Porovnat sluchadla

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
raky2702
Expert
Expert

Porovnat sluchadla

Príspevok od používateľa raky2702 »

Zdravim, mam objednane Sony MH1C ako primarne ale potrebujem aj nieco k PC kedze moje stare som stratil v skole :D
Mal som k PC Creative EP-630 ktore by som zobral aj asi znova lebo dobre sedeli a zvuk postacuje k PC. Ale videl som aj tieto Sony http://sluchadla.heureka.sk/sony-mdr-ex50lp/
a vyzeraju celkom slusne a prakticky ta ista cena. Cize ktore sa viac oplatia ? ide mi hlavne o to aby boli pohodlne (aj 3-4 hod v usiach).
Ktore by ste odporucili ?

// chcem to fakt lacno cize max do 15 eur
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Porovnat sluchadla

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Keď to ma byť k PC a pohodlne, prečo chceš špunty? To postrada logiku.
raky2702
Expert
Expert

Lebo mam rad ked pocujem okolie a vzdy mam proste jedno ucho ktorym pocujem okolie. A do 15 eur asi budu dost nepohodlne sluchadla keby ze chcem nejake vatcsie. Ci sa mylim ?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Cena sluchadiel s ich pohodlim nijako nesuvisi.
Ak chceš počuť okolie, tak si kup otvorene, resp. nejake supraauraly. Nejake KOSS KTXPRO1, Porty, AKG K 403 alebo niečo podobne.
raky2702
Expert
Expert

No na hudbu budem mat Sony MH1C a k PC chcem fakt nejake lacne sluchadla, idealne okolo 10 eur a vsetko co si dal su cez 15 eur co je pre mna zbytocne. A celkovo za taku cenu su asi len spunty, preto som viac k nim nakloneni.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Lenze tvoja poziadavka na pohodlne dlhodobe pocuvanie sa so spuntami vylucuje.

Tak hladaj napr. akekolvek nahlavne Kossy, Sony, Philipsy a pod. do 15 eur. Najdes bez problemov. Ja som ti odporucil take, kde ten zvuk aspon za nieco stoji.

Ak chces kvalitny zvuk, tak zajdi do Tesca ci nemaju Maxell Retro DJ. Stoja do 15 eur no zvuk je na urovni 50+ eurovych sluchadiel.
raky2702
Expert
Expert

Zasiel som teda do Tesca a zobral tie Maxell Retro DJ, sice boli za 18 eur ale musim povedat ze kvalita zvuku je dost dobra a to este nejsu rozohrate. Uvidim este ake budu po dlhsom noseni ale zatial spokojnost takze dik :)
Napísať odpoveď