Praca - assistent managera

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Praca - assistent managera

Príspevok od používateľa pinco »

V prvom rade by si sa mala ty zamyslieť nad sebou, keď dáš niekomu len tak 1060 €. Nedal by som to nikomu, aj keby mi sľuboval čokoľvek. Prepáč, že to musím napísať, ale si absolútne blbá a dobre ti tak.
dudonovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa dudonovi »

myslim ze se to muze stat kazdemu a jestli nedokazes napsat neco inteligentniho tak radsi nepis prosim te.
pinco
Darca
Darca

Kriste pane, lebo to vôbec nie je podozrivé, keď niekto od teba žiada poplatok v takejto hodnote, že? Si zapamätaj, že žiadny solídny zamestnávateľ nikdy nebude chcieť od niekoho len tak vstupný poplatok. Čo to vôbec znamená ten vstupný poplatok? Veď je to kravina, keď sa nad tým zamyslíš. Naozaj, byť na tvojom mieste, tak sa s tým ani nikde nechválim a búcham si hlavu o stenu.
dudonovi
Zablokovaný
Zablokovaný

ja jen chtela napsat ostatnim aby neudelali stejnou chybu jak ja urcite jsem se nechtela chvalit no a tady nejde o klasicky pracovni pomer jen o firmu ktere trpi meno jen kvuli jednomu radoby manazerovy

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 18:20)
tezko neco psat kdyz tady pisou lidi ktery tomu nerozumy a snedli najednou vsetku moudrost sveta.Asi by meli spis zamirit do politiky nez sem.

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 18:23)
tam jsou taky lidi co nevedi o cem mluvi ale hlavne ze maj co rict

//autoeditácia príspevku (31 Jan 2013, 18:41)
Osobne si myslim ze tito socialni site jsou delane k tomu aby jsme si navzajem vymenovali skusenosti o podvodnicich podvodnich firmach a podobne.A velice me stve ze se tady obevujou lidi ktery osocujou podvedene osoby a nadavaj jim do hlupaku a podobne.Diky temhle dobrakum vedsina lidi ani nenapise a tim padem se skupina podvedenych zvysuje.Podvedeni lidi tady nepisou jen tak pro srandu kraliku anebo cituji nechvali se jen chce na danou firmu bebo cloveka upozornit aby se nekomu z vas nestalo to same.A proto danny clovek ktery tady napise ze ho nekdo podved nebo pripravil o penize se nema za co stydet ale stydet by se mel ten co tady pise hlouposi osocuje a smeje se s lidskeho nestesti.
pinco
Darca
Darca

Niektorí ľudia totiž musia dostať najprv poriadnu facku od života, aby sa prebrali. Niektorí zase uvažujú hlavou a nenechajú sa nachytať a myslím, že táto skupina je určite väčšia. Na to, aby človek vedel triezvo uvažovať nepotrebuje tragikomické príbehy iných. A prepáč mi, že som ťa nazval blbou, no v danej chvíli ma nič výstižnejšie nenapadlo.
dudonovi
Zablokovaný
Zablokovaný

:nono:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Omyl. Tu píšu ľudia, ktorí to sledujú a ktorí majú dostatok rozumu na to, aby sa nedali takto naivne oblbnúť. A či pojedli múdrosť sveta, to neviem, ale zjavne jej majú viac ako ľudia, ktorí iba tak niekomu bez akéhokoľvek pocitu ostražitosti a podozrivosti zašlú na účet peniaze a to ešte v takejto sume. Ak niekto niekomu pošle na účet 1000+ eur, nebudem ho považovať za rozumného človeka. Argument, že "sa to môže stať každému", neobstojí, pretože napríklad mne sa to nikdy nestalo. A aj bez akýchkoľvek upozornení sa mi to nestalo, ani mojim rodičom, ani mojim súrodencom, ani ďalším stovkám tisícom ľudí po celom Slovensku. Ten, kto bol takto hlúpo podvedený, sa môže hanbiť za seba z viacero dôvodov - chcel prísť naľahko k peniazom bez akýchkoľvek zručností a vedomostí, neoveruje si podozrivé veci na Internetoch, naivne dôveruje hocikomu, kto ho osloví a úplne cudzej osobe zašle na účet veľký obnos peňazí.

