Pouzivate foliu na displej?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Pouzivate foliu na displej?

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Nokia C7 - je to 100% gorilla glass.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

C6-01 gorilu nema. A urcite gorilu tak skoro neposkriabes. Mam tvrdene sklo (o ktorom mi bolo povedane, ze proti gorile je to sracka) a vydrzalo uz vselico.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

Všetky nové smartphony od nokie gorillu majú.. Mám to potvrdené podporou
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mam SGS II ktory vraj gorilu ma, ale pre istotu pouzivam folie. Doslova za par supiek sa daju zohnat z DX, takze no big deal. A displej chraneny a v pohode.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Forsaken napísal:
hmm teraz rozmyslam ze MORKA aplikacia, nemoze ta vlhkost poskodit nieco ?
nie nie nemyslim si =) aj ked nejake to % tam je ale robi sa to pri vypnutom MT a je to len velmi male mnozstvo etj kvapaliny. vacsinou to hned vysusis takze no problem =) prave dnes mi prisli zase folie z bestsinsever an moj SGS2 a priatelkin Desire HD. Jej som ju dnes aplikoval bola to trosku drina ale nakoniec sa podarilo a vysledok na paradu. Ako vravim max spokojnost ;)
Neith74
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Neith74 »

Mám za 3 eurá 3 kusy. Jednu som pokazil, druhá je na displeji mesiac aj pol bez problémov, bez bublín. Imho - dobrá vec to je pokiaľ nemáš gorilla glass a pokiaľ ti záleží na stave displeja mobilu
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Nech je ako chce tvrdené ... tak tie plytké škrabančeky sa časom dostavia ak budete mať telefón vo vrecku spolu s kľúčmi a mincami.
Zvykol som si už dávať do vrecka len samostatne mobil a do druhého všetko ostatné. + dám tam tú fóliu. Predsa to môže pomôcť neskôr pri predaji
a za tú investíciu pár € si myslím to stojí :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

dneska mi dosiel Zagg

:plus: obsah balenia (spray, handricka, stierka,2xfolia: full body)
:plus: 8 jazicny navod na pouzitie...

:minus: cena
:minus: folia je nalepena na papieri, z ktoreho nejde jednoducho odlepit = odliepanie za roh sposobi nanesenie lepidla folie na prst(tekutina nepomohla) a tym zmensenie prilnavosti rohu folie, zislo by sa nejaka pomocka ktora umozni jej jednoduchsie a cistejsie odlepenia od papiera...
:minus: folia je velmi elasticka = pokial ju nalepite uplne presne od rohu, na druhom rohu pri vytlacani bubliniek sa natiahne u mna aj o 2mm a pretrca, pri com v startovnom rohu sedi presne na 100%, pokial by ste vytlacali od stredu tak vam na kazdom rohu pretrca o 1mm
:minus: mokra aplikacia sposobi viacej bublin ako by podla mna sposobila sucha...

som uplne vytoceny...
zacal som na zadnej strane telefonu, zadnou foliou aby som sa to naucil... na pocudovanie zadok vyzera lepsie ako display, respektive "chyby" folie lepsie vidno na leskom displayi ako na tele...

aplikacia vobec nieje jednoducha, a shield tiez nieje "invisible"...
napr. best skin ever sa nevyraba az tak na vela telefonov, a pre moj tam nieje...

pokial sa budem dalej rozhodovat o nejakej inej folii tak si to lepsie premyslim... pripadne si to dam nainstalovat nejakym strojom..

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2012, 19:03)
ak mozem doporucit pre buduce generacie :D

odporucam folie Krusell
http://www.krusell.se/en/products/scree ... ors_mobile

:plus: cena (10e som zohnal v BA)
:plus: folia je obojstrane obalena a ma pruzky na odliepanie...
:plus: mokra + sucha aplikacia naraz
:plus: nenatahuje sa ako Zagg
:plus: ziadne necistoty, ziadne bubliny

Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Forsaken napísal:dneska mi dosiel Zagg

