aacid napísal:ale ved klud, rozdychaj to.
asi si si poriadne neprecital ten moj prvy prispevok.
za prve, pisem ze je to podla mna fajn hra, na to ze je free je urcite super.
za druhe, vsetko su to moje nazory, hadam som opravneny mat vlastny nazor. tak ako tvoj nazor je ze PoE ma lepsiu grafiku ako D3, mne sa viac paci ta prehnana D3 grafika ako sterilna PoE (sterilna podla mojho nazoru

)
k tomu stromu, je sice krasne ze tam mas 1000 rozlicnych ciest, co z toho ale ked 90% tych krizovatiek su veci typu +10 str alebo +6% 2hand dmg...
mne sa proste pacia hry, kde sa tesim na kazdy level, pretoze viem ze mi nieco prinesie, tu som sa ozaj moc netesil, ked som vedel ze dalsi level bude tak isto ako predchadzajucich 5 levelov zase len +10 str... no hej, musim uznat ze potom prisla zmena v podobe +30 (!!!) str...
v diable som sa tesil na kazdy level, pretoze som vedel ze kazdy level mi prinesie nejaky novy skill alebo runu k tomu skillu (vacsina run aj tak bola vlastne novy skill)....
edit: no a podla mna celkom ide o to ako casto budem menit strom, uz len preto lebo je taky velky, v PoE nemam tu moznost specializovat sa na obojrucaky a potom zrazu ked budem chciet s kamaratmi zahrat, tak vymenit 2hand za 1hand + shield a tankovat, pretoze tie body co som nahadzal do stromu uz jednoducho nezmenim...
edit2:
tomu kto mi znizil karmu, ked uz niekoho oslovis kamosko, aspon sa podpis. uvedomujem si o aku temu sa jedna, jedna sa o diablo 3 temu, toto je priamy konkurent diabla 3, preto mi prislo relevantne tieto dve hry porovnat. s PoE som ja nezacal.
V poriadku, ja ti tvoj nazor, neberiem, no urcite bude trochu prifarbeny a nie tak objektivny ako nazor nestranneho hraca, pretoze sam hras D3 dlhu dobu, mas tam postavy,equip, preto je evidentne ze mierne nadrzas Diablu.
Skill tree je podla mna paradny, to co popisujes ty ze stale +10stregth, +10 dexterity mas pravdu ale vacsinou su to len spojovacie pasivne skilly, ktore vedu do niecoho vacsieho, kde su uz lepsie moznosti a preto sa to vola aj pasiv skill tree, co si od toho ocakaval ze kazda schopnost bude ina? Ved tam je tolko ciest a kazda moze byt ina, tolko skillov, zlepsovakov, proste takto ma podla mna vypadat dobre akcne RPG, v Diable tato zakladna moznost chyba, tebe nemusi ale veteranom D2 a inych akcnych RPG proste tato moznost chyba.
Navyse, je tu uplne iny drop itemov ako v D3, cize presny opak, uzivatelia D3 sa stazovali, ze ziadna poriadna vec sa prakticky neda najst zo sveta alebo z drpov, ale z nejakych aukcii, tu mi padla unique a rare item dost skoro, drop je primerany ako v TQ alebo D2, toto je podla mna najvacsie plus hry.
To resetovanie skillov nebolo akoze ani v D2 a nikto sa nestazoval, navyse ta hra je iba v rannej fazy bety, predpokladam ze tam tu moznost resetu pridaju postupne, ved kazdy den hra nabieha na novy patch, takze je to len otazka casu, no mne osobne to je jedno, ved ked som raz rozhodnuty akou cestou sa budem uberat, nebudem si to menit.