Môžeš sa tu hrať na moralistku, na urazenú alebo aj na mončiči - ešte stále to nie sme my, kto pochybil, strápnil sa a prišiel o peniaze.
dudonovi
Zablokovaný
Zablokovaný

myslim ze je ponekud najivne a hloupe o sobe psat ze nikdy nenaletel dalsi clen parlamentu a dukaz lidske hlouposti.Myslim ze se nebudu klanet bratrstu neohrozenych na ktery se tady hrajete.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Napísať pravdu je hlúpe a naivné? Takže ešte raz a pomaly: NIKDY som nenaletel na takéto hlúposti a NIKDY na ne nenaletela moja rodina. Tvoje silene ironické poznámky na tom vôbec nič nezmenia.
dudonovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Ja byt na miste pana co tady pise radoby chytre veci bych si asi overila fakta protoze ja nikomu na ucet penize neposilala a lidi ktry vedi o co se jedna asi jen kroti hlavou nad vetami co tady dany clovek pise no ja jsem se na tom pobavila dost.Fakty nepusiti vazeny pane.myslim ze uz ste se strapnil dost a to ste o zadne penize neprisel.

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2013, 13:37)
A tady mame v primem prenosu syndrom maleho ditete ktery kope nozickama kdyz neni po jeho.No vedsina z vas si pamatuje jak jme se jako deti handrkovali ze nase rodiny jsou nejlepsi atd.No jak vidite nekoho to drzi i v dospelosti.Radim Vam vazeny Pane bezte se bavit o vecech kterim rozumite.A veci pro dospele nechejte na nas.Jestli potrebujete prepudrovat rada vam nekoho poslu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ja by som si na tvojom mieste radšej poriadne prečítal moje príspevky. Nikde som totiž nespomenul tvoju osobu a ani to, či si niekomu poslala alebo neposlala peniaze. Stačí vedieť chápať písanému textu. A ako som sa konkrétne strápnil? Nože, vysvetli.

Ako kopem nožičkami? Veď ak raz napíšem, že z našej rodiny na to nikto nikdy nenaletel, tak čo sa mám pokrájať? :) A nemá to nič spoločné s tým, či je moja rodina lepšia alebo nie je, išlo iba o porovnanie, poznatky od ľudí, ktorých poznám najlepšie a dôverne - je to tak ťažké pochopiť? Nemusíš byť hneď taká vzťahovačná, škodí to kráse.

Nuž a na záver - ja sa bavím o veciach, do ktorých sa rozumiem. Vzhľadom na môj nick si si mohla domyslieť aj môj vek. A kľudne ku mne niečo pošli, hádam aj zo 500 eur na môj slovenský účet môžeš.
dudonovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Ano ted dame zaverecny potlesk panovy ktery kdyz si prectete jeho prispevky sai sam dobre nechape o cem vlastne pise nebo k jakemu prispevku se vyjadruje.Udajne nepise cituji:Nikde som nespomenul Tvoju osobu a ani to,ci poslala nebo neposlala peniaze.A hned na to pise ze mu muziu poslat 500.euro na ucet.Trosku rozporupne ne.Myslim ze v cechach i na slovensku je 30procent podobnich lidi,ale nenechame se odradit sama ma webovky o podvodnich firmach.No a taky je docela najivne rikat ze je nikdo neokrat kdyz nas okrada stat na danich a podobne proc by sme to meli dovolovat nejmenovanym firmam a osobam.Nevim jestli vam neco rika pujcky pres telefon a kdyz jste tam zavolali nedoplatili jste se za telefon diky takovimhle portalum a lidem ktery se o tom nestydej mluvit ted dostal 10,5.roku.A jete v tom pokracujeme.Tak radim neposlouchat hloupe nazpory a mate nejakou spatnou skusenost nebojte se to napsat vse se da resit a nas trh potrebuje ocistit od podobnich osob a firem.Jestli se budete stydet tak se pak nemuzem stezovat protoze si za to muzem sami.Potreba se postavit podobnim firmam a lidem a ukazat jim ze takhle se s nama nejedna,a postlat je spet odkud prisli jsou to prce jen nase penize ktere z nebe nepadaj.Takze panu podekujem a posleme ho po vecernicku spat a ja jeho nazory akceptuji ale nesouhlasim s tim protoze ja s tim chci neco udelat a cim vic nas bude tim lip.Jedine tak se budem mit jednou dobre
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Máš veľké problémy s chápaním kontextu príspevkov ostatných užívateľov. Odporučila si mi, aby som si overil fakty, pretože ty si vraj žiadne peniaze nikomu na účet neposielala. Naznačovala si tým, že ja som tvrdil, že ty si niekomu niečo niekam poslala, čo nie je pravda, pretože ja som svoje predchádzajúce príspevky o posielaní peňazí písal všeobecne. Je to úplne jasné a ľahko pochopiteľné. Netuším teda, prečo ideš mňa obviňovať z toho, že neviem čo píšem, keď ty sama si sa zamotala do svojich bludov. Tá reakcia s 500 eurami s týmto nemala nič spoločné, pretože nadväzovala na tvoj mierne hlúpy komentár o tom, že za mnou pošleš niekoho s púdrom, na čo som ja jasne dal najavo, že uprednostňujem peniaze na svoj účet. Chápeme?

