Stretnutie s ex.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lumir
King
King

Re: Stretnutie s ex.

Príspevok od používateľa lumir »

"nikdy mi neslo do hlavy co si dvaja byvali partneri maju co rozpravat".. no ved je porozpravas, co si v zivote dokazal, kam si sa posunul... a naznacis, ze ten jej terajsi mumak nema narok :D
.
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa daniel10 »

myslel som si, ze som sa z toho uz dostal a ze budem ju vediet brat ako kamaratku tak ako tu predchadzajucu ex.
nikdy mi neslo do hlavy co si dvaja byvali partneri maju co rozpravat. dovera je nemozna, vyznam je nulovy.
A preco myslis, ze dovera nie je mozna ? Preco by som jej nemohol nadalej doverovat ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

daniel10 napísal:no bol som s nou vcera tak to tu kus opisem. Zo zaciatku to bolo zvlastne, obaja sme boli nervozni. Cize rozhovor sa dost tazko rozbiehal. Ale po nejakej dobe to bolo kus lepsie, no cely cas tam bolo citit tu obojstrannu nervozitu a nepohodu.
Bavili sme sa len o takych obycajnych veciach, vacsinou o skole a neboli sme velmi dlho. Parkrat bolo aj take ticho, nazval by som to trapnym tichom. Ale vam poviem, uz len ked som ju zbadal ako prichadza tak mi tlak stupol asi na 350/100. Neviem ci som do toho zas spadol, ale strasne ma cely cas fyzicky pritahovala. Presne to sa stalo co som sem pisal. Strasne som tuzil ju chytit za ruku ked sme sa prechadzali, ale udrzal som sa. Strasne krasna je, velmi sa mi paci. To je ten problem. Keby sa mi tak nepacila fyzicky, tak by to bolo uplne v pohode ... ale prave toto bol moj problem, ze ma fyzicky strasne pritahovala. Inak ani nie, ved sme si vobec dobre nepokecali. Uvidim ci sa este bude chciet stretnut a ako to pojde.

Ak sa bude chciet zas stretnut a bude ma stale tak pritahovat tak sa s nou o tom porozpravam. A teda kamaratmi asi neostaneme.
No po tomto by som z toho vycúval, to nemá cenu.
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

a co ked aj ona bola nervozna kvoli tomu, ze nieco ku mne este citi ?
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

To sa pytas alebo si to vycitil? Alebo ti to nebodaj povedala na stretnuti?
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

nepovedala mi nic take, ale citil som, ze je nervozna a akoby sa kus hanbila (za tu dobu co osm s nou chodil viem rozoznat kedy nie je v pohode a kedy je uvolnena, prirodzena) ... bola skoro presne ako na prvom rande ked sme spolu zacali chodit
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Tak nie je to prijemne sa stretnut s clovekom co si odkopol, je to nervozita z neprijemnych pocitov.
Ja mam tiez tlak 200/100 a som nervozny ked oproti mne v noci idu 5ti cigani a nie je to preto, ze by som k nim nieco citil.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

To nič, moja bývalá čo sme sa po troch rokoch rozišli bola taká istá na stretnutí - tiež tam bola taká zvláštna atmosféra. Dokonca sa na mňa milo usmievala, parkrát ma pohladila, pri lúčení ma objala a pobozkala. Ja hlupák som si domyslel, že sa chce vrátiť, na druhý deň som jej vylial srdce a dostal som krásne "nožom do srdca". Prerástlo to po tomto v neskutočnú nenávisť. Teraz, po dvoch rokoch od rozchodu sa síce zdravíme, na FB sme si aj minule popísali, ale inak ju už nepotrebujem vôbec vidieť. No a ty sa z tohoto pouč a nechoď už viac za ňou!
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Nepride ti to ako keby sa v tom zenska vyzivala? Chce sa s Tebou stretnut a terat si zober ze by sa Ti stala situacia ako Jimmovy..ty jej vyznas lasku a ona Ta posle dpc...radsej ruky nohy prec, mozno chcela vediet ci si z nej este pass.. niektore zenske su k nepochopeniu
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

ta neviem, ale ja to skusim, ked bude aj najblizsie taka, tak sa s nou o tom porozpravam a ked ma nebude chciet, tak aspon si to potom mozno lepsie uvedomim
Mozno potrebujem taku ranu este ako jimmy aby som vedel na nu uplne kaslat
bucuresti
Light Star
Light Star

Zbytocne sa takto dodrbavat....Mozno by asi ona urobila dobre keby sa s Tebou uz nestretla, aby si sa nicil kvoli jednej zenskej ti za to nestoji, treba sa setrit, ale rozhodnutie je na Tebe, ale jedno viem ze v kutiku duse veris ze sa k sebe vratite :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak je jasné, že chce, aby sa k sebe vrátili, inak by sme tu nezapísali 3 strany takýchto kecov. :D Každopádne chlapče dávaj si pozor, lebo tak, ako sa ti môže zdať, že sa z toho pomaly dostávaš, tak rovnako ľahko môžeš do toho opäť spadnúť a bude sa ti z toho veľmi ťažko dostávať. Radšej si skús reálne uvedomiť, že keby ste sa dali dokopy, či by to malo nejaký zmysel a či by sa to opäť nerozpadlo na tom istom. Teraz mi to pripadá, že je to o tom, že ti strašne chýba (fyzicky), že sa nemáš koho dotknúť, komu dať pusu a všetky veci s tým spojené. Ver mi, že ťa čakajú ešte lepšie ženy a nie je ich na tomto svete zrovna málo. Občas som voči ženám skeptický, ale čo sa týka počtu žien, ktoré sú voľné a čakajú na niečo, tak skeptický nebudem asi nikdy. :D
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

