Externy hdd rozbeha, aj ked nie vzdy na prvy krat. Avsak pouzivam vzdy len flashku alebo redukovanu sd kartu.Nexus je rootnuty, pouzvaim app Sitckmount. Odrpocuam napojit aj volant a zahrat nfsjukel napísal:chcem sa spýtať či sa dá na tento tablet normalne pripojit externý usb hdd a pozerať filmy ktoré su na nom
Taktiež či sa dá na tablet pripojiť externý monitor
Google Nexus 7 - Dostupnosť?
Re: Google Nexus 7 - Dostupnosť?
Tema pre Nexus 4 tu zatial nie je tak to zatial pridavam sem:
http://support.google.com/nexus/bin/ans ... &ctx=topic
tl,dr: Zmizla USB OTG podpora. Cize cez USB kabel si uz na telefon nepripojite ani flash disk, mysku, gamepad atd. Ostava uz len Bluetooth.
S tymto ten mobil u mna uplne prepadol. Pockam si na Motorola Nexus.
http://support.google.com/nexus/bin/ans ... &ctx=topic
tl,dr: Zmizla USB OTG podpora. Cize cez USB kabel si uz na telefon nepripojite ani flash disk, mysku, gamepad atd. Ostava uz len Bluetooth.
S tymto ten mobil u mna uplne prepadol. Pockam si na Motorola Nexus.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Necital som ten odkaz, ale aky je dovod na vyradenie USB hostu, aby si si mohol pripojit USB??? Azda v tom, aby si si kupil model s vacsou kapacitou???
Nie, uz aj tak sa to predava za prilis lukativnu cenu. Dovod je niekde inde a to konkretne v chipe. Kedze zaklad telefonu je z LG Optimus G a ten tuto funkciu tiez nepodporuje. Co som cital tak tam chyba chip ktory by mal dodavat napajanie pre USB po pripojeni.
A na druhej strane mozno aj tymto chcu tlacit na zakaznikov aby radsej vyuzivali streamovacie sluzby, tym padom by museli dany obsah nakupovat.
A na druhej strane mozno aj tymto chcu tlacit na zakaznikov aby radsej vyuzivali streamovacie sluzby, tym padom by museli dany obsah nakupovat.
Neviete, ako aktivovat sim kartu od tmobile v nexuse? Pretoze ked ju vlozim a povolim datove prenosy tak ma ajtak nechce pripojit k internetu.
//vyriesene
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2013, 18:21)
Tak dnes mi praskol diplej, zrejme od zimy, je nejaka moznost to reklamovat tak, aby mi reklamaciu uznali? Nema s tym niekto skusenosti? Lebo co som pozeral tak vymena displeju stoji okolo 75E+
//vyriesene
//autoeditácia príspevku (25 Jan 2013, 18:21)
Tak dnes mi praskol diplej, zrejme od zimy, je nejaka moznost to reklamovat tak, aby mi reklamaciu uznali? Nema s tym niekto skusenosti? Lebo co som pozeral tak vymena displeju stoji okolo 75E+
-
Arkaz
Addict
Praskol displej ci sklo ? ak ti nepadol tak sa budes musiet vcelku dost hadat aby to reklamovali :-/
Zrejme len sklo, asi tak v spodnej tretine je prasklina, ktora ide cez celu sirku a oblast pod nou nereaguje, ale farby a vsetko idu normalne. A mozem to riesit priamo s ASUSom, alebo mam ist cez obchod, kde som to kupil?
-
Arkaz
Addict
Fuha tak to neviem ale asi priamo do obchodu. btw keby neuznali a chcel by si predat ja som zaujemca
uz dlho pokukujem po nexuse a takto by bol aspon lacnejsi 
-
Arkaz
Addict
ok daj vediet popripade ako si dopadol. pozeram ze vymenit by trebalo potom asi lcd aj dotyk komplet co je dost nakladne no zvlastne to poriesili.
Takze mi to vymenili zdarma
. Minuly tyzden som ho odoslal, teraz ho uz mam doma.