Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

záleží to hlavne od teba a musíš sa zmieriť s tým že to nikdy nebude ako normálna cigareta... musíš zabudnúť na uchrapčaný hlas a hlieny v ústach 8) inak mohli by ste hodiť aj nejaký link na stránku kde je nejaká osvedčená predajňa v BA :)
dudo64
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudo64 »

Arkaz napísal: Navyse vraj neskodny.
Neskodne to urcite nie je :) Ale (o dost) menej ako klasicke fajcenie. Par vyskumov sa aj robilo...a pokial sa tam aj nieco naslo, tak to bolo v zanedbatelnych mnozstvach...typu, v 30 ml naplni je toho menej ako v jednej cigarete atd. Ale ako bolo napisane, pokial nie si strateny pripad ako my, co ma odhulene niekolko rokov tak s tym nezacinaj v ziadnom pripade...pre fajciarov to je celkom vyhra ale pre nafajciarov blbost. A btw...jeden "negativny" vplyv to ma ked som v juli minuleho roka prestal s pyro (odvtedy som si raz potiahol pre zaujimavost a skoro som sa zadusil) mal som 75 kg , o mesiac o 8 viac a teraz mam 90 :-D Nastastie som bol dost vychrtly takze sa to stratiolo a uz sa snazim tento trend zastavit :D
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

fajcim od 18tich rokov, zacinal som na petrach, potom som presiel na marlborky tazke, potom na lahke a teraz fajcim MARSborky :D .. skusil som aj veskere mozne elektro cigy ale za prve mi nechutili a za druhe aj ked som chcel fajcit napriklad rano tak po tel elektrocige ma chut na normalnu cigu nepresla .. a vyskusal som viac typov tak som dospel k nazoru ze fajcit elektrocigy je ako trt**t gumennu ancu
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

D_I_C_K napísal:no dnes som konečne našiel obchod s El. cigami a vyskušal som no nejak mi moc nechutila ale vravela že to zaleži od liquidu a nikotinu v nom ...mal som Camel ...no čo ja viem za pokus to stoji kupiť a dufať v ušetreniu ...len nejaky e-shop kde to zoženiem lacnejšie nemate? alebo sa to neoplati kupovať cez e-shop ? dajte nejake rady a typy ...stači aj do PM ak nie tu ...plus aky liquid na začiatok ak fajčim tak krabičku denne a striedam Petra light petra normalna sem tam marlboro light.. ? s tym mi totiž predavačka nevedela radiť..len mi rozpravala o vyhode ušetrenia penazi a rozdielom medzi nejakymi dvoma typmi EGO- v zivotnosti baterky..
skus smoki.sk, celkom dobry eshop hlavne na bazu a aromy. chut nikdy nebude podobna ako ciga. mne sa osvedcilo miesat si mentol s cigaretovou aromou.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

super stránka padla mi do oka táto cigoška ... čo na ňu poviete ?
http://www.smoki.sk/product/elektronick ... 00-mah-347

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 10:30)
keďže som sám ešte niečo také nekupoval tak si nechám poradiť a prípadne mi navrhnite nejakú inú ..na cenu nepozerám ..hlavne niečo kvalitnejšie :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Nevadi ten psychologicky faktor, ze budes drzat v ruke skatulku a nie cigaretu - resp. podlhovasty valcovity utvar? :)
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:Nevadi ten psychologicky faktor, ze budes drzat v ruke skatulku a nie cigaretu - resp. podlhovasty valcovity utvar? :)
hlavne nech to robí dym 8)
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

blitzkrieg napísal:super stránka padla mi do oka táto cigoška ... čo na ňu poviete ?
http://www.smoki.sk/product/elektronick ... 00-mah-347

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 10:30)
keďže som sám ešte niečo také nekupoval tak si nechám poradiť a prípadne mi navrhnite nejakú inú ..na cenu nepozerám ..hlavne niečo kvalitnejšie :)
kolega si to teraz kupil, co ja vidim:

vyhody:
2600mAh baterka vydrzi fest dlho
mozes z toho nabijat aj mobil napr, cize je to mobilna nabijacka
innokin je vyborna znacka
regulovatelny vykon

nevyhody:
rozmery
su tam len 2 nastavce, cize by sa oplatilo k tomu dokupit aj nejake navyse. ked si tam das sladky tabak tak sa toho len tak nezbavis.

ja som si kupil leo pro duo, tam mi akurat vadi, ze sa neda regulovat vykon, ale funguje to cele dobre.

