zdravím vás.. mám flashový súbor s koncovkou .swf a na pravo v tom flashi mám tri odkazy ktoré ale neviem ako oživiť aby fungovali..
tu je ten súbor vedeli by ste mi poradiť..?
//link zmazaný
//subor v prilohe
na zmenu .swf používam soft
http://www.sothink.com/product/swfquicker/
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2012, 13:14)
nefunguje to tak jak chcem ani ked dám cez tu animáciu neviditelný button , neviditelny button existuje a funguje ale nejde ta animacia ze sa zmeni pozadie na zlté.. prosím moc viete niekto poradiť..už sa stým dost trápim
FLASH - swf, oživenie odkazov
-
scorpions69
Novice
FLASH - swf, oživenie odkazov
- Prílohy
-
- header_v8.swf
- (954.41 KiB) 239 stiahnutí
Naposledy upravil/-a audiotrack v 15 jún 2012, 13:25, upravené celkom 1 krát.
Dôvod: súbory patria do prílohy, a nie na nejaké fileservery. Prečítaj si pravidlá
Dôvod: súbory patria do prílohy, a nie na nejaké fileservery. Prečítaj si pravidlá
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: FLASH - swf, oživenie odkazov
Takže nebudem zakladať novú tému spýtam sa tu, že by som chcel spraviť jednu Flash aplikáciu, ktorá by obsahovala povedzme mapu Slovenska a po kliknutí na určitý kraj by sa mi zobrazila ďalšia scénka kde by bolo na výber niečo iné.
Stiahol som si SWiSH Max4 a Sothink SWF Quicker ale mám pocit, že sa to dá spraviť len ak človek ovláda Actionscript.
Má s tým už niekto skúsenosť, alebo by mi vedel poradiť ako to čo najjednoduchšie spraviť? Jednalo by sa o takú appku ako učebnú pomôcku na maturu. Vďaka
Stiahol som si SWiSH Max4 a Sothink SWF Quicker ale mám pocit, že sa to dá spraviť len ak človek ovláda Actionscript.
Má s tým už niekto skúsenosť, alebo by mi vedel poradiť ako to čo najjednoduchšie spraviť? Jednalo by sa o takú appku ako učebnú pomôcku na maturu. Vďaka
-
weroro
Flash coder
Pred dvoma rokmi sa tu niečo podobné riešilo http://www.hojko.com/interactive-map-t157812.html
-
martinez13
Light Professional
to čo si ty spravil tak podobné by som chcel aj ja spraviť ale že by som klikol proste na ten kraj a vyhodilo mi ďalšiu scénku kde by už boli nejaké objekty a po kliknutí na daný objekt mi vyhodilo nejaké info o tom
píšeš tam o Flashi, ten mám tiež v PC síce ale ešte som to v ňom neskúšal. Mojou otázkou je, či sa to dá spraviť bez Actionscriptu, proste len spravím nejaký button, nahodím tam nejakú cestičku na odkaz nejakého textu a je to, alebo proste treba aj niečo písať?
píšeš tam o Flashi, ten mám tiež v PC síce ale ešte som to v ňom neskúšal. Mojou otázkou je, či sa to dá spraviť bez Actionscriptu, proste len spravím nejaký button, nahodím tam nejakú cestičku na odkaz nejakého textu a je to, alebo proste treba aj niečo písať?
-
weroro
Flash coder
Áno, treba aj písať. To treba vždy, keď potrebuješ interakciu.