Community
Re: Community
cool cool cool 
Super, Cez vianoce som pozrel 2. krat a musim povedat, ze lepsi sitcom snad neni. 11/10.
Skoda, ze tak malo casti.
//autoeditácia príspevku (11 Jan 2013, 17:07)
Hmm, nejdme hodnotit radsej. Dufam, ze nebude mat Britta tie okuliare celu sezonu.
Skoda, ze tak malo casti.
//autoeditácia príspevku (11 Jan 2013, 17:07)
Hmm, nejdme hodnotit radsej. Dufam, ze nebude mat Britta tie okuliare celu sezonu.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Zacal som to pozerat asi pred tyzdnom na zaklade tejto temy a tiez hodnotenia na CSFD. Celkom sa mi to paci, pohodovka, oddychovka, idealnych 20-21 minut (nestihnem zaspat pri tom), este aj pekna herecka. Zatial mam za sebou 17 casti z prvej serie.
-
hojko
Site Admin
Tak mam za sebou dve serie. Prva seria bola vyborna, druha bola podla mna o dost horsia. Napriklad z druhej serie boli pre mna maximalne nudne casti cislo styri, pat a sest, rovnako tak animovana cast alebo posledny dvojdiel s paintballom. Neviem, co mam ocakavat od tretej serie, ale asi to bude skor sklamanie, tak ako v pripade druhej serie.
v 3 serii je okolo 4-5 vtipnych casti.
3. seria uz to nebolo ono, hlavne na konci, ale taka cast s roznimi timelines bola super, alebo to so zemiakom.
Co sa ti nepacilo na painballe? Animovana sa nepacila moc ani mne.
Co sa ti nepacilo na painballe? Animovana sa nepacila moc ani mne.
-
hojko
Site Admin
V prvej serii sa este paintball dal pozriet, ale v druhej mi to doslo trapne, prilis scifi a tak celkovo, ani neviem ako to napisat.
Tak co hovorite na 4x01. Zatial som videl len bez titulkov.
Nwm ako to zhodnotit, treba pockat na dlasiu cast, tato bola taka zvlastna. S tym smiechom by to bolo naozaj strasne. A trochu blbe, ze cela cast bola skoro v traileroch.
Ale takzasmial som sa. Annie pobavila atd.., dufam, ze v dalsich castiach to s Deanom nebudu tak prehanat. A neviem ci dobre vybrali toto ako 1. cast serie, lebo to bolo dost ine, skor mohli sediet za stolom a tam nieco prebrat.
//Tak bez titulkov mi par veci uslo, cize este nejake + body s titulkami pribudli, ale plati to iste.
Nwm ako to zhodnotit, treba pockat na dlasiu cast, tato bola taka zvlastna. S tym smiechom by to bolo naozaj strasne. A trochu blbe, ze cela cast bola skoro v traileroch.
Ale takzasmial som sa. Annie pobavila atd.., dufam, ze v dalsich castiach to s Deanom nebudu tak prehanat. A neviem ci dobre vybrali toto ako 1. cast serie, lebo to bolo dost ine, skor mohli sediet za stolom a tam nieco prebrat.
//Tak bez titulkov mi par veci uslo, cize este nejake + body s titulkami pribudli, ale plati to iste.
Otrasny start do novej serie, cakal som ovela ovela viac
. Verim, ze dalsie casti budu uz o niecom inom.
-
mirak2
Hardcore addict
neviem, aky diel ste pozerali vy, ale mne sa to velmi pacilo, animovany abedtv bol uplne super 
-
Croven
Star
neviem no,mam zasebou vsetky 3 serie,teraz som to zacal pozeravat od zaciatku a som niekde na tretej serii a tento novy diel bol oproti predoslym slaby odvar
Tak dnesny diel bol ovela lepsi ako 04x01, sice Halloween special, ale super. AJ ked dufam, ze budu aj nejake klasicke casti, ak sa ale kvalita udrzi aspon na tejto urovni, tak nebudem proti.
Annie je tusim hot v hocicom.
Ale radsej som prestal pozerat preview, lebo NBC to dost prehana, vsetko ukazu este pred odvysielanim.
