Slušnosť pri jedle, napojoch
Slušnosť pri jedle, napojoch
Zaujmala by ma vaša reakcia
scena: stôl pri ňom sediaci 5 ľudia, ostali dva keksiky, zoberete si jeden alebo oboje, alebo nič. to iste aj s pitim, nechate kvapku, vypijete cele alebo si už nedate? myslim fľašu.
//hojko: Doplnene ciarky a bodky, lebo to vyzeralo ako keby to pisal retardovany clovek do jednej vety.
scena: stôl pri ňom sediaci 5 ľudia, ostali dva keksiky, zoberete si jeden alebo oboje, alebo nič. to iste aj s pitim, nechate kvapku, vypijete cele alebo si už nedate? myslim fľašu.
//hojko: Doplnene ciarky a bodky, lebo to vyzeralo ako keby to pisal retardovany clovek do jednej vety.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Slušnosť pri jedle napojoch
ked zoberiem posledne tak objednam dalsie... 
-
justMeOrYou
Amateur
Re: Slušnosť pri jedle napojoch
Zalezi od toho kto tam je, tych 5 ludi, ci nejaki moji kamosi alebo kto .. alebo aj od toho, ze kolko som uz tych keksov zjedol ja a kolko ostatni. Keby som si z nich uz dal predtym a vsimol by som si, ze niekto z nich jedol malo tak by som ich nechal tam alebo by som sa spytal, ci si z nich niekto este da alebo si mozem jeden este zobrat.
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slušnosť pri jedle, napojoch
Ak je niekde dlhsie plna miska/tanier etc, predpokladam, ze asi ostatnym nechuti/nechcu a tak to zjem bez toho aby som sa pytal. Napriklad v azijskych kulturach ak nedojete, znamena to, ze uz viac nechcete, a ak nechate prazdny tanier/pohar, tak vam este dolozia a ja to beriem rovnako.
ked si s 5 kamaratmi, zjes oba a vsetkym sa vysmejes. 
-
Soviet
Darca
To realne taketo veci ta trapia? Rob co uznas za vhodne. Vsak hadam sa nejdes pretvarovat a nechavat nieco na tanieri, ked mas chut. Nech si o tebe myslia ludia aj neviem co. Ich problem, mali si zobrat skorej 
ked som s kamosmi tak ak mam chut, tak to zjem kym este je 
-
bolek
Guru
Čo ja viem, keď sme niekde partia a máme objednané oriešky a chipsy a už sa to blíži ku koncu, tak sa spýtam, že či to niekto ešte chce a či objednáme ešte jeden balíček a podobne. S nápojmi podľa toho, či mi chutí, ale väčšinou v pohode aj slamkou vysŕkam do dna.
Pokiaľ to teda nie je vyberaný podnik s vyberanou spoločnosťou, kde by som musela hrať formu...
To naozaj toto niekto rieši?
-
AcidXpress
Light Expert
tak ako vravisTommyHot napísal:Ak je niekde dlhsie plna miska/tanier etc, predpokladam, ze asi ostatnym nechuti/nechcu a tak to zjem bez toho aby som sa pytal. Napriklad v azijskych kulturach ak nedojete, znamena to, ze uz viac nechcete, a ak nechate prazdny tanier/pohar, tak vam este dolozia a ja to beriem rovnako.
ja sa snazim si pri nejakej oslave dat z kazdeho rozku trosku a ked vidim ze nikto nechce viac tak si pohode dam este aj 2x
-
Janette
Expert
A to mas odkial?AcidXpress napísal:tak ako vravisnapriklad v Cine je si po dobrom jedle slusnost grgnut a potlapkat si po bruchu
![]()
-
TommyHot
Addict
Dokonca cinan si nema problem pri jedle (resp kdekolvek a kedykolvek) aj prdnut. Ked organizovali olympijske hry, tak po celom Pekingu boli vyvesene plagaty aby kvoli zvysenemu poctu turistov neprdeli a nepluli po zemi
to je ich kultura...
-
Janette
Expert
No teda .. o nicom takom som netusila. Mna nikto takto nevychovaval, ba dokonca ani u pribuznych som nic take nepostrehla, ale to zrejme neplati na zbytok obyvatelstva ..
ty si aziatka? to si tommymu radsej nemala naznacovat 
-
TommyHot
Addict
Narodila si sa (a zila si) v Cine, alebo na Slovensku? Mozno aj to v akom prostredi ta vychovali je dovodom, preco si o nicom takom nikdy nepocula...Janette napísal:No teda .. o nicom takom som netusila. Mna nikto takto nevychovaval, ba dokonca ani u pribuznych som nic take nepostrehla, ale to zrejme neplati na zbytok obyvatelstva ..
Btw k tomu pluvaniu cez olympijske hry http://en.beijing2008.cn/news/olympicci ... 9657.shtml a toho casu som na nete videl pofotene aj cedule o neprdeni..
-
AcidXpress
Light Expert
na zakladnej skole som mal spoluziaka z ciny .. na vareni po jedle si grgol .. ucitelka hovorila ze nech to nerobi uz .. tak vysvetlil ze u nich je to znak ze mu dobre chutilo
//edit: a bol vychovany v cine: vtedy zil v norsku druhym rokom
OT: toto mi pripomenulo epizodu tretej sezony South Parku Spontaneous Combustion xDTommyHot napísal:Btw k tomu pluvaniu cez olympijske hry http://en.beijing2008.cn/news/olympicci ... 9657.shtml a toho casu som na nete videl pofotene aj cedule o neprdeni..
Najviac mi ide na nervy to, ked donesu pitie (pivo, tvrde- prvu rundu) a niekto proste hned vypije bez toho, aby si "strngol" alebo pripil.