hadam aj to Multi-kulti by bolo lepsie ako totoSon-Goku napísal:a co mam teraz vytvorit speci temu turci-albanci?
Arabi - moslimovia
Re: Arabi - muslimovia
mas pravdu mohol som to tam ale uz kaslat na to
-
senator8008
Light Star
Na tú sprostosť som sa dokázal pozerať asi 3 minúty. A nechápem ako tomuto môže niekto veriť. Ale tak podľa tvojho avataru je hneď všetko jasné.
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
jasne ver si videam kde su obetou moslimovia a ako ich celi svet nema radsenator8008 napísal:Na tú sprostosť som sa dokázal pozerať asi 3 minúty. A nechápem ako tomuto môže niekto veriť. Ale tak podľa tvojho avataru je hneď všetko jasné.
-
senator8008
Light Star
A také videá aj sú? A ešte by som chcel jedno, zato že ty si vymetená hlava na strane kresťanov a židov, ešte neznamená, že ja som rovnaký vymetenec na strane moslimov.
myslim si, ze o tvojej (ne)vymetenosti si spravi mienku kazdy, na zaklade toho, akym sposobom sa vyjadrujes.
K teme: food for thought - zakladna stavebna jednotka spolocnosti je rodina - muz zena a deti. Velmi sa mi pacilo jedno video s Richardom Sulikom, kde on ako zastanca liberalov toto tvrdenie akceptoval (aj obhajoval) (tym samozrejme nenaznacujem, ze sulik je masina na axiomy a co povie je pravda, je to len obraz, ze toto uznavaju aj velmi liberalne strany)
Dalej vieme, ze muzi a zeny su si ekvivalentni. Nie su si rovni, nikdy neboli a ani nebudu. Zeny nebudu (vo vseobecnosti) dobre v silovych, analytickych (1) disciplinach. Muzi nebudu dobri (vo vseobecnosti) v emocnych strankach, stabilite, bezpecnosti a pod.
Vysvetli mi, neaky moslim, akym sposobom je v poriadku, ze jeden muz ma cely harem - kludne 10 zien ? On ma zenu k dispozicii cely cas, ale kazda jeho zena len 1/10 casu (pri 10 zenach). Je toto konzistentne s ekvivalenciou ? Je konzistentne to, ze kazdeho praveho moslima bude cakat 72 pan (zenske mnozne od panna) ? A co zeny ? Ved toto uplne priamo podporuje "man sluts".
Necital som celu temu, toto je len jedna vec co ma napadla, aj to nie uplne premyslena do posledneho detailu. Kazdemu sudnemu moralnemu cloveku sa nieco taketo protivi, proste je to grc a hnus. Napriek tomu a najdu muzi, ktorym to vyhovuje (odpalim zopar bomb a potom budem sexovat do vecnosti) ale aj zeny, ktore nechapem preco (najlepsie ma napada us fraza) "put up with this crap". A co je uplne chore, ze sa najdu ludia uplne mimo, vacsinou ateisti, ktori si velmi radi kopnu do krestanstva, ale s tymto problem vobec nemaju.
(1) Vyplyva z udajov, kde neexistuje diskriminacia - prijmacky na postgradualne studium (tusim research z princetone u.)
Keby niekto argumentoval, ze vztah 1 muz 1 zena je krestansky vymysel - nie je. Studie ukazuju, ze aj ludia bez viery su ovela stastnejsi s mensim mnozstvom sexualnych partnerov (nejedna sa o paralelnych, ale behom zivota). Ceresnickou na torte je to, ze pri (u sucasnej spolocnosti mozno nepredstavitelne) najmensich mnozstvach partnerov - 1 su ludia na tom najlepsie
(uvazovala sa vernost, dovera, radost, stabilita - veci, ktore mladych mozno netrapia, ale casom zistia ze su to tie, ktore na rozdiel od "rychleho pozitku" chvilu aj trvaju)
Este jedna myslienka: ako fungovalo ludstvo pred 19xx, kedy sa zacali pouzivat efektivne kontraceptiva ? Ako by mohli fungovat rodiny, keby kazda zena mala 5-6 deti od 3-4 partnerov a kazdy muz vice versa. To by bola spolocnost, moslimovia, ateisti, co ?
K teme: food for thought - zakladna stavebna jednotka spolocnosti je rodina - muz zena a deti. Velmi sa mi pacilo jedno video s Richardom Sulikom, kde on ako zastanca liberalov toto tvrdenie akceptoval (aj obhajoval) (tym samozrejme nenaznacujem, ze sulik je masina na axiomy a co povie je pravda, je to len obraz, ze toto uznavaju aj velmi liberalne strany)
Dalej vieme, ze muzi a zeny su si ekvivalentni. Nie su si rovni, nikdy neboli a ani nebudu. Zeny nebudu (vo vseobecnosti) dobre v silovych, analytickych (1) disciplinach. Muzi nebudu dobri (vo vseobecnosti) v emocnych strankach, stabilite, bezpecnosti a pod.
