- hovoril po anglicky. neviem no ... strašne zle som mu rozumel + akýsi blbý signál musel mať.
Len sa predstavil, povedal o aké auto sa jedná kto ho posiela, a niečo či sa môže začať presun auta ak som dobre rozumel
Tak držte palce o týždeň jazdím na CCčku za 3100€
EDIT:
ok, beriem späť. žiadne nové postupy nemajú
Spoiler
Máte auto v našej väzbe na vás čaká:
Stav: Vo väzbe - Čakanie na platbu
Popis tovaru: 2007 Volkswagen Passat 3.2 V6 FSI 4Motion DSG Comfortline a viac dokumentov
Hodnota tovaru: 3.100,00 EUR
Zásielka Dátum: 30.01.2013
Objednávka ID: # 95212837
Sledovacie číslo: 1QB18579P0
* Info: Tu je sledovacie číslo stránky:
http://www.cartransonline.com/track.php
========================================================================
Návod, ako dokončiť túto transakciu:
* Platba musí byť zaslané prevodom Wire banky.
Tu je náš medzinárodné platby bezpečné bankový účet uložiť 1.550,00 EUR do nášho agenta menom:
* Bankové spojenie:
Názov banky: Postbank
Názov účtu: ILIE CATALIN DRAGHICI
* IBAN: DE74100100100319592104
BIC : PBNKDEFF
Krajiny: Nemecko
* POZNÁMKA * sme Vás informovali, že budete mať viac možností, aby sa prevod:
1. Okamžitým prevodom 2. normálny prenos
Prosím, vyberte "okamžitým prevodom" Option (môžete požiadať svoju banku o tejto možnosti, aby mohli k jej urýchlenie), inak
bude trvať 15 pracovných dní pre peniaze na náš účet a lodná doprava môže byť odložené.
Tešíme sa prijímať platobné potvrdenie a naskenovanú kópiu platobného obdrží od svojej banky, v rámci
ďalších 48 pracovných hodín.
Do 5 pracovných dní, dostanete tovar a musíte skontrolovať to. Ak to je kompletný a ako je popísané, je
by mal prijať tovar a náš tím zašle zakladá na strane predávajúceho.
Ak odmietnu tovar, bude náš tím dopraviť tovar späť predávajúcemu. Potom dostanete plnú náhradu.
S pozdravom,
Alan Mirren
Car Transonline LTD
http://www.cartransonline.com/
Spoiler
I started the transaction. I attached you a copy of the invoice.
The car is already at the shipping company, waiting to be delivered to your address. They will bring the car to your address, and they willl help you to register the car on your name.
Please tell me if you have been contacted by the shipping company? Check all your email forlders: inbox, spam, bulk...
Thanks,
Kurt
odpoveď na moju otázku, prečo žiadajú zálohu:
Spoiler
The company will request a 50% deposit of the total amount before the shipping starts as a warranty for their transport. They told me that they can't transport the car to a person that they don't know if is real. They will keep the money until you receive and check the car. They will secure the money into a bank account and will remain so until you receive and test the car. Once you receive the car you will have up to 5-7 days to test the car and inspect the documents and after that you must decide if you want to buy the car or not. If yes you have to deposit the rest of 50% in to the shipping's company bank account so they can close the transaction and release the funds to me. If no, the shipping company will pick up the car and they will refund your deposit right away.
Please understand the situatian, and i hope that you will send the deposit. I don't want to lose the money that i paid for the transport.
Thanks,
Kurt
Ešte som napísal, že môžem zaslať výpis z bankového účtu a prefotený občiansky
EDIT 3
Očividne už vie, že asi nezaplatím, tak mi dal ultimátum do 48h inak ho ponúkne inému záujemcovi
- ešte so napísal, že mám kamaráta v Nemecku a nie je problém aby prišiel auto osobne obhliadnuť a aj vyplatiť ak sa bude pozdávať
Spoiler
You will send the money to the company, not to me!
I'll receive the money only after the car is on your name!
tak uvidím,... ktovie, či ešte odpíše
EDIT: