Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Jaguar vs BMW

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

no kedze pracujem v zahranici rocny najazd sa nazbiera cez 30 000 ... ide mi hlavne o to ci su ND na jaguara az take drahe v porovnani s BMW ci "vydrzia" tieto trojlitre viac ako bezne dvojlitre.

// poprosil by som admina aby tieto prispevky teda presunul do temy Chcem kupit auto ak je to mozne
Header
Professional
Professional

Re: Jaguar vs BMW

Príspevok od používateľa Header »

no tak 30 000 nie je zdaleka veľký nájazd.. je ti jasne že ten trojliter alebo 2,7 od jaguara nikdy nepojdu za 4,9 jak 1.9TDi..neviem teda na koľko ta zaujíma otazka spotreby
tie ND zase nebudu také strašné, ale je pravdepodobné, že na Jaguár bude prirážka nakoľko to nie je u nás tak bežné auto ako napr BMW..nejaký markantný rozdiel to ale nebude

pytaš sa či vydržia...ako sa da na to odpovedat... vydržia aj nie.. 3.0 su auta stavane na hltanie obrovskeho počtu kilometrov, takže kus ktory je staraný natočí tažké kilometre
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Re: Chcem kúpiť auto

to som chcel pocut, spotreba mi je uplne jasná takze uz len to nechat na nahodu :) dik za odpovede
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

nenechaval by som rozhodne nič na náhodu... nespoliahaj sa že pri kúpe "hádam" trafíš dobrý kus

napr takých e60 530d je na slovensku strašné množstvo a preto je možne najst aj vela kusov ktore su v zlom stave avšak tváriace sa ako TOP... ale tak prehliadka auta človekom z oboru je myslím samozrejmosť
prajem štastnú kúpu
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

tu nahodu som myslel, ze ktore auto najdem v lepšom stave prvé to kupim. Ako si hore spomenul, urcite nepojdem kupovat auto sám. Dík
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

velmi v skratke: kvoli motoru, spolahlivosti a sportovejsiemu charakteru bmw, kvoli vsetkemu ostatnemu, najma automatu a komfortu, jaguar... vyber si :)
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Zdravim pani. Tak som premyslal o svojom buducom aute nakolko je dost mozne ze v blizkej buducnosti sa moja zivotna situacia ustali a dalo by sa terajsie auto predat doplatit a kupit lepsie, a zaroven si uz aj splnit taky svoj maly sen :twisted: Viem ze niekomu sa moze zdat zbytocne takto premyslat nakolko trh a ceny sa menia zo dna na den no chcel som tu len tak teoreticky pokecat =) Zatial su 2ja kandidati. Prvy je Mercedes C-class T rocnik 2007 a vyssie (model S204) alebo opel insignia ST. Cenovy strop je niekde medzi 10-12K Euro. Co momentalne pozeram tak samozrejme opel sa da zohnat lepsi rocnik za rovnake peniaze ako MB no tu je prave ta prva otazka ci sa oplati kupit MB aj napriek drahsiemu servisu. V rodine mame uz 3ti MB a zatial co som sa pytal otca len spokojnost. Chodi len do MB autorizovaneho servisu a tvrdi mi ze nahradne diely niesu az tak drahe ako vsetci tvrdia :D Samozrejme ze nie vsetko tam dava menit napriklad brzdy si kupy sam a vymeni ich doma. No na vymenu olejov a filtrov chodi do servisu vraj ked je tam akcia da zato cca 100 eur. Hlavne ma zaujima ci clovek moze od MB ocakavat spolahlivost a klutivovanost ked uz ten servis bude trosku drahsi ako u inych znaciek. Moje poziadavky dalej su automaticka prevodovka,model kombi, a minimalne take tie zakladne veci ako vyhrievane sedadla ,tempomat a pod. Kozu moc nechcem ale ak by bola nebudem sa moc hnevat.potesilo by aj vyhrievane celne sklo no neviem ci to MB alebo opel ma vo vybave este som nestihol nastudovat. Ohladom motorickej stranky nepozadujem extra vykon jazdim kludne no ak treba predbehnut chcem aby to islo =) Co som cital vhodne premna je asi model C200 alebo C220. Viete mi niekto poradit ohladom tychto 2 aut ? Dakujem a hura do debaty :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Arkaz: O servise u premioviek sa toho na fore uz popisalo, nie je to tak ako vsetci tvrdia a rozhodne nie pri triede C. Ceny su porovnatelne trebars so Skodou...