Vysvetli mi, neaky moslim, akym sposobom je v poriadku, ze jeden muz ma cely harem - kludne 10 zien ? On ma zenu k dispozicii cely cas, ale kazda jeho zena len 1/10 casu (pri 10 zenach). Je toto konzistentne s ekvivalenciou ? Je konzistentne to, ze kazdeho praveho moslima bude cakat 72 pan (zenske mnozne od panna) ? A co zeny ? Ved toto uplne priamo podporuje "man sluts".
Necital som celu temu, toto je len jedna vec co ma napadla, aj to nie uplne premyslena do posledneho detailu. Kazdemu sudnemu moralnemu cloveku sa nieco taketo protivi, proste je to grc a hnus. Napriek tomu a najdu muzi, ktorym to vyhovuje (odpalim zopar bomb a potom budem sexovat do vecnosti) ale aj zeny, ktore nechapem preco (najlepsie ma napada us fraza) "put up with this crap". A co je uplne chore, ze sa najdu ludia uplne mimo, vacsinou ateisti, ktori si velmi radi kopnu do krestanstva, ale s tymto problem vobec nemaju.
(1) Vyplyva z udajov, kde neexistuje diskriminacia - prijmacky na postgradualne studium (tusim research z princetone u.)
Keby niekto argumentoval, ze vztah 1 muz 1 zena je krestansky vymysel - nie je. Studie ukazuju, ze aj ludia bez viery su ovela stastnejsi s mensim mnozstvom sexualnych partnerov (nejedna sa o paralelnych, ale behom zivota). Ceresnickou na torte je to, ze pri (u sucasnej spolocnosti mozno nepredstavitelne) najmensich mnozstvach partnerov - 1 su ludia na tom najlepsie
(uvazovala sa vernost, dovera, radost, stabilita - veci, ktore mladych mozno netrapia, ale casom zistia ze su to tie, ktore na rozdiel od "rychleho pozitku" chvilu aj trvaju)
Este jedna myslienka: ako fungovalo ludstvo pred 19xx, kedy sa zacali pouzivat efektivne kontraceptiva ? Ako by mohli fungovat rodiny, keby kazda zena mala 5-6 deti od 3-4 partnerov a kazdy muz vice versa. To by bola spolocnost, moslimovia, ateisti, co ?
stereotyp jak past na oko...z muzov si vyrobil sexy sportovych fesakov s talentom na matematiku, ale neschopnym nieco citit a prezivat so sklonom pre destrukciu a samoznicujuce sklony...referer napísal:Dalej vieme, ze muzi a zeny su si ekvivalentni. Nie su si rovni, nikdy neboli a ani nebudu. Zeny nebudu (vo vseobecnosti) dobre v silovych, analytickych (1) disciplinach. Muzi nebudu dobri (vo vseobecnosti) v emocnych strankach, stabilite, bezpecnosti a pod.
1/ ano muzi a zeny nie su rovnaki, mame iste biologicke rozdiely nielen v rozmnozovani ale aj v stavbe tela a CNS...
2/ to, ze medzi muzmi a zenami su iste biologicke rozdiely automaticky neznamena, ze vsetci muzi su rovnaki a vsetky zeny su rovnake... (to su tie tebou spominane stereotypy)
3/ vo vseobecnosti psychologicke studie dokazuju, ze ked si vyberem urcitu uzku skupinu muzov a uzku skupinu zien vynikajucich v rovnakej oblasti (napr. v soferovani) dosiahnem priblizne rovnake vysledky a je velmi tazke rozhodnut, ktore pohlavie je lepsie...prave naopak, obrovske interindividualne rozdiely su v ramci prislusnikov k jednemu pohlaviu (cize keby som si na zaklade urciteho kluca rozdelil muzov do roznych skupin a testoval ich v niecom, je dost mozne, ze niektori by dosiahli hlboko podpriemerne vysledky a niektori nadpriemerne)
takze z tohto dovodu fakt nemam rad, ked niekto tvrdi, ze muzi su taki a zeny su take...
muzi a zeny by mali mat rovnake postavenie a prava pred zakonom...z tohto dovodu odsudzujem akekolvek statne zriadenie na zaklade tradicneho islamskeho prava...a rozhodne radsej ideologicky budem sympatizovat s Izraelom, pretoze mi je hodnotovo blizsi ako moslimsky svet a hlavne Izrael je pre mna akasi barikada medzi moslimskym svetom a krestansko-ateistickou Europou...pokial by Izrael padol, znova dojde k nasilnemu stretu a zabijaniu nevinnych ludi, tak ako to krestania aj moslimovia uz niekolkokrat v historii dokazali...
nepaci sa mi, ako negativne diskutujete o mnohozenstve...ved u nas je beznym trendom, ze si vrznem tam potom zase tam a tam...rozvodovost stupa...rozhodne sa nespravame monogamne a nezijeme cely zivot s 1 sexualnym partnerom...to je absolutne to iste ako to mnohozenstvo, len to nie je uradne potvrdene na papiery...tak sa netvarme, ze v tomto sme v niecom lepsi...to by sme boli maximalne pokrytecki....