Porovnávať dane, ktoré platíme všetci rovnako a nedobrovoľne s hlúpym a naivným dobrovoľným poslaním peňazí na účet cudzej osoby je mierne povedané scestné, nemyslíš? Nie, nič mi nehovoria pôžičky cez telefón, pretože o také produkty nemám záujem a tak isto nemá záujem nik so štipkou rozumu.

Ja nikde nikomu nezakazujem písať o svojich negatívnych skúsenostiach. Ak je negatívna skúsenosť taká, že niekto niekoho oblbol na normálnej službe, tak je jasné, že zákazník je v tom nevinne a subjekt, ktorý niečo porušil alebo neposkytol, si zaslúži tvrdú kritiku a aj dôsledky. Ak ale niekto príde o majetok v pochybnej transakcii, ktorá nemá s poriadnym biznisom nič spoločné, chybu nesú obe strany, pričom charakteristika hlúposti zostáva IBA na strane, ktorá sa okabátiť dala - tá druhá na nej totiž zarobila.

Opäť zopakujem - z môjho nicku si si mohla domyslieť môj vek a na záver - aj ak by si mala 50, nič to nemení na fakte, že aj ľudia v tvojom veku môžu byť poriadne hlúpi a menej obzoretní ako mladší jedinci. Pokiaľ nevymrú ľudia, ktorí sú naivní a hlúpi, dobre sa mať nebudeme nikdy.
dudonovi
Zablokovaný
Zablokovaný

A jeste na zaver vazeny pane jak pisete ze mate slovensky ucet platite penize za vedeni uctu nemyslite ze vas banka taky trosku okrada vy do ni vkladate vase penize s kterymi ona muze disponovat a jeste od vas vybira poplatek to vam nepride jako okradani nemela by ona vam platit za to ze v ni mate ucet a muze teda pracovat s vasemi penezi.No vidite dalo by se polemizovat dal a dal takze nam netvrdte hlouposti.A kupte si radsi nanuk
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Neplatím peniaze za vedenie účtu. Teda celý ten tvoj príspevok je irelevantný a teda zbytočný.
dudonovi
Zablokovaný
Zablokovaný

I kdyz odbyhame od temy asistent manazera.Jsou dva druhy lidi.1.druh ty co hodne vi a mluvi o nicem a pro spolecnost jsou nepouzitelny co je priklad danneho pana.2.typ lidi ktery se uci mnohokrat i na vlastnych chybach jsou houzevnati a chteji veci zmenit a dokazou dat spolecnosti vic poznatku a snahy nez recnici naprd.Proc mame porat cist bludi nekoho co vubec nema pojem o cem se tady bavime kdyz neco podobneho cteme a poslouchame v mediich kazdy den aby jsme se v konecnim dusledku dozvedeli ze je to nase chyba.Me to uz nebavi a proto s tim chci neco delat.Proc sem vlastne pise kdyz se mu nic podobneho nestalo nezda se vam to jako cista provokace.Nech si klidne sedi doma adal dela svoje konspiracni teorie ale vzivote nic svetaborneho nedokaze protoze odvazny sice nezijou naveky ale opatrny nezijou vubec.

