OSRAM-y a Philips-y sú. Môžeš bez problémov používať.Masaker napísal:su homologovane ?
H4ky do auta
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: H4ky do auta
Zdravim pani. Rozmyslam o kupe novych ziaroviek do auta. Rozmyslam nad philips xtreme vision alebo bosch 90 plus. Ziarovky mam H1. Este ma napadlo aj ci nekusit tu HID sadu 4300K. Ma niekto s vyssie spominanym skusenost? Vdaka
-
RATZINGER666
Darca
ziadne HIDy, prosim Ta 
do H1 som z bezne dostupnych daval nightbreakery, s tymi mam najlepsie skusenosti
do H1 som z bezne dostupnych daval nightbreakery, s tymi mam najlepsie skusenosti
-
Arkaz
Addict
No o tych NB som sa docital ze maju malu zivotnost. co je natom pravdy ?
-
tacosi
Moderátor
Mne jedna odisla uz po piatich mesiacoch. Kupil som nejake biele za 17€,ale uz nikdy viac. Svietia ako za dusicky.
-
RATZINGER666
Darca
Arkaz: to bolo kedysi, teraz to je v poriadku, vydrzou sice nejak neoslnia, svietia ako bezne ziarovky, ale ich vykon je podstatne silnejsi, oplati sa to... neboj, nebudes ich menit kazde dva mesiace... jednu sadu vyskusaj a uvidis...
-
Arkaz
Addict
Ok tak ked uz je ta vydrz vyriesena tak beriem do uvahy aj tie osram NB no stale mi vratju v hlave aj tieto philipse http://www.olejfan.sk/products/philips- ... 00-h1-2ks/
tiez su nane velmi slusne hodnotenia.
tiez su nane velmi slusne hodnotenia.
-
RATZINGER666
Darca
ved si vygoogli nejake porovnania 
napriklad:
prvy obrazok stretavacky, druhy obrazok dialkove... vlavo NB, vpravo phillipsy...
napriklad:
prvy obrazok stretavacky, druhy obrazok dialkove... vlavo NB, vpravo phillipsy...
-
Arkaz
Addict
WOW vdaka za obrazok no guuglim vsemozne porovnania a recenzie no na tieto obrazky som zatial nenarazil a vyzera to tak ze tie NB su este belsie. Tak teda vyskusam tie ak mi zdochnu skoro dam ti ich preplatit
Vdaka
-
RATZINGER666
Darca
su podstatne belsie, to Ti poviem aj z vlastnej skusernosti, ale napriklad Ti aj poviem, ze ked je poprsane, tak cim belsie (az modrejsie) ziarovky, tym horsie...
-
Arkaz
Addict
A tak ako vravim no. Skusim NB ak sa neosvedcia potom philips. =)
-
RATZINGER666
Darca
jasne, potom daj vediet, prinajhorsom ti poslem adresu, posles mi fakturu 
...a davaj bacha, ktore kupujes, musis kupovat tie novsie, volaju sa "plus"... dufam, ze tie stare skladove leziaky tu uz nikto nepredava...
"...apart from other feature you had with 1st gen NB, NIGHT BREAKER PLUS have up to 50% more lifetime compared to the first generation of NIGHT BREAKER headlamps. This was achieved by a new filament design and an optimized share of prime gas filling. And on top, the high quality, gold plated contacts (H4, H7) provide superior conductivity."
...a davaj bacha, ktore kupujes, musis kupovat tie novsie, volaju sa "plus"... dufam, ze tie stare skladove leziaky tu uz nikto nepredava...
"...apart from other feature you had with 1st gen NB, NIGHT BREAKER PLUS have up to 50% more lifetime compared to the first generation of NIGHT BREAKER headlamps. This was achieved by a new filament design and an optimized share of prime gas filling. And on top, the high quality, gold plated contacts (H4, H7) provide superior conductivity."
-
Arkaz
Addict
Oukej poslem semsvoj nazor popripade pofotim porovnanie s povodnou ziarovkou =) vedel by si aj poradit kde tie NB kupit ? nejaky overeny shop ? zvycajne nakupujem veci do auta na elitecat ale atm NB nemaju. aspon som nenasiel
-
RATZINGER666
Darca
no najlacnejsie su tu http://www.comco.sk/osram-night-breaker ... t-2ks-p270 , ale s obchodom ako-takym nemam skusenosti...
-
RATZINGER666
Darca
tak do toho, potom napis skusenosti 
ja som mal nejake H4-ky potiahnute na modro. svietili nadherne bielo v noci, bolo to super, kym mokry asfalt. potom to je katastrofa.. clevek nevidi skoro vobec nic. Cize tie som z auta vyhoodil a kupil som Phillips +50% svietivost a tie boli super... 15€ za dve ziarovky, kupoval osm ich tusim v Tescu a v sluzobnom aute mi vydrzali 8 mesiacov kazdodenneho jazdenia po necestach. Teraz mam xenony, v dialkach mam narvate Osram Cool Blue, ale oproti xenonom svietia do zlta...
dostali ste už niekedy pokutu za xenon efektové žiarovky?
mám teraz narva xenon look 4100k, a trošku mám strach keď večer stretnem oproti policajné auto
mám teraz narva xenon look 4100k, a trošku mám strach keď večer stretnem oproti policajné auto
Tiež mám modré žiarovky čo svietia na bielo a neriešim to. Pokiaľ tam nemáš HIDy čo svietia všade inde len nie na cestu, tak neverím, žeby ich trápilo niečo také, ako tvoje biele žiarovky. PS: Nie sú tie narvy 100W?
nie klasika 55w, ale svietia fakt dobre