainstalovanu vistu chcem hodit updaty vsetko stiahne nainstaluje a vyzve ma k restartu pocitaca po restarte teiz este nieco instaluje ale potom napise ze akutalizacie sa nenainstalovali spravne prebieha vratenie zmien ...skusal som aj samostatne stiahnut SP2 to iste aj po spusteni FIX IT od microsoftu ... neviete poradit co s tym prosim ?
Re: Vista Update
niečo podobné som mal, keď som známemu rozbehával nový notebook s Win7.. bola tam vlastne čistá inštalačka... no a samozrejme začalo ťahať všetky aktualizácie... a pri niektorých aktualizáciách vypísalo presne túto hlášku. Potom som sa pozrel do histórie aktualizácií a pozeral, ktoré sa nainštalovali a ktoré nie... a postupne som ručne odklikával, ktoré aktualizácie sa majú nainštalovať a ktoré nie... a pozeral, ktorá aktualizácia robí problém a ktorá ide. Babral som sa s tým od 10h do 16h, kým som do notebooku natlačil všetky aktualizácie..
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vista Update
takze podarilo sa mi to takym sposobom ze ked naslo dake updaty dal som vypnut pc aby ich nainstalovalo a znova zapol atakto dookola