nejde mi to ani tak,opera mi vypisuje toto:
Connection closed by remote server
Check that the address is spelled correctly, or try searching for the site.
Abocom WP-102 - Problem, prosba o pomoc
Re: Abocom WP-102 - Problem, prosba o pomoc
Mne píše to isté keď mám v PC nastavenú zlú alebo žiadnu IP adresu.
Ešte skús podľa toho druhého manuálu. Možno ty máš inú verziu firmware a tebe to pôjde ...
Vo vlastnostiach si nastav 192.168.100.250
a do prehliadača napíš http://192.168.100.252
a vyskúšaj aj Internet Explorer. Ak všetko zlyhá , tak ho vyresetuj
Ešte skús podľa toho druhého manuálu. Možno ty máš inú verziu firmware a tebe to pôjde ...
Vo vlastnostiach si nastav 192.168.100.250
a do prehliadača napíš http://192.168.100.252
a vyskúšaj aj Internet Explorer. Ak všetko zlyhá , tak ho vyresetuj
a nemoze to bit DNS adresou? dal som tam tvoju ip skoncovym cislom 254.predtym som tam nemal nic
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2011, 13:20)
takze nic sa nestalo,urobil som vsetko co treba a NIC ...aj som resetol ap a nic..stale mi tam svieti kontrolka ERRSTATUS a len zelena lan1 abo 2
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2011, 13:20)
takze nic sa nestalo,urobil som vsetko co treba a NIC ...aj som resetol ap a nic..stale mi tam svieti kontrolka ERRSTATUS a len zelena lan1 abo 2
Ešte ma napadla taká vec , že keď som ho skúšal , tak som mal doma 3 káble a išlo mi to len s jedným , s tými dvomi ani ťuk. Sú rôzne pozapájané , ani neviem odkiaľ ich mám všetky. Vyskúšaj aj iné káble ak máš. Pozeraj tie farebné drôtiky či nie sú na inom kábly ináč zapojené.
Ja mám asi nejakú inú verziu ako ty , lebo ja tam nemám Error Status a pozerám v manuály , že tam je aj Bridge , ten tiež nemám. Vpravo dole mám napísané DC 12V , a aj trafo mám 12 voltové. V manuály je DC 9 voltov.
Ktovie koľko verziíí sa vyrobilo pod rovnakým názvom WP-102G
Ja mám asi nejakú inú verziu ako ty , lebo ja tam nemám Error Status a pozerám v manuály , že tam je aj Bridge , ten tiež nemám. Vpravo dole mám napísané DC 12V , a aj trafo mám 12 voltové. V manuály je DC 9 voltov.
Ktovie koľko verziíí sa vyrobilo pod rovnakým názvom WP-102G
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Tiež pridám vlastnú skúsenosť [teraz som to dorobil] s D-com WP-102 a jeho resetnutím do továrenského nastavenia [podržanie tlačítka reset asi 15 sekúnd, kým som v PC nevidel, že sa sieť odpojila]:
V nastaveniach siete (IPv4) nastavíte toto [nič viac, nič menej - presne tak ako je na obrázku]: Potvrdíte dané okienko a zatvoríte ostatné, ktoré sa týkajú siete.
V tray pri hodinách uvidíte aktivitu [načítavanie] a potom v hocijakom prehliadači [ja som použil Operu] zadáte do adresného riadku 192.168.100.252.
Ak bude pýtať heslo tak:
meno: admin
heslo: admin
Moje zariadenie má firmware z roku 2005.
btw: Trápil som sa stým asi 2 hodiny, kým sa mi to podarilo rozbehať, každý má nejaký iný postup ako sa tam dostať.
V nastaveniach siete (IPv4) nastavíte toto [nič viac, nič menej - presne tak ako je na obrázku]: Potvrdíte dané okienko a zatvoríte ostatné, ktoré sa týkajú siete.
V tray pri hodinách uvidíte aktivitu [načítavanie] a potom v hocijakom prehliadači [ja som použil Operu] zadáte do adresného riadku 192.168.100.252.
Ak bude pýtať heslo tak:
meno: admin
heslo: admin
Moje zariadenie má firmware z roku 2005.
btw: Trápil som sa stým asi 2 hodiny, kým sa mi to podarilo rozbehať, každý má nejaký iný postup ako sa tam dostať.