Sluchatka do 20€

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Re: Sluchatka do 20€

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

Vdaka za pomoc, sry ze az tak neskoro :)
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Sry za ot, ale MH1-BL je základný MH1? Keď ho kúpim a fixnem tlačidlo, tak bude všade hrať najlepšie ako sa dá?
//Btw stačí, keď bude to tlačidlo stále stlačené?
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Na niečom ti hrať bude bez fixnuteho tlačidla, na inom s fixnutym.
Bulk verzia by mala byť bez prislušenstva a bez papieroveho obalu.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Tie Sony slúchadlá sa mi páčia, aj majú výborné hodnotenia, ale ja osobne tento typ/vyhotovenie slúchadiel nenávidím. Hrozne nepríjemne sú pre mňa. Aj brat mi kúpil na vianoce podobné a zatiaľ som ich nikam nebral, lebo je mi to proste nepríjemné "pchať" to tak hlboko do ucha. Preto prosím o radu, čo by sa dalo zohnať v podobnej cenovej kategórii s podobnými parametrami, lenže v takomto vyhotovení? - http://www.eurodata.sk/img.asp?stiid=22304
Ryan Giggs
VIP
VIP

To nepohodlie je len vec zvyku, resp. najdenia vhodneho nastavca. Tiez som tym presiel.

Najlacnejsie (a jedny z mala) dobre hrajuce pecky su Hisoundaudio PAA-1. Cokolvek ine v podobnej cene bude hrat mizerne.
jimmy_xp
King
King

A niečo drahšie? Povedzme do dvojnásobku tej ceny?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Za dvojnasobok je verzia Hisoundaudio PAA-1 Pro, tie hraju podstatne lepšie. Alebo YUIN PK3.
jimmy_xp
King
King

Ďakujem krásne. Akustike sa venujem, ale v oblasti slúchadiel som totálne mimo. Tie YUIN sa mi hrozne pozdávajú. Aj na AVmanii sú recenzie. V SR ich snáď nepredáva žiaden obchod, ale našiel som na ebay-i za super cenu. http://www.ebay.com/itm/YUIN-PK3-High-F ... 588bdbec1a
Mohli by byť? Nebudú to nejaké fejky?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Su to originaly. Toho predajcu zhodou okolnosti poznam, je spolahlivy. Inak tie paa-1 pro hraju lepsie ako pk3. Konkurencia je az Yuin PK2, tie su ale uz o dost drahsie.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Ahoj, potrebujem poradiť. Môžem kúpiť tieto slúchadlá za 20€ "a-JAYS Three".

Mám rád čistejší zvuk, stredy - výšky - tam kde treba aj basy. Bol by teda vhodný tento model ?
Dík :)

..alebo skôr tie SONY MH1C ako som sa tu dočítal. Cena je rovnaká ... takže naozaj už len na tej kvalite asi záleží.
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

pôjdu tie Sony MH1 alebo MH1C aj na iPod Touch 4G?
Ak nie aké špunty by ste mi poradili do tých 20 €?
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

Jedny z nich ti určite pôjdu, druhé vyrieši redukcia
Paragon
Medium Star
Medium Star

Dnes mi došli (SONY mh1) z Británie, vyšli ma na +- 17€. Odporúčam - čistý zvuk (mierny nezvyk pri prechode z ATH-T500). Je to bulk verzia, ale prekvapilo ma prišli aj výmenné nadstavce na veľkosť ucha (to je super, lebo tie čo tam boli mi vypadávali(z ucha)) - 1 klasické + 3 výmenné. A došiel aj taký pekný štipec, ak to inak neporiešíte môžete to ním pripnúť (to tlačítko a je to). Určite odporúčam. Dik Ryan. Ou a ten plochý kábel je super.
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

ja som objednal za 355 kč z digihity.cz takže ani 15 € spolu s dopravou cez rodinu v česku takže som vyhchytal :D :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Paragon napísal:Ou a ten plochý kábel je super.
V com je taky skvely? Pre mna je to celkom hnus. Je sice zhotoveny velmi kvalitne, ale to ovladanie pri uchu je zly vtip, je asymetricky a mikrofonny efekt to ma jak svina. Skoda ze konstrukter nemal pri vyvoji volnu ruku. Sam to chcel riesit uplne inak, ale dostal prikaz zhora.
Paragon
Medium Star
Medium Star

No takto: to ovládanie pri uchu hoci nie je dobrý nápad, ale aj tak nefunguje na väčšine zariadení (nekompatibilných) jediné, čo poriešíš je mid tlačidlo. Ten mikrofónový efekt som zaznamenal, ale tak zrovna keď človek nedrgá do kábla np. Ale hlavne sa nezamotáva to je obrovské +.
Sh4d0W
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sh4d0W »

To ovladanie je fakt hrozne a zbytocne to len tazi ten kabel, inac samotny kabel je celkom makky ale mikrofonny efekt je dost vyrazny, jedine ked sedis alebo sa nehybes tak je to este v pohode ale ked chodis tak nic moc, este som neskusal ten klip tak uvidime ako to pomoze.
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

Čaute,
potrebujem poradiť so slúchadlami - špunti (max 20€) s "ovládacím" tlačítkom (stačí keď bude jedno, ostatné vyrieší app-ka) poprípade ak by boli v tej cene nejaké o dosť kvalitnejšie a bez tlačítka tak aj tie. Ďalšiou prioritou je asi kvalitný kábel, lebo na tie mám v poslednej dobe fakt nešťastie. Vyššie spomínané MH1(C) moc nechcem kvôli káblu a možnej nekompatibilite všetkých tlačítok (a žiadnu redukciu nechcem).

Vopred dík
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ten kabel na MH1 je prave velmi kvalitny. Akurat nie je 2x pohodlny a prakticky.
Ak budes mat nahodou problem s kompatibilitou, redukcie su aj par cm, takze to nicomu vadit nebude. Resp. fixnut tlacidlo nie je ziaden problem. Na inych sluchadlach ti ovladanie tiez nemusi s tvojim telefonom vobec fungovat.
Za 20 eur nezozenies nic co by sa tym Sony kvalitativne co i len zdaleka priblizilo. Cokolvek ine za tie prachy bude hrat o niekolko tried horsie.
alfaomega
Expert
Expert

Príspevok od používateľa alfaomega »

Rozumiem, no aj tak by som sa rád tým SONY vyhol. Ako som písal, to tlačidlo nie je nevyhnutné a nemusia ho mať. Čo som pokukal tak vraj VSONIC VC02 sú fajn ale tie sú už hodne nad rozpočet, navyše mi na nich vadí ako ľahko sa odpája ten káblik od slúchadla(aspoň tak som čítal) Napr. by ma zaujímalo či neurobím chybu keď kúpim Soundmagic E10, tie sú síce tiež nad rozpočet, no nie až tak a nemajú, pre mňa, až také nevýrazné nedostatky.
Napísať odpoveď