Let's playe
Re: Let's playe
S lets playmi sa da slusne zarobit ale nie u nas. Bud zacnes tocit po anglicky a ludia sa budu zabavat na tvojom prizvuku a ziskas nejaku sancu presadit sa, co pochybujem, alebo sa na to vyser. Takto je to len premrhany cas, radsej hraj bez natacania, a poskytne ti to viacej zabavy.
Vieš ja som najprv chcel len natáčať čisto lets playe návody ale niektorí mi písal že je to nudné tak som to chcel nejako oživiť ale asi sa mi to nepodarilo.neviem ked začnem natáčať tak dostanem trému.ja to nechcem robiť pre peniaze ale pre zábavu a ak by ste mi poradili že ako by som to asi mal začať tak budem rád.ináč dik za originálny nápad že si mám vypiť
Ak to robis pre zabavu tak to je v pohode, ako som uz pisal minule tak postupne sa stale budes zlepsovat. V zaciatkoch to je normalne ze mas tremu. Najlepsie by bolo inspirovat sa od cudzich kanalov. Ked nevies anglicky to je problem, lebo tam by si nasiel kopu lets playerov od ktorych by si ziskal nejaku inspiraciu.
Ako uz bolo spomenute, rob kratsie videa, pozbieraj len nejake zaujimave, vtipne momenty ktore potom zlepis do jedneho segmentu, atd.
Ako uz bolo spomenute, rob kratsie videa, pozbieraj len nejake zaujimave, vtipne momenty ktore potom zlepis do jedneho segmentu, atd.
dik za radu.anglicky viem ale mohol by si mi poradit nejakého dobrého anglického lets playera lebo ja sa pozerám len na českých ako je napr. flygun
Veľa veľa komentovaných videí si pozri a tak pokračuj, osobne odporúčam GMSVidea, sophycz a Sterakdary (ktorý sa mimochodom od let's playov vypracoval do Re-Play redakcie a nahráva Re-Fresh)
hej sophy cz aj ja pozám su dobrí ale ja nechcem sa opakovat od niekoho aj ked inšpirácia by to bola.dik za radu a ak ešte niečo by ste mi mohli poradiť tak mi prosím poradte
Moj najoblubenejsi je Robbaz, napr. jeden z jeho podarenejsich komentarov. Niekomu nemusi vyhovovat velke mnozstvo nadavok. 
//dalsia kvalitka:
//dalsia kvalitka:
Tak má to dobré ale neviem že či len mne alebo aj ostatným tak laguje to video.inak dik
Pre mna su najlepsi FrankieOnPCin1080p, JackFrags, a SSoHPKC.
Dik za rady a som ešte zvedavý že ako video je to moje aké od stupnici od 1 do 10 pričom 1 je najhoršie a 10 je najlepšie.som zvedavý že či potom budú nejaké pokroky aby som vedel že ako som sa zmenil.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pre mna je cele lets' play trapne ,co od toho ocakavas ? ako priznam sa ze pozeram jeden channel z ciech ,kedze tie slovenske sa nedaju vazne pocuvat ,no to je len z dovodu ze pozeram na mod DayZ ktory ma velmi zaujima .
nemam rad zmrdov ktory daju len karmu - a nepodpisu sa . ( hlavne urcite nepochopim strach z opatovania karmy
)
nemam rad zmrdov ktory daju len karmu - a nepodpisu sa . ( hlavne urcite nepochopim strach z opatovania karmy
si pozeral ten nový kanál alebo ten starý?
-
cORP.
Addict
aky novy alebo stari ,pozeral som ich viac pod tvojim nickom ,rob to pre zabavu pre seba ,ostatnym to nenut lebo ta vysmeju . 
Najlepsi letsplajer https://www.youtube.com/user/petangames
mne sa zapáčil strašne birgirpall :DD
http://www.youtube.com/user/birgirpall
ale predovšetkým POOONIKINS !!
+ karola.p...skús robiť let's play z GTA4 na nej sa dá najviac zabaviť, už len dokrútky ako v rýchlosti vyskakuješ z áut, motoriek, helikoptér a vopchať tam nejakú troll music a nejaký komentár, sup bro, nothing to do here, i'm gonna leave this sh*t
http://www.youtube.com/user/birgirpall
ale predovšetkým POOONIKINS !!
+ karola.p...skús robiť let's play z GTA4 na nej sa dá najviac zabaviť, už len dokrútky ako v rýchlosti vyskakuješ z áut, motoriek, helikoptér a vopchať tam nejakú troll music a nejaký komentár, sup bro, nothing to do here, i'm gonna leave this sh*t
-
Yos
Professional
That birgirpall make my day 
Vzdy sa na nom tak zchuti zasmejem
stou hlavou ma uplne dostal
Vzdy sa na nom tak zchuti zasmejem
stou hlavou ma uplne dostal
ešte by som sa chcel spýtať že či moj hlas nie je taký vážny a že či by sa hodilo nejak preintonovat pri nejakých situáciach moj hlas.inač diky za videá budem sa nimi inšpirovať
Neviem ako by si chcel preintonovat hlas, potom by to znelo uz priliz umelo a nezaujimavo.BTW pises ze vies po anglicky a pritom stale spravis tu istu chybu a napises Let's Playe a pritom tu pisalo uz hadam 100 ludi ze je to Let's Play.Tiez ma bavia viac videa v ktorych su zostrihane smiesne scenky a semtam pridany nejaky vtipny komentar k tomu, ako napr Birgirpall
Tu je dalsie video od neho ktore ma ohromne pobavilo:
Tu je dalsie video od neho ktore ma ohromne pobavilo:
vieš ja to už časujem ako slovensky to Let's Play ale diky za upozornenie