No uz sa tesim, ale zalezi od tem.. je tam to rozsirovanie o Turecko takze.. Inak dobre bolo Sito aj Slota - Zala (SMER) a super Slota - Hopta (KSS) niekde v archive markizy by to mohlo byt..
Vystupovanie Slotu ma vobec neprekvapilo, lebo viem, ze z akeho je "cesta". Zo Slotovymi nazormi na komunistov, StB som od zaciatku suhlasil, tieto jeho nazory poznam. Vidite v niecom suhlasim aj so Slotom. Zaujimalo by ma, ze kolki z Vas suhlasite z nejakych nazorom napriklad Bela Bugara. A potom kto je tu xenofob...
Co sa tyka homosexuality, tak ja osobne si tiez myslim, ze to nieje celkom normalne, ale jeto presne take, ako ked sa volakto narodi zdeformovany. Predsa ho nebudem odsudzovat za to, ze sa takyto narodil. Homosexualita mne osobne vsak ani v najmensom nevadi a ja sudim ludi len podla toho, ci su dobri, alebo zli. A toto je jedine kriterium, ktore na ludi pouzivam. Homofob rozhodne niesom.
Slota povedal, ze je to zvrhlost, ale ako moze byt nieco zvrhlost s cim sa narodite?
Ja si osobne myslim, ze Banas naozaj udaval pre StB, ale aj tak je normalnejsie rozmyslajucim clovekom narozdiel od Slotu. Viaceri viete, ze ako mam "rad" ludi, ktori pracovali pre StB, ale mal v jednom pravdu, ked sa spytal Slotu, ze ako je mozne, ze SNS ma okolo 6 az 7% preferencii. Preco zanho potom vacsina Slovakov nevoli? Ja odpoved na tuto otazku viem- pretoze vacsina Slovakov su NORMALNI !!!
Les s tymi homosexualmi to mas tak.. a spominal inokedy nieco take aj Slota.. aj pedofil sa taky narodil.. nemame ho za to odsudzovat? ..ale to je ina tema..
Les napísal: ze ako je mozne, ze SNS ma okolo 6 az 7% preferencii. Preco zanho potom vacsina Slovakov nevoli?
pretoze madari maju na svk na vyber zo svojich stran len jednu jedinu,kdezto slovaci maju na vyber z viacerych stran.preto sa tie hlasy rozdelia medzi viacere strany.
Chcel som ale povedat,ze vo viacerych nazoroch Slotu podporujem,ale mal by sa naozaj naucit vyjadrovat trrosku kultivovanejsie,nie ako sedlak na jarmeku.
musim uznat ako humorista ma svoje prednosti ale ako politik je to kokos lebo je to rasista , proste tvrdí Slovák je vsetko , madari fujtajbl a aj ine narody. No proste riadny kokos.
Linkman napísal:musim uznat ako humorista ma svoje prednosti ale ako politik je to kokos lebo je to rasista , proste tvrdí Slovák je vsetko , madari fujtajbl a aj ine narody. No proste riadny kokos.
Je rasista,ale srandovny rasista,ktorý stále špára do maďarou
Vie niekto akej narodnosti bola jeho prva zena:
Spravne, bola madarka.
To nie je vtip.
Inak Jano Slota je uboziak, opilec a koko* prvej triedy.
Boh nech nas ochranuje pred politikmi typu:
SLOTA , FICO.