Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

Balvorn
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Mate Tattoo?

Príspevok od používateľa Balvorn »

royal, tak ak niekto nechce, aby im niekto cudzi hodnotil tetovanie, nedával by ho sem... a ak čakali, že to budú len samé chváli, tak hold, toto je internet..
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

JAJ, tak potom je všetko v pohode.. :roll:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Presne tak. Predsa nemôžu byť len kladné hodnotenia. Niekomu sa to páči a inému zase nie, tak to sem napíše. Prečo by nemohol posudzovať? Keby nikto nemohol zniesť kritiku, tak by sa veru ani ľudstvo nikam neposunulo. Všetci by boli so všetkým spokojní a bol by pokoj, nie?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tetovanie ako také nech si kritizuje kto chce. Ale nie aby podľa oblečenia, výzoru a toho čo má na sebe vytetované posudzoval aj osobu. To už je tak troška na diagnózu. Prečo by som mal podľa toho niekomu povedať, že je to čistý swag ako to napísal vendo? Nech sa potom nehnevá, ako na neho podaktorý ľudia reagujú.
pinco
Darca
Darca

On posudzoval osobu? Akosi to tam neviem nájsť. To, že napíše, že je to jeho swag, tak má predsa pravdu. Je to hodnotenie jeho výzoru a nie priamo osobnosti.
Noobsz DJ
Guru
Guru

wow som pichol do osieho hniezda co?

decka, naucte sa zit s tym ze ludia nezdielaju vase nazory, a dovolia si vyjadrit svoj nazor
musi to byt divne, kazdy kamarat/znamy vam to vychvali a potom pride nejaky ko*ot z netu a povie ze je to debilina vsak?

a to co sa mi na nich nepaci je to co celkovo nemam rad na tejto ere tetovania, kde kazdy druhy ma nieco na sebe aby vyzeral "cool" "drsno" a neviem co este
pre mna tetovanie, s vedomim ze je to uz pravdepodobne navzdy, by malo mat nejaky vyznam pre daneho cloveka, nie nejaku povrchnu pi*ov*** akoze "budhisticka filozofia je mi blizka"
o tom tipkovi hore sa nejdem ani vyjadrovat, cisty swag
vies kolko veci mi je blizkych? by som teda vyzeral keby si mam kazdu na seba nakreslit

prave pre toto sa mi tie tetovania nepacia
zaujimava vec inac, kazdy doteraz kto dostal odomna kritiku za tetovanie presiel do agresivneho stylu a totalnej obrany toho tetovania, pricom podla mna ak si je clovek isty sam sebou, teda aj svojim tetovanim tak nema na take reakcie dovod, toto takisto prispieva k mojmu odporu voci dnesnemu tetovaniu pretoze mam z toho stale len pocit ze to robia z akejsi povrchnosti (vid dovody vyssie, byt cool, pimp atd)
Stačí? Tu sa o ňom tak vyjadril.
pinco
Darca
Darca

No v podstate máš pravdu. Pretože slovom swag sa posudzuje nielen obliekanie, ale celkovo aj správanie, prejav. Ale v tomto prípade si myslím, že narážal práve na štýl obliekania. Ak ho teda naozaj podľa obliekania a tetovania zhodnotil aj osobnostne, tak to určite prehnal.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Noobsz DJ napísal:Tetovanie ako také nech si kritizuje kto chce. Ale nie aby podľa oblečenia, výzoru a toho čo má na sebe vytetované posudzoval aj osobu. To už je tak troška na diagnózu. Prečo by som mal podľa toho niekomu povedať, že je to čistý swag ako to napísal vendo? Nech sa potom nehnevá, ako na neho podaktorý ľudia reagujú.
Presne na toto som narážal.
Dede
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dede »

