Politika
Re: Politika
Idealistické žvásty.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Gratulujem susedom Čechom k novozvolenému komunistovi. Screenshot je samozrejme výstižný.
Je uplne jedno ci Schwarzi alebo Zeman, ja by som nevolil ani jedneho, tu sa opat ukazuje ze clovek tu volbami nic nezmeni a je jedno ci bude volit koministu alebo suslaveho deda.
-
KaptMichal
King
Seth - podla mna je lepsi opilec komunista ako clovek, ktory patri medzi potomkov tych, proti ktorym Cesi bojovali stovky rokov. Samozrejme krajsie sa pozera na aristokrata, ktory vyzera, ze sa do veci rozumie, ale na poziciu prezidenta volit niekoho, kto ma s cechmi tak malo spolocne? Wtf? Kazdopadne podla mna jeden horsi kandidat nez druhy. Ako som to uz niekde napisal; este, ze prezidenti v CR/SR nemaju temer ziadne kompetencie, lebo az potom by tu nastal bordel...
-
P3Bo
Guru wannabe
Vies ty vôbec akú nepriehľadnú skorumpovanú , mafiánsku ...... vieš kto je Zeman ?
Neberiem to Slovákom za zlé keď hodnotia prezidenta ČR podľa fasády. Beriem za zlé Čechom že si zvolili človeka, ktorý je spojený s kauzami úplatkárstvom úráža všetkých navôkol seba, veľa rozpráva ale keď sa doňho započúvaš nemá ani predstavu o tom o čom hovorí . A posledný dôvod prečo ho nemôžem zniesť lebo je to komunista.
Keď je niekomu smiešne že by prvá dáma nevedela po česky tak Klausova žena je myslím Slovenka a po česky začala rozprávať až ako prvá dáma.
.....
zbytočne hovoriť pretože sedlákom pri pive je dôležitejšie či prezident šušlá než to aký obsah majú jeho slová. Určite by sme sa aj Rooseveltovi smiali že nemôže chodiť !
Človek ktorého Klaus odmieta lebo nežil v Čechách - bohužiaľ zabúda že bol vyhnaný komunistickým režimom ako 11 ročný spolu s rodičmi.
....
nechápem , nenachádzam slová keď niekto povie "jeden ako druhý" ..i do not want to live on this planet anymore
znova sa ukázalo
The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
Winston Churchil
Neberiem to Slovákom za zlé keď hodnotia prezidenta ČR podľa fasády. Beriem za zlé Čechom že si zvolili človeka, ktorý je spojený s kauzami úplatkárstvom úráža všetkých navôkol seba, veľa rozpráva ale keď sa doňho započúvaš nemá ani predstavu o tom o čom hovorí . A posledný dôvod prečo ho nemôžem zniesť lebo je to komunista.
Keď je niekomu smiešne že by prvá dáma nevedela po česky tak Klausova žena je myslím Slovenka a po česky začala rozprávať až ako prvá dáma.
.....
zbytočne hovoriť pretože sedlákom pri pive je dôležitejšie či prezident šušlá než to aký obsah majú jeho slová. Určite by sme sa aj Rooseveltovi smiali že nemôže chodiť !
Človek ktorého Klaus odmieta lebo nežil v Čechách - bohužiaľ zabúda že bol vyhnaný komunistickým režimom ako 11 ročný spolu s rodičmi.
....
nechápem , nenachádzam slová keď niekto povie "jeden ako druhý" ..i do not want to live on this planet anymore
znova sa ukázalo
The best argument against democracy is a five-minute conversation with the average voter
Winston Churchil
-
KaptMichal
King
P3Bo, ja som to napisal jasne... Jeden horsi ako druhy. Neveril by som Zemanovi a ani slachticovi. Kazdy vie, ze slachta vzdy hajila svoje zaujmy, a zaujmy inych bohacov. Na plebs sa kaslalo. Nechapem co si to tam tí Cesi narobili...
Ako to myslis ze proti Scharzenbergom Cesi starocia bojovali? To co za historicky blud si tu pustil. A kebyze aj, co on nesie nejaky nezmazatelny dedicny hriech za svojich predkov?
A vyhrada ze je slachtic. Tak za prve prezident je aj v Cesku reprezentativna uloha, a mohli byt radi ze na svetovej scene moze ich krajinu reprezentovat aristokrat, predsa len to ma aj dnesnej dobe akysi cveng, co sa neda povedat o notorikovi ako je Zeman. Takisto tvoj triedny boj, ze bude hajit slachticke zaujmy je v dnesnej dobe asi trosku smiesny, nemyslis? Kolko je asi tak slachty v Cechach a aku realnu moc nad tym ma prezident...
