Dialničné známky
Re: Dialničné známky 2013
Ja som nakoniec kúpil ročnú na pošte za plnú sumu. Nejak tým fejkom nedokážem uveriť. A mne sa to určite vyplatí, kedže každý víkend cestujem ZA - SB.
Taktiez som kupil na Slovnaftke rocnu za plnu sumu. Tyzdenne idem 2x po dialnici, takze sa mi to vyplati.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som kvoli problemom s nabijanim kupil kvalitnu ktora da aj 2A a je klud 
-
Kibo
Hardcore addict
Dobíjacia diaľničná známka...
Co to žere? 
-
Arkaz
Addict
Ups neviem preco som mal pocit ze ten pokec o nabijackach bol tu na konci 
-
RATZINGER666
Darca
haha, ze doklad o zaplateni... uz sa tesim, ako tych policajtov ludia budu posielat za uctovnickami 
Nie len to...ktorý človek si odkladá bloček od každého prdu?
Druhá vec..Počiatkove vyjadrenia mi riadne dvíhajú cukor. "Nie je možné, aby si niekto privlastňoval peniaze, ktoré patria štátu..." Obyčajný hajzeľ, oni nič iné nerobia a ja mám platiť z môjho biedneho platu ich rite a jazdiť za to po tankodróme a ak sa náhodou budem sťažovať, tak mi zelená banda najväčšia v tomto štáte udelí ešte veľkoryso pokutu, že som si po ceste 1. triedy dovolil ísť 50, lebo 30-ka vyrieši všetky problémy.
Hajzeľ obyčajný, pfuj!
Druhá vec..Počiatkove vyjadrenia mi riadne dvíhajú cukor. "Nie je možné, aby si niekto privlastňoval peniaze, ktoré patria štátu..." Obyčajný hajzeľ, oni nič iné nerobia a ja mám platiť z môjho biedneho platu ich rite a jazdiť za to po tankodróme a ak sa náhodou budem sťažovať, tak mi zelená banda najväčšia v tomto štáte udelí ešte veľkoryso pokutu, že som si po ceste 1. triedy dovolil ísť 50, lebo 30-ka vyrieši všetky problémy.
Hajzeľ obyčajný, pfuj!
-
RATZINGER666
Darca
10-dnovu dialnicnu znamku na osobne auto platnu od dnes, 7.7.2014 nahodou niekto nepotrebuje?
Re: Dialničné známky
Zhodnotím tie fejky z minulého roka... Mali sme 2, čiže sme ušetrili 40 € a miesto 100€ to bolo za 60€. Musím povedať, že jedna sa odliepala, tá vydržala držať krok s farbou do konca roka.
Druhá bola na aute nonstop, tá už bola po polroku takmer priesvitná. Ale problémy nikdy neboli.
Druhá bola na aute nonstop, tá už bola po polroku takmer priesvitná. Ale problémy nikdy neboli.
-
RATZINGER666
Darca
...nikto nic s tou dialnicnou? kludne ju hodim do kosa 
Napis to dakte na forko s Pohoda festivalom. Tam sa o to pobiju. Zajtra zacina.
-
RATZINGER666
Darca
ja to praveze chcem dat niekomu znamemu 
// a tak sa aj stalo, neaktualne
// a tak sa aj stalo, neaktualne
budem trocha OT, ale prosím neviete ako to vyzerá s cestnou premávkou v prázdninové piatky v BA, hlavne teda D1 a smer od TT ?? okolo tej 13-15 hod. poobede ?? či tam nevznikajú kolóny a pod.
ďakujem
ďakujem
Ono z BA na D1 je to relativne v poho aj mimo prazdnin. Cize sa nemusis bat. Akurat z Petrzalky vjazd + Pristavny most je o hubu ale nic tragicke.
-
RATZINGER666
Darca
chcel by este niekto dialnicne? niektori ste mi pisali spravy, len sa mi to nechce hladat a hrabat sa v tom, ta piste sem... budu uz ale asi posledne, a to, zial, za 35e/ks... za 30e su uz vsetky predane, posledna rezervovana, no a za taku cenu dalsie uz nezozeniem...
// ...no takze nic z toho nebude, znamky sa nepodarilo zohnat, ospravedlnujem sa...
// ...no takze nic z toho nebude, znamky sa nepodarilo zohnat, ospravedlnujem sa...
-
guess.whoo
Redeemer
ffs pred troma dnami som kupil na benzinke 
-
Scorpion90
King
Ak niekto momentalne planuje montaz LPG zariadenia do auta, tak v jednej firme maju do konca februara akciu - k montazi dialnicna znamka na rok 2015 zadarmo. Menovat kvoli reklame nebudem. Ak by to niekto chcel vyuzit tak SS