Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
kaslu na to nejaky mi to nejde asi tam zle nastavenie nejake sprievodne nastavanie ..
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2013, 11:30)
nemate nejaky upraveny ts 3 ? aby tam bol napr vyhladavac podla nicku ked je tam vela ludi
//autoeditácia príspevku (20 Jan 2013, 11:30)
nemate nejaky upraveny ts 3 ? aby tam bol napr vyhladavac podla nicku ked je tam vela ludi
-
erikmendel
Medium Expert
Ahojte
..jedna sa o cs source ....poprosil by som o radu
....pred par dnami som si hodil novy update 1.0.0.75v2 a od vtedy sa mi vobec neda pripojit na ziaden server (mapu) ...ktoru nemam ulozenu ...zacne mi ju stahovat ale vyhodi mi chybu..napriklad "Missing map maps/gg_orange_arena.bsp, disconnecting"
skusal som aj rozne prikazi cl_allowdownload 1, cl_allowupload 1 a cl_downloadfilter all ale ani te nepomohli ..skusal som aj reinstalovat css ale ani to nepomohlo
uz som zufali ...a nebavy ma hrat te iste mapy a ten isty mod
..dakujem 
A čo tak skúsiť stiahnuť danú mapu? 
-
erikmendel
Medium Expert
prepacte ....asi sme sa zle pochopili
....moja chyba ....to bol ako priklad ..ta mapa ....mne to blbne u vsetkych serveroch mapach ktore nemam uz ulozene (zakladne mapy)
....a nebudem stahovat zakazdym manulane kazdu mapu
...ved to dokym by som stiahol tak skonci kolo a mozem znova stahovat dalsiu 
....a nebudem stahovat zakazdym manulane kazdu mapu
-
*****HERO*****
Guru wannabe
-
erikmendel
Medium Expert
Nepomohlo
....a este chcem pripomenut ...co som si len teraz vsimol tak mi vobec nechce ukladat nactavenia grafiky ,mysi , proste ziadne nactavenia
m_filter 1/0 naco presne je tetnto prikaz ? som nasiel filter myši ale ako nechapem
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
- takže to proste nechaj defaultne vypnutéMouse Filter: Mouse filter smoothes out mouse movement. This may sound like a good idea, but it is best left unchecked. Enabling it will only distort your aim, moving your crosshair slightly off cue from where you want it. If turned on, Counter-Strike will calculate all your mouse movements over the last two frames to find an average and attempt to give you a more fluid feel. This means using older data to move your mouse instead of the most up to date information. Theoretically, with mouse filter off, you could also receive a slight FPS boost on lower end systems.
Recommended: Off
Ak si chete ist zahrat na kvalitny 1000FPS server bez lagov mozete prist 92.240.236.20:27078
Mám NVIDIA 6200 256 MB
Verze ovladače 175.16 : Counter strike jde v pořádku
--------------------------------------------------------
ale jakmile nainstaluju nejnovější ovladač na grafiku tak se mi to se ká ale uplně brutálně co s tím ??
Verze ovladače 175.16 : Counter strike jde v pořádku
--------------------------------------------------------
ale jakmile nainstaluju nejnovější ovladač na grafiku tak se mi to se ká ale uplně brutálně co s tím ??
nové drivery vylepšujú fps v nových hrách. pre staré karty to nemá význam aktualizovať. hlavne pre tak staré karty ako máš ty
Ľudia prečo keď si chcem nahrávať videa z Demo cez HLAE tak mi vyskočí toto "uloz.to/xK6pfGq/bad-jpg" ... Skúšal som už všeličo a neustále mi to vyskakuje a neviem si už rady skúšal som to podľa tohoto návodu na MM Ak Tak dodal by som Výpis Môjho PC Graf.,Zvuk,Atď.
Za rady vopred ďakujem PEace E1
ako letiet na padaku 
//autoeditácia príspevku (12 Feb 2013, 14:48)
ako letiet na padaku
ako letiet na padaku
Lol To si robíš srandu Drž "E" ale pôjde to iba ak server tam má pre hráčou padák alebo ak nemajú to pre V.I.P. HračovIvo4 napísal:ako letiet na padaku
ako letiet na padaku
Čo vravíte na ten nový update? Podla mna jasný krok od valve, len aby ľudia prešli na CS:GO ..
Čo vravíte na ten nový update? Podla mna jasný krok od valve, len aby ľudia prešli na CS:GO ..
presne tak mne sa v hre pos*ali textury na mapach , a ked mam hru zapnutu a prejdem do steamu tak tam mam miesto avatarov friendov textury z hry... dufam ze to coskoro opravia 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
textury mam v pohode, aj to divne spravanie hry sa da v BETA verzii vyriesit prikazmi fps_max 100 a gl_vsync 0, no uplne mam rozhadzany zvuk, parameter s_eax uz tam ani neexistuje a tym padom nejde ani 3D zvuk, vobec teda neviem rozoznat ci zvuk vychadza spredu, zozadu .. proste uplne zle, hrat CS bez EAXU, to si rovno mozem pustit zvuk z mobilu
https://github.com/ValveSoftware/steam- ... issues/995
https://github.com/ValveSoftware/steam- ... issues/995
má byť nejaký Ďalší update, ktorý to zase dá doporiadku, v to dúfam
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Odporúčam do Lauch Options hodiť -nofbo...malo by to úplne vypnúť nový formát čítania grafických nastavení. V podstate akoby žiadny update nebol.
Ale problém s texturami a mouse ostáva...aj rating pohybu mouse sa úplne zmenil, takže ak ste 10 rokov hrávali na jednu sensitivitu, ste docela v prdeli
Rating sa zmeniť nedá, ale sensitivitu si môžete prispôsobiť aspoň z časti k tomu, ako ste to mali pred updatom. To znamená, že ak som ja hrával na 1.3, stačí odrátať -0,7 (defaultná hodnota ktorú vždy odrátavajte alebo prirátavajte), takže som nastavil 0.6 a dostal som sa cca na rovnakú citlivosť ako pred updatom.
ps: lauch options: -heapsize (x) , -freq (x), -noforcemparms, -noforcemaccel, -noforcemspd sú ešte nefunkčné...
Ale problém s texturami a mouse ostáva...aj rating pohybu mouse sa úplne zmenil, takže ak ste 10 rokov hrávali na jednu sensitivitu, ste docela v prdeli
Rating sa zmeniť nedá, ale sensitivitu si môžete prispôsobiť aspoň z časti k tomu, ako ste to mali pred updatom. To znamená, že ak som ja hrával na 1.3, stačí odrátať -0,7 (defaultná hodnota ktorú vždy odrátavajte alebo prirátavajte), takže som nastavil 0.6 a dostal som sa cca na rovnakú citlivosť ako pred updatom.
ps: lauch options: -heapsize (x) , -freq (x), -noforcemparms, -noforcemaccel, -noforcemspd sú ešte nefunkčné...