no neviem, ze keby sme sa dali dokopy, ci by sa to nerozpadlo na tom istom, pretoze neviem na com sa to rozpadlo predtym :D
A neviem si to proste uvedomit, vidim, ze mi tu kazdy pise, ze to nema zmysel, ale ked stale k nej nieco citim .. ja sa toho neviem zbavit. Viem, ze by som nanu nemal mysliet ale nedokazem to, neviem ako sa prinutit na nu nemysliet. Skusal som medzitym zbalit nejake ine zeny, ale nepodarilo sa mi to a tak stale myslim na nu.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Hlavne sa s nou nestretavaj... :) Tym zacni. A ani si s nou nepis.
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

ked som sa s nou predtym dlho nestretol ani sme si jednu dobu uz dost dlho nepisali lebo sme mali obaja vela ucenia na zapocty, skusky a tak ... tak som si myslel, ze som v pohode, ale ked som ju zbadal, tak sa to vsetko vratilo ... a ked ju nahodou stretnem niekde v meste niekedy, aj vtedy sa mi to vrati .. ja uz len ked ju vidim tak sa mi tak strasne rozbusi srdce, ze az ... ked mi napise vtedy ani nie, ked si piseme len o takych beznych veciach, ziadne dovernosti ... ale ked ju vidim, stretnem tak je to hrozne. Aj dnes som bol na nakupy a furt som len pozeral kade tade, ci ju niekde neuvidim ked som isiel tadial, kadial viem, ze chodi aj ona (a tym miestam sa neda vyhnut, male mesto). Strasne mi pomotala hlavu.
bucuresti
Light Star
Light Star

Chyboval si ked si sa s nou vtedy stretol, dopraj tomu viac casu, je mozne ze aj po rokoch ked ju stretnes si v duchu povies ze by si ju oprel ale pojdes dalej, a uvidis ze po case ked si najdes inu Ta tato prejde, lebo vedz jedneho ze z krasy sa clovek nenaje :)
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

daniel10 napísal:ked som sa s nou predtym dlho nestretol ani sme si jednu dobu uz dost dlho nepisali lebo sme mali obaja vela ucenia na zapocty, skusky a tak ... tak som si myslel, ze som v pohode, ale ked som ju zbadal, tak sa to vsetko vratilo ... a ked ju nahodou stretnem niekde v meste niekedy, aj vtedy sa mi to vrati .. ja uz len ked ju vidim tak sa mi tak strasne rozbusi srdce, ze az ... ked mi napise vtedy ani nie, ked si piseme len o takych beznych veciach, ziadne dovernosti ... ale ked ju vidim, stretnem tak je to hrozne. Aj dnes som bol na nakupy a furt som len pozeral kade tade, ci ju niekde neuvidim ked som isiel tadial, kadial viem, ze chodi aj ona (a tym miestam sa neda vyhnut, male mesto). Strasne mi pomotala hlavu.
Už len preto by som sa s ňou vôbec nekontaktoval. Pamätaj - nikdy nevstupuj dvakrát do tej istej rieky. Veľmi málo takých prípadov sa skončí happyendom. Keď ju náhodou v meste stretneš tak sa ani nesnaž nadviazať konverzáciu, len ju zo slušnosti pozdrav. Musíš ju dostať z hlavy a stretnutie tomu nepomôže ani trochu.
daniel10
Medium Expert
Medium Expert

sanca je mala, ale stale tam je ... poznam dvoch kamosov, ktori sa tiez takto rozisli a aj par mesiacov neboli spolu s priatelkami a potom sa zas dali dokopy a obaja hovoria, ze odvtedy je to ovela lepsie a uz su dlho spolu ... asi zato neviem stratit tu nadej a potrebujem poriadnu facku aby som sa spamätal
bucuresti
Light Star
Light Star

A teraz to vidis na zaciatku tvrdis ze chces s nou kamaratsky vztah ale pri tom ty chces s nou chodit! Nezabudni lano ktore sa raz pretrhlo uz sa nikdy pevne nespoji. Tak si uvaz pre a proti..Ale ako som uz spominal rozhodnutie je na Tebe... Tu sa Ti snazime len pomoct aby si potom nedopadol este horsie ako to je..
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

Danielko prestat prosim ta trapit sam seba, prestan verit vo falosnu nadej,prestan sam seba klamat a postav sa tej krutej realite,to co sa stalo tebe sa stalo aj mne aj inym chlapom a aj sa to este vela chlapom stane... Furt len dufas, furt zijes v iluziach "co ak mozno.. atd.." Stavim sa ze ked vecer ides spat tak myslis myslienkami na nu a zase fantazirujes ako zase spolu chodite. Zo dna na den na nu neprestanes mysliet, a ani ine zeny nebudes chciet, ale zacni robit nieco co ta bude dobre zamestnavat, zacni citat niaku knihu,zacni hrat niaku hru, chodievaj s chalanmi von,nepis si snou,vymaz si ju z mobilu aj z fb,vymaz si fotky alebo sa na ne nepozeraj,prerus snou komunikaciu a bud sa sama ozve a ked nie tak ty zacnes menej a menej na nu mysliet... a uvidis cas vsetko vylieci.. mna cas "lieci" skoro pol roka som na dobrej ceste :)... a hlave sa daj dokopy nech je steba zase chlap, lebo ziadne zena nechce kopku nestastia. Viem co prezivas,drzim ti palce a pochlap sa. :)
Napísať odpoveď