Do C220 ide okolo 6 litrov oleja, neviem aky tam ide, ale predpokladam, ze dnes sa da na nete zohnat mozno za 10 eur za liter, filter bude par eur, takze sa v pohode zmestis aj pod 100 eur. Prevodovka bude o nieco drahsia, tam to bude 150-200 eur.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Sa nam na autobazare zacali mnozit podvodne inzeraty, tak budte opatrni / aj ked dufam, ze tak debilny, aby na to naletel, tu nie je nikto /
Prílohy
Varovanie.jpg
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Zaujímalo by ma, ako dopadol Alex481991 s tým CC-čkom za 3000€ :)

Čo mu ten slovenský-nemec nakoniec všetko narozprával :lol:
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

coooo.CC za 3000? to kde je taka story? :D
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Pobavilo davam K
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Alexovi alebo audiotrackovi? :D
Arkaz - urcite chod do Medaku, pokial na to auto neskrabes posledne drobaky tak sa nemas coho bat... To nie je CL s ABC podvozkom, aby si musel mat po ruke vzdy par tisic eur k dobru. :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kaptmichal: to si trafil klinec po hlavicke s tym abc :) ...az na to, keby to bolo naozaj iba "par" tisic :D
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ved na kazdy po 3 tisicky a je to :P
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

ako som dopadol? to je vam asi zrejme... po tom ako som od neho požiadal vin čislo mi stale len vypisoval že auto mi pošle a všetko sam uvidim, tak som to nechal tak...
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

No, aspoň si nenaletel... :) to je hlavné

//autoeditácia príspevku (29 Jan 2013, 18:00)
No skúsil som sa mu ozvať na inzerát :) Samozrejme stále platný (Passat CC 3.2 V6 FSI 4mot DSG - 3100€)

V prvom maily ma poprosil, či by som mohol teda písať po anglicky, pretože všetko prekladá len cez prekladač.
Ďalej ma uistil, že všetko je OK, auto nebolo búrané, pripojil ďalšie fotky a potvrdil mi, že cena 3100€ je konečná vrátane dopravy +daní a iných poplatkov. Mal som mu dať moju adresu (nejakú som tam teda šupol) a že zajtra ma budú kontaktovať z tej firmy čo zabezpečuje prevoz. Nechal som tam skutočný tel. kontakt na jedno číslo, ktoré mám ale skoro vôbec nepoužívam. Mám tam kredit možno 2€ *vedľajšia otázka* . Tak už len čakám, kto sa mi zajtra ozve a ako budú chcieť pokračovať :D ... očakávam niečo na spôsob Western Union, ... alebo žeby už niečo sofistikovanejšie ? :D

*otázka: Keď mi volá niekto zo zahraničia. Dajme tomu, že je to zahraničné (aj audiotextové) číslo, môže sa stať, že budem za ten hovor platiť aj ja ? ... preto som tam radšej uviedol aj kontakt kde mám kredit ... lebo naozaj nemám tušenia :) a 2€ by ma nezabili...
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

O*eb jak vysity aspon ze si to autor prispevkov uvedomil :) Lubunecko tesim sa na pokracovanie
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lubenečko: Ked si doma (teda na Slovensku a mas slovensku SIM kartu), tak za prijate hovory neplatis.
Napísať odpoveď