A vyhrada ze je slachtic. Tak za prve prezident je aj v Cesku reprezentativna uloha, a mohli byt radi ze na svetovej scene moze ich krajinu reprezentovat aristokrat, predsa len to ma aj dnesnej dobe akysi cveng, co sa neda povedat o notorikovi ako je Zeman. Takisto tvoj triedny boj, ze bude hajit slachticke zaujmy je v dnesnej dobe asi trosku smiesny, nemyslis? Kolko je asi tak slachty v Cechach a aku realnu moc nad tym ma prezident...
-
KaptMichal
King
neviem ci naozaj niekotri ludia nevedia citat, ale nikde som nepisal, ze Zeman je super a Karel je aristokraticka svina, tak prestan skatulkovat.
Podla mna staci uz len to, ze je clenom Bilderbergu na to, aby som si spravil nazor, za koho kope. A kolko je asi tak slachty v CR? Priznam sa, ze neviem ale keby sme zistili "kolko je asi tak slachty" v CR, Rakusku, Nemecku, Svajciarsku tak prekvapeny by si bol skor ty ako ja...
Nemyslel som konkretne rod Schwarzenbergovcov, to Ti hadam bolo jasne. A nejde o nejaky hriech, ide o jeho zaujmy, nazory... Alebo si myslis, ze ludia, ktori si zakladaju na svojich predkoch nebudu preberat ich nazory?
Podla mna staci uz len to, ze je clenom Bilderbergu na to, aby som si spravil nazor, za koho kope. A kolko je asi tak slachty v CR? Priznam sa, ze neviem ale keby sme zistili "kolko je asi tak slachty" v CR, Rakusku, Nemecku, Svajciarsku tak prekvapeny by si bol skor ty ako ja...
Nemyslel som konkretne rod Schwarzenbergovcov, to Ti hadam bolo jasne. A nejde o nejaky hriech, ide o jeho zaujmy, nazory... Alebo si myslis, ze ludia, ktori si zakladaju na svojich predkoch nebudu preberat ich nazory?
Neviem ako je relevantne kolko je slachty v Rakusku, Nemecku ci Svajciarsku. Aristokracia je v dnesnej dobre oproti minulosti trieda s naozaj malickym dopadom na spolocnost, hlavne v Cechach kde tych aristokratov naozaj po 40 rokoch komunizmu vela nezije. A teda neviem, ako si ty predstavujes jeho zaujmy. Teraz funguje ako vicepremier a minister zahranicia a ktore z jeho krokov konkretne povazujes za tak pospinene nazormi jeho predkov? Ked sme pritom, Karel III, jeho prapradedo, bol napriklad zapaleny cesky vlastenec.
-
KaptMichal
King
Ja myslim, ze to relevantne je pretoze kopa tychto ludi vladne obrovskymi prostriedkami a neverim, ze si medzi sebou nepomozu aj keby na to mali doplatit obycajni ludia.
Pre mna je izraelofil, patolizac mocnych, clen Bilderbergu nebezpecny pre spolocnost rovnako ako jadrovy odpad. Takych ludi zaujima moc a peniaze, nie nejaky zivot priemerneho cecha. A uz tu radsej ako idiot napisem, ze to neznamena, ze Zemanovi o zivot priemerneho cecha ide... A to je uz vsetko co k tomuto poviem, lebo som sem neprisiel obhajovat nikoho...Snad nejmarkantněji je Schwarzenbergovo posluhování mocným tohoto světa vidět na jeho blízkých vztazích s Bilderberg Group, soukromou vlivovou nadnárodní elitářskou organizací jednoho z nejbohatších mužů planety a nenapravitelného globalisty Davida Rockefellera. Schwarzenberg tajně navštívil (a až posléze byl nucen přiznat účast na) schůzi Bilderberg Group v roce 2008 v USA. V čem se ale liší od dalších pravdoláskařských postaviček, které na podobnou konferenci také zavítaly (Žantovský, Pehe aj.), je to, že Schwarzenberg absolvoval podobných konferencí Bilderbergu hned několik. Mezi méně známé informace patří ta, že svoji premiéru na Bilderbergu si odbyl už v roce 1979 a dále ještě navštívil schůzky v letech 1980 a 1981, jak vyplývá z dodnes dohledatelných seznamů účastníků.
-
Andi_Cibula
Addict
Ja si myslím že Zeman bude výstižne reprezentovať väčšinovú populáciu ČR. 
