Ahojte. Našiel som veľa videí ktoré sú na green screen a sú nanich objekty, pohyblivé. Sú tam napr. stromy, ktoré sa trocha hýbu- ako teda listy ako keĎ fúka vietor.
napr: http://www.bestofgreenscreen.de/star-wa ... creen.html
je jedno, či ten program je drahý alebo je v ňom tažké robiť, iba poradte v čom by som si mohol sám vytvoriť takáto stromy s pohybom a iné veci. Napadol mi určite Adobe after effects alebo cinema 4D, že v nich by to určite nejak šlo, ale či náhodou nieje konkrétne na toto. ďakujem. K
Nuz tak vymodelovat by som to vymodeloval v 3Ds Max (keby som s nim vedel pracovat), v ktorom sa to da aj rozpohybovat a pouzit by som to pouzil rozhodne v After Effect.
Pripadne stiahnut nejake uz prednastavene modely, mozno aj do 3Ds Max ak najdes a tam si skusit stromy naanimovat podla svojich predstav.
Chlapec môj. Ak si nikdy nemodeloval napr. v 3Ds Max ako spomenul Leko, budeš rád keď si
na začiatok vymodeluješ nejaký 3D text ktorý pomocou kamery trošku rozhýbeš.
Toto si na začiatok ako stromy a iné veci netrúfnem ani ja. A tiež keď budeš modelovať v 3Ds Max plus rendrovať výsledok prípadne v After Effect, tak potrebuješ trošku slušnejší počítač aby ti to netrvalo večnosť. Ale prajem ti veľa šťastia a dúfam že tu potom hodíš výsledok
vladenko007 napísal:Chlapec môj. Ak si nikdy nemodeloval napr. v 3Ds Max ako spomenul Leko, budeš rád keď si
na začiatok vymodeluješ nejaký 3D text ktorý pomocou kamery trošku rozhýbeš.
Toto si na začiatok ako stromy a iné veci netrúfnem ani ja. A tiež keď budeš modelovať v 3Ds Max plus rendrovať výsledok prípadne v After Effect, tak potrebuješ trošku slušnejší počítač aby ti to netrvalo večnosť. Ale prajem ti veľa šťastia a dúfam že tu potom hodíš výsledok
Ja to nechcem robiť, určite nie teraz a sám, a keby som to chcel, dal by som to spraviť grafikom, len potrebujem vedieť ako na to a v čom to spraviť, prípadne návrhy a vylepšenia na prácu aké by ste navrhli.
V podstate som len chcel vedieť, či cinema a max a pod. sú také progamy aké sa používajú napr. na modely krajín, vecí a miest vo filmoch, len na dosť nižšej úrovni
Ja to nechcem robiť, určite nie teraz a sám, a keby som to chcel, dal by som to spraviť grafikom, len potrebujem vedieť ako na to a v čom to spraviť, prípadne návrhy a vylepšenia na prácu aké by ste navrhli.
V podstate som len chcel vedieť, či cinema a max a pod. sú také progamy aké sa používajú napr. na modely krajín, vecí a miest vo filmoch, len na dosť nižšej úrovni
Ak to chces nechat spravit grafikom, tak im do toho nekecaj, ak su to profici tak budu vediet v com to spravit aj ako.
A na "modelovanie" a rozhybanie krajiny sa da pouzit aj Cry Engine 3, sice je urceny na daco ine, ale film v tom spravis.
harrison314 napísal:
Ak to chces nechat spravit grafikom, tak im do toho nekecaj, ak su to profici tak budu vediet v com to spravit aj ako.
A na "modelovanie" a rozhybanie krajiny sa da pouzit aj Cry Engine 3, sice je urceny na daco ine, ale film v tom spravis.
Musim im do toho kecať, lebo musím zohnať program a ako zadávatel projektu musím povedať a ukázať a vysvetliť čo chcem. Ten CRY ENGINE ešte pozriem.
//autoeditácia príspevku (29 Jan 2013, 15:00)
a môžete prosím túto tému presunúť do
3D rendre, výtvory, rozrobené práce, komentáre - diskusia