vysoky ping
vysoky ping
caute mam taky problem, moja hodnota pingu je okolo 150 a znemoznuje mi to hranie online hier, kedze servery kopu po urcitej hranici. skusal som pingnut google a tiez mi vypisuje average 150. Neviete kde moze byt problem z mojej strany a nie strany providera? Technik sa mi ozve az v pondelok tak ci nevie niekto kde je pes zakopany. Nebezi nejaka backgroud aplikacia vo win 8 co moze mat za nasledok takuto odozvu?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: vysoky ping
Vyborny popis, co tak uviest providera internetu, typ pripojenia atd...??? Vsak povypinaj aplikacie, ktore ti bezia, pripadne spusti nudzovy rezim s podporou siete a pinguj tam. Alebo pinguj na druhom PC, mobile...
ahoj, tak providera mam progres, je to taky miestny provider pre satelitne dediny bratislavy a je to pripojene cez kablovku. a skusal som pingovat aj cez notebook a tiez je ten ping okolo 160...
Tak potom nie je chyba v pocitaci ale niekde u providera alebo na trasne k nemu.
napis aku mas topologiu od PC ku koaxialu (router, modem, switch)
ahoj tak modem mam od providera motorola SB 4200 Surfboard a router je dlink dir-615 a pocitac je spojeny cez lanku. Switche nemame, skusal som vypojit ten router a spojit bez routra ale vysledok je rovnaky tak v nom to asi nebude.
skus pingnut IPcku dlink-u a aj motoroly (verejna)
tam to je v pohode pise ze <1ms ale ked pingnem gateway tak mi vyhodi okolo 140ms
no moment tych <1ms je ked pingujes IP pocitaca, to je uplne zbytocne
ale gateway je IP routera takze ked mas tam 140ms tak to s pripojenim internetu nema nic spolocne
ale gateway je IP routera takze ked mas tam 140ms tak to s pripojenim internetu nema nic spolocne
192.168.0.1 (router)
10.32.107.250 (verejna)
10.32.107.250 (verejna)
no hovorim to ked pingnem tak je odozva <1ms
, z toho default gateway mam 140
no tak problem je u providera, treba sa stazovat 
oki, tak som im napisal a odfotil som im tu odozvu gatewaya, uvidime co odpisu diky za tvoj cas