ak by som kupoval opat, tak by som siel do tohto: http://www.smoki.sk/product/elektronick ... ear10-117/

ak sa na smoki.sk zaregistrujes, tak mas okamzite 5% zlavu, po nakupe za 150E (to sa ti kumuluje) mozes mat zlavu 10%
cize vernost sa oplati.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ohľadom regulovania výkonu ..vieš mi to prosím ťa po lopate vysvetliť k čomu to je dobré ? lebo čo mám tú jednu cigu tak len ťahám, dopĺňam a nabíjam ..a to mi stačí ...a celkom mi aj chutia tie sladké náplne čiže problém v tom že sú tam len 2 nadstavce mi nevadí

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 14:11)
nakoniec som si objednal túto http://www.smoki.sk/product/elektronick ... 0-mah-347/ a zajtra ju už budem mať na pošte, telefonoval som s chlapíkom a rád odpovedal na všetky moje otázky a odporúčam všetkým :) a zelovoc k+ za tip
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

blitzkrieg napísal:ohľadom regulovania výkonu ..vieš mi to prosím ťa po lopate vysvetliť k čomu to je dobré ? lebo čo mám tú jednu cigu tak len ťahám, dopĺňam a nabíjam ..a to mi stačí ...a celkom mi aj chutia tie sladké náplne čiže problém v tom že sú tam len 2 nadstavce mi nevadí

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 14:11)
nakoniec som si objednal túto http://www.smoki.sk/product/elektronick ... 0-mah-347/ a zajtra ju už budem mať na pošte, telefonoval som s chlapíkom a rád odpovedal na všetky moje otázky a odporúčam všetkým :) a zelovoc k+ za tip
az ti pride tak pochopis tu regulaciu :) v zasade, cim vacsi prikon tak tym viac sa ti odpari. napr po obede si chces jemne bafkat, tak si das na najmenej, vecer pri pive chces tahat ako drak, tak si to das na maximum :smt033
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hej hej, ďakujem za info :) aj on mi objasnil ešte nejaké veci čo som nechápal a povedal že bude aj lepšie ak si tie príchute budem miešať sám lebo to je dosť drahé ak by som si mal kupovať už miešané
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Objednal si dobre, a objednal si z dobrého obchodu. Smoki má obchod v KE na Alžbetinej 32 a chodím už len k nemu. Má dobré ceny a poradí.

Ja momentálne bafkám túto zostavu:
Batéria : http://www.smoki.sk/product/ego-bateria ... rough-418/
Clearomizér /nadstavec/ : http://www.smoki.sk/product/clearomizer ... -wick-258/

Odporúčam. Za perfektnú cenu perfektná ciga. Toto je osobný parostroj, s ktorým som si v aute urobil súkromnú hmlu :) Parádne to dymí, neskresľuje chuť a batéria vydrží dva dni bez nabitia. A obrovská výhoda : dá sa fajčiť počas nabíjania, lebo sa do nabíjačky pripája zo spodu cez USB. Vivi Nova je TOP.
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tak aspoň si ma uistil a som celkom spokojný že som dobre objednal :)

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 20:57)
dnes som čítal zaujímavý článok ..zdroj zdravie.sk
http://www.zdravie.sk/forum/1647335/ele ... cke-firmy/

Kód: Vybrať všetko

Kontrolné orgány SR ako napríklad SOI začali intenzívne postihovať predajcov e-cigariet. Ak by sa neprimerane rozšíril ich predaj, miliardové zisky farmaceutických firiem z liečenia rakoviny, impotencie, srdcovo-cievnych ochorení, mŕtvice a iných chorôb spôsobených fajčením by boli ohrozené.

Podla mňa Slovenská republika týmto prístupom zvyšuje chorobnosť a úmrtia vlastných občanov protiprávne, lebo: Nikotínová náplň nieje tabakový výrobok /Tabakové výrobky sú výrobky vyrobené z tabakovej suroviny alebo z technologicky upraveného tabaku, určené na fajčenie, žuvanie, šnupanie a cmúľanie, ak sú, hoci len čiastočne, vyrobené z tabaku/

Neslúži na fajčenie, neobsahuje tabak.

Fajčenie je vdychovanie produktov tlenia pri teplote 1200 stupňov,

ako napr.: oxid uhličitý, decht, popol, čpavok, fenoly, kyanid sodný, aldehydy, Kadmium, Arzén, Metán, Nikel, Nitrobenzén, Voľné radikály, Rádioizotopy, a ďalších viac, ako 4 000 škodlivín obsiahnutých v cigaretovom dyme.

Nikotínová náplň NEOBSAHUJE žiadne z týchto nebezpečných zlúčenín.

Je to čistý nikotín rozpustený v Propylenglykole, ktorý sa používa v ústnych vodách a ako nosič pre lieky v tekutom stave – sirupy.

Preto nehrozí ani pasívne fajčenie.

Inhalovanie nemá s fajčením nič spoločné. Kvapalina sa zahreje na 60 stupňov a odparí sa. V plúcach kondenzuje a vydýchne sa stopové množstvo, ktoré následne kondenzuje úplne. Vôbec nezostáva vo vzduchu ako rakovinotvorný cigaretový dym.

