dievca
dievca
prosim pomozte mi som do jednej babi, strasne ju milujem ale neviem jak jejto povedat
, ked jej na isem na pisem na fb ona odoveda a ja len pisem , zabavamju ale stale nic
, a najhorsie ze on odide na 3 roky do zaranici tak ze ju neuvidim. prosim povecte jak ju mam zbalit ??
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: dievca
1) nauc sa pisat, lebo posobis jak mentalne retardovany
2) vztahy sa neriesia cez fb, ak k nej nieco citis, tak jej to povedz do oci
3) nemilujes ju, pravdepodobne mas 14-15 a ani len netusis, co to slovo znamena
viem ze neviem pisat
inak dik 
1. Možno len nedostatok iódu.TommyHot napísal:1) nauc sa pisat, lebo posobis jak mentalne retardovany
3. Neviem ako ostatný, ale ja keď som mal 14 som mal veľmi dobrý pravopis.
@Dortik: hore je tlačidlo Hľadať, alebo ser na to:
http://bit.ly/X6hvd6
+
http://bit.ly/TSuyUA
-
TommyHot
Addict
Teraz to tiez nie je ziadna vyhraParagon napísal:3. Neviem ako ostatný, ale ja keď som mal 14 som mal veľmi dobrý pravopis.
No veď hovorím, že upadám
Vieš, je večer, to už človek nedáva pozor na množné čísla.
Čo iné by si na Fb okrem písania chcel. Stretol si ju niekedy v živote ? Alebo ťa z kazajky a izby nepúšťajú von ? v prípade, že máš povolené vychádzky tak sleduj tieto kroky.
1. Nájdi ju.
2. Povedz jej, že ju miluješ, to na ženy pri prvom rande vždy zaberá.
3. Ak sa náhodou bude na teba pozerať pohľadom "čo ti j*be ty k*ko*ot, tebe už len kebab do ruky", tak máš vyhraté.
GL
1. Nájdi ju.
2. Povedz jej, že ju miluješ, to na ženy pri prvom rande vždy zaberá.
3. Ak sa náhodou bude na teba pozerať pohľadom "čo ti j*be ty k*ko*ot, tebe už len kebab do ruky", tak máš vyhraté.
GL
Kolko mas rokov a kolko ona?
-
bolek
Guru
Keď neprejavuje ani na FB záujem, aby reagovala, odpísala niečo dlhšie, niečo sa ťa spýtala alebo sa o teba zaujímala, tak čo myslíš, aké to bude v realite? Rozprával si sa s ňou v reále niekedy dlhšie, mali ste si čo povedať, ako reagovala? Myslíš, že máš u nej aspoň nejakú šancu? Skúsila by som si najprv odpovedať na tieto otázky a potom sa ju snažiť zbaliť...
Zisti, kedy odchadza a tesne pred odchodom ju zadrz, povedz, ze ju milujes a ona:
1, odide, lebo ta nemiluje
2, ostane tu s tebou navzdy
energy
zivot nie je posledna epizoda serialu priatelia a v skutocnosti to takto bohuzial vobec nefunguje a uz vobec nie medzi mladymi teenagermi, co sa v zivote mozno vobec nevideli 
v skratke, odide, nezbalis ju, zmier sa s tym
to ze ty jej pises a ona odpoveda nie je laska, to je princip fungovania fb, ja som potom asi zamilovany do svojich 70 priatelov na fb, lebo mi odpovedaju, ked im pisem..podla tvojej "teorie lasky" .. nechaj ju odist, mam taky pocit ze to pre nu bude lepsie
v skratke, odide, nezbalis ju, zmier sa s tym
to ze ty jej pises a ona odpoveda nie je laska, to je princip fungovania fb, ja som potom asi zamilovany do svojich 70 priatelov na fb, lebo mi odpovedaju, ked im pisem..podla tvojej "teorie lasky" .. nechaj ju odist, mam taky pocit ze to pre nu bude lepsie
energy00 napísal:Zisti, kedy odchadza a tesne pred odchodom ju zadrz, povedz, ze ju milujes a ona:
Mi to pripomina epizodu s telenovely jednoducho maria, alebo esmeralda...
Co sa toho panka hore tyka, tak mozno pomoze social dynamics forum, aspon trochu by mu to otvorilo oci, teda za predpokladu ze ma 16+
-
Digital
Guru
pozor, to že mnoho z vás v jeho rokoch videlo dievča z blízka iba v otcovom časopise, neznamená, že sa nemože zalúbiť.
Ak by chcel cerpat so socialdynamics fora, tak by musel oslovit 100 zien a potom sa vrhnut na nu.
Inak to, ze pisem bez smajlov neznamena, ze to myslim vazne
Inak to, ze pisem bez smajlov neznamena, ze to myslim vazne
-
fikotek
King
Ty jo znam borce ktery se seznamil se svou holkou na FB. On byl z Olomouce a ona ze Vsetina. A uz je tomu spousta let co se k ni prestehoval na Vsetin a vztah jim normalne funguje. Ale to bude ojedinely pripad.TommyHot napísal: 2) vztahy sa neriesia cez fb, ak k nej nieco citis, tak jej to povedz do oci
Ja som počul o (českom) páre (hovoril jeden prednášajúci na karlovke o svojom kamarátovi), ktorý sa zoznámil pri hraní League of Legends a už sú pár rokov manželia a je im dobre. Ojedinelé prípady sú, ale netreba sa spoliehať na to, že to "budem práve ja"fikotek napísal: Ty jo znam borce ktery se seznamil se svou holkou na FB. On byl z Olomouce a ona ze Vsetina. A uz je tomu spousta let co se k ni prestehoval na Vsetin a vztah jim normalne funguje. Ale to bude ojedinely pripad.
-
jin
VIP
Myslím, že toto tu nemá význam. Pokiaľ zakladateľ témy videl, že sa tu hromadia reakcie, aké mu nie sú po vôli stratil chuť ďalej rozvíjať diskusiu, takže sa nikdy nedozvieme, či ju nakoniec zbalí a holka kvôli nemu zení svoje plány v zahraničí (pravdepodobnosť < 0), alebo je to pobláznenie, chalan večer pred monitorom vypustí paru a o tri dni sa opäť osudovo zamiluje do ďalšieho subjektu (pravdepodobnosť > 1).