:minus: folia je velmi elasticka = pokial ju nalepite uplne presne od rohu, na druhom rohu pri vytlacani bubliniek sa natiahne u mna aj o 2mm a pretrca, pri com v startovnom rohu sedi presne na 100%, pokial by ste vytlacali od stredu tak vam na kazdom rohu pretrca o 1mm
s týmto súhlasím. Treba si dávať pozor a pri vytláčaní bublín netreba moc tlačiť
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Tiez mam Gorillu na Desire S, bol som za to, ze sa to len tak neposkriabe, az som raz mobil stril s klucmi a konektorom od sluchadiel do vacku, odvtedy mam dva pomerne malo viditelne skrabanceky a radsej som kupil tkaninove vrecko. Sice sa mobil dlhsie vytahuje z vacku ale ochrani to aj pred mensim padom na tvrdsie povrchy.
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

Zdravim, kupil som si foliu na displej a kedze som ju lepil prvykrat tak som postupoval podla navodu vsetko.... Na tej casi folie, ktora sa lepi na displej tak sa mi tam dostalo vela prachu a spiny z handricky. Teraz ked ju mam naleenu tak je na nej velmi vela bubliniek. Da sa to nejak este opravit? Vycistit to alebo nieco... Dik K+ ista
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

mam se xperia active. od vyroby je na nom nejaka folia. Obcas sa mi vsak stane, ze zrazu ostane zakliknuty displej. zrejme na sipke spat. telefon vybruje a ked hocico stlacim vrati sa nazad. Myslite ze to je problem folie alebo fonu?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

minik460 napísal:Zdravim, kupil som si foliu na displej a kedze som ju lepil prvykrat tak som postupoval podla navodu vsetko.... Na tej casi folie, ktora sa lepi na displej tak sa mi tam dostalo vela prachu a spiny z handricky. Teraz ked ju mam naleenu tak je na nej velmi vela bubliniek. Da sa to nejak este opravit? Vycistit to alebo nieco... Dik K+ ista
Povacsine sa nezvykne kupovat jedna folia(tie obycajne, nie Zagg a predrazene <>) ale 3,5,10 popripade viac, ak mas dalsiu tak tu vyhod a daj druhu.
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja kupujem folie len na ebay. Jeden z nemecka ich predava vzdy na kazdy MT pekne narezane a za cca 1,5 eura je 6 kusov. Ultraclear
M&M
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa M&M »

IMI napísal: Povacsine sa nezvykne kupovat jedna folia(tie obycajne, nie Zagg a predrazene <>) ale 3,5,10 popripade viac, ak mas dalsiu tak tu vyhod a daj druhu.
Nie, ta folia mi prisla spolu s krytom na mobil, ktory som si objednaval, ale uz som to vyriesil takto, ze foliu som z mobilu zlepil, presiel som cez nu lepiacou paskou a uz je cista... Uz len nejake 2-3 bublinky na kraji, ale to uz je v pohode :)

Arkaz napísal:Ja kupujem folie len na ebay. Jeden z nemecka ich predava vzdy na kazdy MT pekne narezane a za cca 1,5 eura je 6 kusov. Ultraclear
A ako casto ich menis? Ako dlho ti cca vydrzi jedna folia?
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Menim ich minimalne. dajme tomu ze raz za pol roka alebo za rok. A zmen si prisim avatar (obrazok) Nemusis kradnut moj. Vdaka
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Tak tak :) . Predajca z Nemecka ich posiela za pomerne nizku sumu a za 2 dni su tu. 1folia mi vydrzi aj rok ale menim ich podla osuchanosti a prachu :) .
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

na vsetkych SONY pouzivam flie co su v baleni , resp. uz nalepene... nikdy sa mi nestalo aby som ju musel menit, neiem preco, su velmi kvalitne, v porovnani so spoluziakovymi ktore su jak handra, tak tieto od SE vyzeraju ako plast natvrdo prilepny na displej...

Raz som dokonca kupil telefon o ktorom predaja tvril ze je doskrabany displej, ked dosiel tak po par dnoch kukam ze sak to nieje displej... trvalo mi chvilu kym som tu foliu zlepil, bola fakt ako plast, kamarat sa diva ze uz trham displej :D ... a pod nou bol krasne cisty displej... kúpa roka :D
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Folia sa da pouzit aj znovu. Pekne sa umyje, osusi, oblepi paskou aby sa odstranil prach, oblepi sa displej. Potom sa uz len doladuju drobne necistoty.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

xtreamguard ma 77% zlavu pri kupe 2 a viac folii alebo krytov..2 folie za cca 2,60€ vratane posty s kuponom 77off2
Napísať odpoveď