Vo všetkých lekárňach sa predávajú nikotínové náplasti a nikotínové žuvačky. Tiež protiprávne?

Nikotín je rovnako nebezpečný a návykový ako kofein a kávomaty sú v zdravotníckych zariadeniach bežné.

Elektronický nikotínový inhalátor by sa mal propagovať a distribuovať hlavne v zdravotníckych zariadeniach a štát by ich mal dotovať.

Realita je však taká, že ludí treba liečiť, ale v žiadnom prípade vyliečiť.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mno, baterku mam 900 mah, .... druhy den to bafe, zatial pohoda. Liqiud mam E-liqiud, nejaky v zelenej krabicke 6 mg vanilkovy. Nadstavec CE4+ nerozoberatelny. Drip tip okruhly. Ked to zachuti priatelke tak sa kupi dalsia aale uz sa daju VIVI NOVA MINI ktore mi boli odporucane velmi prevelmi, ako najlepsie od pána ktory sa v elektronickych cigaretach vyzna asi najviac.

co zatial nechapem je obcasne skrabanie v krku pri potiahnuti, urcite ale necitim spaleninu ani nic podobne len to sem tam zaskriabe. :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

a ten pan, nepritlacil ta k radiatoru a neponukol ti aj inu cigaretu ?

k teme, osobne som nefajciar ale mam znamu co presla z klasiky na toto a nevie si to vynachvalit, medzi najvacsie plus patri to ze takmer celkom zmizol smrad z fajcenia (co je naozaj badatelne) roznorodost chuti naplni, ale co je najlepsie, postupne jej ta klasika prestala chutit
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Mal by som otázočku, že keď sa fajčí el. cigareta vnútri ostane smrad alebo vôbec?
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Smrad nie. jedine tak vona ak mas napln s prichutou =) ale aj to sa hned odpari
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

Chalani poradite mi nejaky liquid do cigarety co poriadne dymí? Mam ego T. Bol som v jednom kamnennom obchode ale ta pani co to predava nema o tom absolutne prehlad. Tak som na skusku kupil 10ml Dekang e liquid. Oznacenie ma DF a obsah nikotynu 24mg. Lenze je riedky skoro ako voda a zalieva mi atomizer. A dymivost nic moc.
Este otazocka. Nevie niekto aky je rozdiel medzi atomizerom ego T tip A a tip B???
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

@ndrejko: Chceš parádny dym? Kúp si toto http://www.smoki.sk/product/clearomizer ... -wick-258/
plus túto bázu http://www.smoki.sk/product/inawera-vpg ... -mgml-128/ plus príchuť podľa chuti http://www.smoki.sk/titulka/favourart/

Ja mám presne tú zostavu a Vivi Novu si neviem vynachváliť. Osobný parostroj. Žiadne pretekanie, žiadne praskanie pri ťahaní, žiadne kondenzovanie liquidu v hrdle, jedna básnička toto.

//autoeditácia príspevku (07 Feb 2013, 12:11)
Merco_ napísal:Mal by som otázočku, že keď sa fajčí el. cigareta vnútri ostane smrad alebo vôbec?
Nie, žiaden smrad, skôr naopak, vonia to, ale to trochu a rýchlo sa to rozptýli.

//autoeditácia príspevku (07 Feb 2013, 12:13)
mystique napísal: k teme, osobne som nefajciar ale mam znamu co presla z klasiky na toto a nevie si to vynachvalit, medzi najvacsie plus patri to ze takmer celkom zmizol smrad z fajcenia (co je naozaj badatelne) roznorodost chuti naplni, ale co je najlepsie, postupne jej ta klasika prestala chutit
4 mesiac fajčím e-cigu, normálnu som nedal ani jednu. Normálna cigareta sa mi vyslovene bridí a fajčiara vo svojej prítomnosti neviem vystáť. Nenormálne mi to smrdí. Kolegovia s ktorými som s e-cigou začal detto. Strašne nadávajú na fajčiarov.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mystique o com tocis?.... nechapacka.

Erytrocit. ako funguje zmiesavanie ? teda kupim si napr tu bazu 6mg, a do nej primiesam kolko aromy? popripade mas aj zmes bazy kde je 0 mg? a do toho si dam len aromu? .... lebo mne to celkom dymi ale nie az tak akoby som chcel, popripade mozes uploadnut video kde by sme videli ako dymi tvoja e-cigareta? a este otazka, je velky rozdiel v dymivosti pri vivi nova a vivi nova mini? MINI sa mi zda lepsia z hladiska ergonomie pri nasadeni prechodky to vyzera lepsie ako klasicka velka vivi nova, plus neviem na co by som velku vyuzil.
Napísať odpoveď