CheZteR napísal:dede, naty, to je teraz taka moda alebo styl alebo to teraz leti alebo...?
lebo ako mne to pride ako...toto chcete mat na tele cely zivot? :) nejak to nechapem, co to naznacuje? co to znamena
naty_93 taky pekny zadok a take lekno si tam das :D
CheZteR: Nemusí to mať premňa žiadny význam ani nič páči sa mi to tak som si dal idem si dať celý rukáv tak to bude k tomu naväzovať zameriavam sa skôr na old school štýl
vendo napísal:sorry, zase sa musim vyjadrit
su hrozne podla mna, jedno aj druhe
dede to uz ani horsie nemoze byt, malovanka na ruke, krizik na naramku, karovana kosela, tunel v uchu, a ciapka v dome na hlave....
naty ty si budhistka?
vendo:Ty musíš byť potom strašný štylák a vedieť čo vo svete chodí. Nejde mi o to aby som zaujal ľudí, alebo aby som bol stredom pozornosti dal som si to lebo som to chcel už dlhšiu dobu len teraz som mal nato financie...Daj sem seba, či si s tých čo p*** do každého a teba nech nikto nevidí
pinco napísal:To, čo má dede sa mi vôbec nepáči. Jednak mi príde zvláštne dávať si tetovať kvet a zvlášť, ja osobne, by som si to určite nedal na ruku. Je to moc vidno, jedine, že by si dal rukavicu. Dať si vytetovať niečo na takéto miesto mi príde hlúpe. Podľa fotky je to mladý chalan a absolútne nevie, kde sa napríklad zamestná. A ak to aj vie, tak sa to veľmi rýchlo môže zmeniť. Teraz je to "super, wauw, mám kerku na ruke", spolužiaci obdivujú, ale čo o pár rokov? Jasné, všetko sa dá odstrániť, ale radšej by som si to ja dal na miesto, ktoré bez problémov zakryjem. Len môj názor.
pinco:Ja som to mal premyslené už dosť dlho a určite to neskončí, len takto na ruke... To stým, že som frajer v škole a každý puf z toho nie je pravda tuto to berú normálne. Ohľadom zamestnania nie som z tých čo budú liečiť ľudí, alebo písať v kancelári. Vieš tebe príde zvláštne si dať vytetovať kvet a ty si isto stých čo by si dali tribal na rameno a gangsta... alebo tiež čo by bolo zvláštne mne. To je vec názoru.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Kde sa da pracovat s rukavom celym az po dlan? Jedine ze by si bol sam tater.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

Profi sportovci s tym nemaju problem, firmy zamestnavatelia a ich zakaznici nechapu ze umelecka tetaz neni basisticka
pinco
Darca
Darca

Dede napísal:pinco:Ja som to mal premyslené už dosť dlho a určite to neskončí, len takto na ruke... To stým, že som frajer v škole a každý puf z toho nie je pravda tuto to berú normálne. Ohľadom zamestnania nie som z tých čo budú liečiť ľudí, alebo písať v kancelári. Vieš tebe príde zvláštne si dať vytetovať kvet a ty si isto stých čo by si dali tribal na rameno a gangsta... alebo tiež čo by bolo zvláštne mne. To je vec názoru.
Veď práve ten môj názor som ti napísal. Nemyslel som to tak, že robíš tým zo seba frajera, bolo to myslené obrazne. Predsa si človek dá tetovanie také, aby sa páčilo jemu samému a takisto, aby sa páčilo aj ostatným. A isto nie som jeden z tých, čo by si dali "tribal a gangsta". Tetovanie nemám a ani sa nechystám dať sa tetovať.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Tyvole, dvaja sem hodia fotku tetovania, aby počuli či sa to ostatným páči / nepáči a podaktorí mudrlanti (hlavne jeden) tu z toho robia psychologický rozbor osobnosti... choré

inač, kvety sa mi nikdy nepáčili, ale to druhé je celkom v pohode, len keby tam bolo viac čiernej, neviem, príde mi to také moc farebné
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

Kód: Vybrať všetko

http://www.topky.sk/cl/10/1338721/Dajte-si-pozor--na-Slovensku-opat-mozu-byt-nebezpecne-vyrobky-
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Frajerka si chce dat potetovat analny otvor neviete o nejakom dobrom taterovi ktory ma s tym skusenosti?
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Famine napísal:Frajerka si chce dat potetovat analny otvor neviete o nejakom dobrom taterovi ktory ma s tym skusenosti?
Vážne? Vážne?! :|
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Vazne. Vies doba je uz ina a tetovanie si nedavaju uz len vazni a prostitutky,...
Noobsz DJ
Guru
Guru

Famine napísal:Frajerka si chce dat potetovat analny otvor neviete o nejakom dobrom taterovi ktory ma s tym skusenosti?
Neviem, či si robíš srandu alebo to ona fakt chce. Tu je pre tú tvoju frajerku nejaká tá inšpirácia.

Dopredu upozorňujem, aby na link neklikali osoby so slabším žalúdkom. :lol:
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

potetovat anal? fuuu to by som si dal len v pripade keby som fyzicky slabsi a zavru ma ze som pedofil, mal by som to ako obranu proti pripadnemu znasilneniu hahaha .. (Big Stan)

a tetovanie mam :-) svoje meno na krku po Persky :-) a chcel by som este ruky potetovat .. snad cez leto :-) nejake jednoduche vecicky :-)
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

fuj do matky ma zamrazilo
Napísať odpoveď