mnohozenstvo moze mat aj svoje vyhody, najma ked si tie zeny rozumeju a pomahaju si...v takej rodine urcite nie je priestor na nejake pocity samoty (ktore su velmi caste v individualistickej europe) a tak isto, ak by sa jedna manzelka muzovi sprotivila a chcel sa jej zbavit, je pravdepodobne, ze by mu tie dalsie zeny zo zivota urobili peklo, takze si muz niekolkokrat rozmysli, ci sa bude rozvadzat...tiez tie zeny maju casto podelene ulohy u nas musi 1 zena urobit vsetko castokrat sama...ked si nieco potrebuje vybavit, tak sa jej ma kto postarat o deti...a pokial chce mat muz dalsiu zenu a ma na to peniaze, tak mu casto dalsiu zenu vyberu tie jeho zeny...
-
Waagbistritz69
King
no hinten ak vie čo je to hoax.. 
-
pryja
Darca
Nechapem tie ich protesty, vsak Islam je predsa mierumilovne nabozenstvo. Maju cucat v mesitach a modlit sa za hriesnu dusu Zida, ktory ten film ma na svedomi. A nepozerat a hotovo.k
Ked vysiel Da Vinci Kod, tiez sa burili krestania a chceli to zakazat. Podpaloval niekto? Nie. Vrazdil niekto? Nie.
Protestovat sa da aj normalne, ludsky.
Ked vysiel Da Vinci Kod, tiez sa burili krestania a chceli to zakazat. Podpaloval niekto? Nie. Vrazdil niekto? Nie.
Protestovat sa da aj normalne, ludsky.
-
seth82
Darca
Ono vtipom je, že tí blázni nevedia pochopiť, že v slobodnej krajine (OK, relatívne slobodnej) si môže robiť každý čo chce, ak to neporušuje zákony a neubližuje iným. Neviem, ako môže taký film (ktorý je, mimochodom, čistým a jasným trollom) niekoho uraziť, mali sme tu Eurotrip, ktorý Bratislavu a Slovensko vykreslil ako miesto po jadrovom výbuchu, Angličanov vykreslil ako hooligans, Borat si uťahoval z Kazachstanu a ľudia to všetko prežili bez ujmy na zdraví. Avšak títo "protestujúci" sú iba ovečky ovplyvnené masovým šialenstvom, ani nevedia, že kvôli čomu a proti čomu vlastne protestujú, keď už útočili na nemeckú ambasádu, či koho - čo majú Nemci spoločné s americkým filmom, to fakt netuším. Náboženstvo je rakovinou ľudstva toto je iba ďalším dôkazom.
konecne sa iracania dockali demokracie
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=15863
http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=15863
Ako ste si určite všimli, tak situácia v Egypte je opäť nepokojná. Prečo však o tom píšem je poukázania na zaujímavý fakt, že sa výraznejšie zapojili do akcií aj tamojší anarchisti, takže tu si môžete prečítať ich vyhlásenie, proti čomu stoja a čo robia/majú v pláne robiť.
Kód: Vybrať všetko
„Včera jsme se poté, co jsme dokončili naše akce, setkali s částí revolučních hnutí a rozhodli jsme se spojit společně při dalších útocích. Do této chvíle jsme provedli naše první dva útoky, jak jsme vás již včera informovali:
1) Zapálení on-line kanceláře Muslimského bratrstva.
2) Zapálení kanceláře Muslimského bratrstva v káhirské ulici Al-Manial.
A dnes jsme na náměstí Tahrír vyhlásili naši revoluci – dokud Egypt a jeho lid nezíská zpět svá práva!
Život, svobodu a sociální spravedlnost!
Black Blocairo, Hooligans
Čekejte další útoky jako naši reakci na zrušení našich oficiálních stránek.“Re: Arabi - muslimovia
krasne premiesanie arabacskej krvi a anarchizmu, vznika len jedno: nasilie, nasilie, nasilie
a este sa k tomu aj hrdo hlasia...
a este sa k tomu aj hrdo hlasia...
Áno, lebo vládna strana zaobchádza s tamojšou opozíciou v rukavičkách.
Cítiš sa úplne zdravý?
Cítiš sa úplne zdravý?
-
TommyHot
Addict
beardie skor by som to pripisoval moslimskemu fanatizmu, nez arabskej krvi... je v tom rozdiel, ale urcite tu na to uz niekto poukazal (necital som vsetkych 55 stran)..
TH tomu nasadil korunu, keď obviňuje egyptských anarchistov, ktorí útočia proti Moslimskému bratstvu a vystupujú proti náboženstvu, z moslimského fanatizmu.
Neviem či sa mám smiať alebo plakať.
Neviem či sa mám smiať alebo plakať.