bolesť brucha/žaludka/...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
miGuell
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

bolesť brucha/žaludka/...

Príspevok od používateľa miGuell »

Zdravím, stalo sa už niekedy niekomu, že počas spánku sa zobudil na bolesť brucha? Dnes v noci ma to zobudilo a nemohol som sa ani pohnúť. Pripomínalo mi to ako nejaký krč alebo niečo ako keď človeka picha srdce... Nemohol som sa vystrieť, poriadne nadychnuť ani robiť prudké pohyby. Priateľka mi dala opatrne napiť ale nič z toho. Celý čas som bol vlastne v tvare klbka tak som si povedal že sa skusim aj cez tu neznesitelnu bolesť natiahnuť a vystrieť. Spravil som teda taky prudší pohyb a vystrel, skoro ma šlak trafil ale bolesť prešla v momente. Pichanie srdca ani krč v nohe alebo chodidle sa na túto ani zdaleka nechytal. Stretol sa s tym niekedy niekto? Skušal som aj googliť a dať krč v bruchu ale nachadzalo mi to len problem so ženskymi vecami.

PS: v ten den som nič také zle nejedol, max som mal počas tych 12 hodin: rano kava, neskor energetak, 3 deci vodky a neskoro večer som si dal pohar vina. Udialo sa to počas chaty, preto take čudne kombinacie. Ale zle mi nebolo, len ta bolesť čo ma zobudila zo spanku. Vopred dik za odpovede.
beardie
Redeemer
Redeemer

Re: bolesť brucha/žaludka/...

Príspevok od používateľa beardie »

sup sup na pohotovost
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Mal som to jeden vecer, vobec mi to neprechadzalo az som si musel dat zodak aby som rychlejsie zaspal. Presne tie iste priznaky som mal, ako ty. Potom mi to preslo. Neviem co to bolo.
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

miGuell napísal: PS: v ten den som nič také zle nejedol, max som mal počas tych 12 hodin: rano kava, neskor energetak, 3 deci vodky a neskoro večer som si dal pohar vina. Udialo sa to počas chaty, preto take čudne kombinacie. Ale zle mi nebolo, len ta bolesť čo ma zobudila zo spanku. Vopred dik za odpovede.
Nekombinuj alkohol s energetickými vecami, nemusí to dobre dopadnút... ver mi. Ani žalúdok s toho neni moc nadšený väčšinou
miGuell
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miGuell »

Ja viem... nezapijal som ich a energetak som mal asi 4 hodiny predtym ako som pil vodku.
Tak uvidim tuto noc ale dufam že som len nejako krivo spal a bol to len nejaky krč možno.
Napísať odpoveď