Vône do auta
Re: Vône do auta
Citim ju az vtedy ked si dam ten miesok k nosu 
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
jj ja taktiez. Ono uz hned po rozbaleni nebola taka prenikava. Teraz som ju zavesil na fukar,aby na nu fukalo,pretoze uz z nej nic. No zachvilku ju dam prec,pretoze som si uz kupil vyssie spomenute,pri ktorom uz asi aj ostanem 
Ludia zvyknu zvelicovat. Mesiac maximalne, uz po 2 tyzdnoch strati intenzitu. Na california scent niekde na volkswagen fore pisali ze vydrzi rok (asi si niekto robil reklamu) a ked som ju kupil po 3 tyzdnoch nebolo citit nic. Ked chces aby ti auto stale vonalo kup si mercedesIMI napísal:Neviem ci sa mi to zda ale uz tu jahodu v aute po mesiaci necitim. A nemyslim si, ze by to bolo tym, ze uz som navyknuty na tu vonu.
http://auto.sme.sk/c/6753084/mercedes-t ... upele.html
-
Arkaz
Addict
Ja mam teraz Zlty stromcek Wunder-baum vanilla a spokojnost =)
Ja som teraz objavil parádnu vychytávku na nete, ktorá ma zaujala..je to taká blbosť, no...
Voňavý stromček v kufri. Vraj vydrží to dlhšie, vôňa sa len jemne uvoľňuje do interiéru a najväčšie smrady sa vozia v kufri. A esteticky vám nič neprekáža v interiéri.
Voňavý stromček v kufri. Vraj vydrží to dlhšie, vôňa sa len jemne uvoľňuje do interiéru a najväčšie smrady sa vozia v kufri. A esteticky vám nič neprekáža v interiéri.
Smiem sa opytat, k tej vychytavke, ako dlho to bude vnutri vonat ked mam oddeleny kufor od interieru
(sedan) shit
-
Arkaz
Addict
Tak to myslim ze ti bude vonat max ten kufor 
begbeee - Aka vychytavka? Niekto to tak praktizuje uz roky. Ja ziadny smrad v kufri nemam, neviem ako ty. Vona z kufra sa dostane dnu do auta pomaly, ale to neznamena, ze nevyprcha rovnako rychlo. Aj v kufri je cirkulacia vzduchu, pomalsia, ale je tam. Ak niekto chce usetrit na voni v aute, tak mi to pride skor smiesne. Kupit jednu vonu za 5 eur a mat ju 4 mesiace niekde pri vodicovi alebo ju mat 6 mesiacov v kufri, tak to je uz jedno, ta uspora je asi tolko, ze si das v sobotu o jedno pivo menej a je to. Ak chces hovorit o estetike, tak si vone mozes dat aj pod sedacku, do odkladacich priestorov vo dverach, za zadne sedacky a kopu inych miest. Zalezi od vone aka je, vonave sacky co sa tu spominali alebo vonave stromceky mozes umiestnit hocikde, ak su na ventilatore, tak vtedy na ne fuka teply a studeny vzduch a vona sa intenzivne uvolnuje, ale logicky aj menej vydrzi.
-
vladenko007
VIP
Pozri pre mňa je to novinka. Šetriť na voňavom stromčeku určite nemienim a celkovo som k vôňam skeptický. Ja nefajčím, v aute smradľavé často nenosím, maximálne tak potraviny, pretože auto mám predovšetkým na prepravu mojej osoby, čiže moc mi tam smrdieť nemá čo a to čo naprdím vyvetrám.test napísal:begbeee - Aka vychytavka? Niekto to tak praktizuje uz roky. Ja ziadny smrad v kufri nemam, neviem ako ty. Vona z kufra sa dostane dnu do auta pomaly, ale to neznamena, ze nevyprcha rovnako rychlo. Aj v kufri je cirkulacia vzduchu, pomalsia, ale je tam. Ak niekto chce usetrit na voni v aute, tak mi to pride skor smiesne. Kupit jednu vonu za 5 eur a mat ju 4 mesiace niekde pri vodicovi alebo ju mat 6 mesiacov v kufri, tak to je uz jedno, ta uspora je asi tolko, ze si das v sobotu o jedno pivo menej a je to. Ak chces hovorit o estetike, tak si vone mozes dat aj pod sedacku, do odkladacich priestorov vo dverach, za zadne sedacky a kopu inych miest. Zalezi od vone aka je, vonave sacky co sa tu spominali alebo vonave stromceky mozes umiestnit hocikde, ak su na ventilatore, tak vtedy na ne fuka teply a studeny vzduch a vona sa intenzivne uvolnuje, ale logicky aj menej vydrzi.
Vôňa v aute je akoby MUST HAVE vec, ale keď sa nad tým zamyslíš v princípe je pre mnoho ľudí zbytočná. Minulý týždeň som vyhodil Ambri Pur, ktorý som mal celú zimu a rozdiel som nebadal ani keď som ho kúpil a to bol celý čas na maxime a na fukári.
vladenko007 ... presne
neutrálna vôňa, nie moc silná ani slabá ...
Caute, chcel by som nejaku vonu do auta, no viackrat som cital, ze rozne osviezovace ci uz do auta, alebo do domu su skodlive, preto by som sa chcel spytat, ci viete o niecom uplne na prirodnej baze, co dobre vonia. Diky 
-
johny541
King
Mne sa veľmi osvedčila vôňa prírodnej kože.
Stačí si kúpiť napríklad 30x30cm kvalitnej kože, dať ju pod sedadlo, do kufra (pri combi) a auto to krásne rozvonia.
Akokeby ste kúpili nový diel do auta.
Stačí si kúpiť napríklad 30x30cm kvalitnej kože, dať ju pod sedadlo, do kufra (pri combi) a auto to krásne rozvonia.
Akokeby ste kúpili nový diel do auta.
Mne takto nastastie vonaju sedacky
A preto sa snazim neparfumovat auto kym sa da, ale to s tou kozou, no moze byt dobry kompromis
A preto sa snazim neparfumovat auto kym sa da, ale to s tou kozou, no moze byt dobry kompromis
-
tacosi
Moderátor
Taktiez ako aj ruze,konvalinky,orgovan a ine 
-
johny541
King
Až na to, že koža ti v aute nezhnije 
konecne som nasiel vonu ktora mi "nesmrdi" Airwick CAR Filter & Fresh Vôňa nového auta a sviežosť oceánu..v obchode bola este kolonka air wick pomaranc a nieco ale bolo to vypredane...nema s tym niekto skusenost?
Ja som sa vrátil z Chorvátska a tam všade predávali levanduľu v textilnom sáčku, 2 som kúpil a teraz to testujem, ale musím povedať, že to parádne osvieži auto, rýchlo a ekologicky, žiadna chémia 
-
Arkaz
Addict
Kde to v chorvatsku kupit? V auguste idem tak aby som vedel.
Všade medzi suvenírmi to majú, vo Vodiciach som to videl v každom stánku, na Plitivických toho boli tiež plné gule, v Trogire to mali tiež všade.
Nie je to najlacnejšie ako každá suvenírová sranda, cca tak 10 kuna, ale vonia to sviežo a je to také nature friendly
Nie je to najlacnejšie ako každá suvenírová sranda, cca tak 10 kuna, ale vonia to sviežo a je to také nature friendly