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2013, 15:19)
Jestli takvimhle lidem nereknem jednou provzdy dost.Tak budem mit v parlamentu a na vedoucich pozicich lidi ktery jsou tam ted.A my dobre vime ze to neni dobre.Tak je jednou provzdy prestanme poslouchat a cist hlouposti

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2013, 15:22)
No pane bezte hledat sve koule.Ocividne vam jeste nenarostli
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

2.typ lidi ktery se uci mnohokrat i na vlastnych chybach jsou houzevnati
hej bla bla bla... Robi ti to dobre takto sa utesovat? Mudry clovek sa uci na chybach druhych.

seth, ze ta to este bavi...
dudonovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Jo bavi me zaostalost nekterych lidi ale ne vsichni jsou tady takovy.

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2013, 15:30)
Jesli je nekdo spokojeni ze svim zivotem.Ja mu to neberu ja chci neco zmenit neco co je spatne a hledam lidi ktery se o to taky snazi a chytraku jsem ve svem zivote potkala.

//autoeditácia príspevku (01 Feb 2013, 15:32)
To ze nekdo nepochopi to co pisu za to bohuzel nemuzu
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ak chces nieco zmenit, tak zmen v prvom rade gramatiku... Ak si chces najst poriadnu pracu a nie taku, kde dopredu posielas stovky eur, nebolo by od veci napisat CV bez gramatickych chyb.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dudonovi: Problémom je, že ty od témy odbiehaš pravidelne a snažíš sa v každom príspevku začať niečo nové, často v rovine ad hominem. Najprv na mňa skúšaš stratégiu tvrdenia, čo som nikde netvrdil, na to akési komentáre, že neviem o čom píšem a že sa do toho nerozumiem. neskôr sa tu snažíš narážať na vek a na dôvažok si sem vplietla aj poplatky za bankové účty a dane. Konzistencia príspevkov nulová, nevieš, kam z konopí.

Nevieš o mne pekne povedané nič, ani či som alebo nie som spoločnosti prospešný. IMHO podľa mňa nie sú spoločnosti prospešní tí, ktorí sa dajú takto ľahko nachytať a živia tým molochov, na ktorých si ty napajedená. Ale je pekné, že sa obetujú, aspoň sa my nemusíme učiť na vlastných chybách. Ináč, neviem, čo má toto všetko spoločné s nejakými poznatkami pre verejnosť - to sa snáď hádam nevidíš ako spasiteľka ostatných :)

Nemusíš nič čítať. Nik ťa nenúti tu zostať, nik ťa nenúti na mňa reagovať. Nie, určite to nie je vaša chyba. Je to chyba všetkých, iba nie vaša. To chceš napísať? Dovolím si odporovať tak, ako som to spomenul vyššie.

A prečo tu píšem, že sa mi nič podobné nestalo? Pretože TY si tu vylúdila veľmi odvážne tvrdenie (ktorým si sa snažila zakryť niekoho naivitu a hlúposť), že vraj sa to môže stať KAŽDÉMU. A ja som spomenul, že sa to nestalo ani mne a ani mojej rodine, teda viem minimálne o piatich ľuďoch, ktorí kompletne narúšajú tvoj (od začiatku chybný) argument. Preto. Nepamätáš sa, čo si nedávno písala? Ak nie, tak sa nečudujem, že sa tu teraz vypytuješ a dokonca to posudzuješ ako provokáciu - je to preto, lebo sama ani nevieš, o čom vlastne vypisuješ.

Nesedím doma. A o akých konšpiračných teóriách to tu píšeš, prosím ťa? Nie si snáď konšpirátorka ty, keď nechceš priznať, že ak niekto naletí na takéto sprostosti, tak je to aj jeho chyba? Dokonca si spomenula, že v TV a v médiách masírujú verejnosť, aby si myslela, že je to jej chyba - kto tu teda konšpiruje?

A čo to má spoločné s parlamentom? Opäť obrovský skok v tematike. A svoje osobné invektíva si nechaj pre manžela, blízku rodinu alebo hocikoho, kto s tebou husi pásol.
Napísať odpoveď