-
TommyHot
Addict
Tak tak.. Zeman je obraz Cechov, rovnako ako Gasparovic obraz Slovakov...bohuzial
Zeman, typický Čech = všadebol, všetkovie
Gašparovič, typický Slovák = (technicky) blbý, zábudlivý, podlizovačný
Gašparovič, typický Slovák = (technicky) blbý, zábudlivý, podlizovačný
Pridajte ešte ďalšie stereotypy. 
-
KaptMichal
King
Hughito keby to tak nebolo, nemali by sme takych prezidentov akych mame 
To sú nezmysly.
Ešte k tým Čechám a knížeti: dobrý rozhovor, ktorý to vystihol. Celú tú mániu, ktorá sa našťastie skončila neúspešne: http://www.ceskapozice.cz/domov/politik ... ickem-kyci
A ešte čosi na pogrcanie:
Originál:
Ešte k tým Čechám a knížeti: dobrý rozhovor, ktorý to vystihol. Celú tú mániu, ktorá sa našťastie skončila neúspešne: http://www.ceskapozice.cz/domov/politik ... ickem-kyci
A ešte čosi na pogrcanie:
Originál:
-
KaptMichal
King
Vacsina priemernej slovace aspon jednu vlastnost splnuje, este by som tam prihodil zavistlivost. Cize aky nezmysel?
-
TommyHot
Addict
hughitovi nevonia zovseobecnovanie, ale beztriedna spolocnost na jedno kopyto je pre neho raj na zemi 
Máš pravdu, reči typu: Slováci sú takí či onakí, x (dosaďte si) sú takí či onakí atď. mi nesedia, to máš pravdu. Za prvé preto, lebo biologicky žiadny Slovák neexistuje, takže nemá čo determinovať jeho názory a za druhé, sú to proste len také reči, ktoré nie sú ničím podložené - max. selekciou vlastných subjektívnych skúseností a pocitov, k čomu sa vždy dopracujem, ak sa o tomto vážne rozprávam a je čas to prebrať.
Tá druhá časť tvojej vety je naozaj odveci a teda neviem, čo si tým myslel, ale radšej váž slová a terminologický aparát, lebo potom to vyznieva smiešne.
Na základe akýchsi politikmi dosadenými šašami a za výdatnej podpory mediálnej propagandy, ktorá vytvára názory ľudí, idete robiť závery o tom, akí sú Slováci, lebo si zvolili Gašparka, akí sú Česi, lebo si zvolili Zemana a akí sú Američania, lebo si zvolili Obamu. To nie je o tom akí sú ľudia žijúci v danej krajine, keď už tak, tak by sme mohli povedať, že takí sú ľudia, ktorí volili toho daného kandidáta (a nie teda ľudia všeobecne žijúci v danej krajine), ale aj tak si myslím, že to nič nevypovedá o ich samotných charakterových a iných vlastnostiach, ale vypovedá to čosi o možnosti voľby, o vplyve médií, o propagande a dezinformáciách, ktoré sa šíria a pod.
Ja mám z toho taký záver, že časť ľudí je do značnej miery ovplyvniteľná propagandou/médiami, či už to tak bolo v minulosti alebo dnes. Vy si robíte závery, že Slováci/x/y sú závistliví, onakí a takí/x/y..nech sa páči.
Tá druhá časť tvojej vety je naozaj odveci a teda neviem, čo si tým myslel, ale radšej váž slová a terminologický aparát, lebo potom to vyznieva smiešne.
Na základe akýchsi politikmi dosadenými šašami a za výdatnej podpory mediálnej propagandy, ktorá vytvára názory ľudí, idete robiť závery o tom, akí sú Slováci, lebo si zvolili Gašparka, akí sú Česi, lebo si zvolili Zemana a akí sú Američania, lebo si zvolili Obamu. To nie je o tom akí sú ľudia žijúci v danej krajine, keď už tak, tak by sme mohli povedať, že takí sú ľudia, ktorí volili toho daného kandidáta (a nie teda ľudia všeobecne žijúci v danej krajine), ale aj tak si myslím, že to nič nevypovedá o ich samotných charakterových a iných vlastnostiach, ale vypovedá to čosi o možnosti voľby, o vplyve médií, o propagande a dezinformáciách, ktoré sa šíria a pod.
Ja mám z toho taký záver, že časť ľudí je do značnej miery ovplyvniteľná propagandou/médiami, či už to tak bolo v minulosti alebo dnes. Vy si robíte závery, že Slováci/x/y sú závistliví, onakí a takí/x/y..nech sa páči.