Annie je tusim hot v hocicom.
Ale radsej som prestal pozerat preview, lebo NBC to dost prehana, vsetko ukazu este pred odvysielanim.
konečne začala ďalšia séria. prišlo dosť prekvapení ale ordinary Abed nesklamal.
#sixseasonsandmovie
#sixseasonsandmovie
Co hovorite na 4x03. Myslim, ze to je dobre. Neprehanali to. Nebol tam Dean. Pierce ako z toho spravil americku verziu. (trochu ako keby tam ukazovali seba terajsi autori). Annie, Troy. Sice som sa nezasmial tolko ako na 2. casti, ale bolo to stale dobre. Kto pozera Doctor Who tak tiez +.
Uz by to chcelo ale skolsku cast, 4x04 nazov nato vyzera.
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2013, 17:49)
Tak v stvrtok uz bola 4x05 a ta bola super, zas to vyzeralo ako klasicke Community, a Jeff sa konecne stretol s otcom. Taka prijemna cast kludne sa moze porovnat s castami z 2. serie.
Som trochu cital komenty na imdb a niektory uz vazne nevedia o com pisat. raz je to prilis meta, raz to neni meta. Raz bola ina kamera a neviem co vsetko.I was confused.
Uz by to chcelo ale skolsku cast, 4x04 nazov nato vyzera.
//autoeditácia príspevku (09 Mar 2013, 17:49)
Tak v stvrtok uz bola 4x05 a ta bola super, zas to vyzeralo ako klasicke Community, a Jeff sa konecne stretol s otcom. Taka prijemna cast kludne sa moze porovnat s castami z 2. serie.
-
Croven
Star
posledny diel bol podla mna super,uvidime ako sa to s "kevinom" vyvinie
-
Soviet
Darca
jj celkom svanda..ktovie co planuju 
Tak aktualne 4x10 najlepsia cast 4. serie. Uz len 3 casti do konca
.
4x09 a 4x10 boli tie 2 casti kde uz Chevy nebol. Andy Bobrow ma na twittri odfoteni scenár, co mal Pierce povodne hovorit.
Ze povodne chceli celu cast spravit One take, ale ze to nebolo mozne. TAk je tam len par Long take. Inac dobre hlasky, Pierce tam nejak moc nechybal. Predosle casti mali taky feeling ako 1. alebo 2. sezona.
Ja som so 4. seriou spokojny. Uvidime, co na to nbc rating je tak okolo 1.2 stale. Konci im Office cize nemaju ziadny staly komedialny serial.
https://twitter.com/abobrow
4x09 a 4x10 boli tie 2 casti kde uz Chevy nebol. Andy Bobrow ma na twittri odfoteni scenár, co mal Pierce povodne hovorit.
Ze povodne chceli celu cast spravit One take, ale ze to nebolo mozne. TAk je tam len par Long take. Inac dobre hlasky, Pierce tam nejak moc nechybal. Predosle casti mali taky feeling ako 1. alebo 2. sezona.
Ja som so 4. seriou spokojny. Uvidime, co na to nbc rating je tak okolo 1.2 stale. Konci im Office cize nemaju ziadny staly komedialny serial.
https://twitter.com/abobrow
-
Croven
Star
5. seria potrvrdena
nj zase 13. casti. Dnes by malo nbc ohlasit program cize uvidime ci to daju na jesen alebo znovu na jar. Sezona zacala vselijako ale postupne sa do toho dostali. Finale zakoncili pekne, aj keby nebola 5. seria. Uvidime co spravia s Jeffom, mozno zacne ucit.
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2013, 13:59)
Dan Harmon je oficialne nazad. No to som teda zvedavi, co stym spravi, snad nie zas sialenosti ako na konci 3. serie. Este keby sa Chevy vratil tak by to bolo super.
//autoeditácia príspevku (02 Jún 2013, 13:59)
Dan Harmon je oficialne nazad. No to som teda zvedavi, co stym spravi, snad nie zas sialenosti ako na konci 3. serie. Este keby sa Chevy vratil tak by to bolo super.