Ázijské bistro | čínska reštaurácia | panda
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ázijské bistro | čínska reštaurácia | panda
To ma kazda druha azijska restyka problemy s hygienov. Ked peniaze nemaju tak hygiena k nicomu... Preto neodporucam chodit do menej znamych. Btw s mackami a potkanmi Silno pochybujem vietnamci macky nejedia ani potkany (som vietnamec hvorim z vlastnych skusenosti ) U cinanov neviem az tak lebo to zalezi odkial pochadzas(specificke provincie)
Viac info: http://www.aktuality.sk/clanok/219519/p ... a-hygiena/DEVZYO1G napísal:Práve teraz bola na JOJke nejaká reportáž o týchto azíjských bistrách a ich problémoch s hygienou.
Provincie by som na slovensku nevyťahoval, tu majú ľudia predsudky a stereotypné názory, nejaké provincie ich neovplyvnia .. je to bohužial tak ..
a sakra... tak niekde už asi nebudem chodiť jedávať 
čo konkrétne znamená nedostatok: "nezabezpečená vysledovateľnosť" ? ?
čo konkrétne znamená nedostatok: "nezabezpečená vysledovateľnosť" ? ?
zrejme neznamy povod suroviny (?)
neverim vlastnym ociam, ale moje dve najoblubenejsie bistra v KE niesu v tom zozname ani na mape
Palma pri TUKE a Panda na Hlavnej pri zastavke elektriciek smerom na Jazero (vlastni ta ista rodina)
neverim vlastnym ociam, ale moje dve najoblubenejsie bistra v KE niesu v tom zozname ani na mape
Palma pri TUKE a Panda na Hlavnej pri zastavke elektriciek smerom na Jazero (vlastni ta ista rodina)
-
Grim
Darca
...zásoby z pochybných zdrojov?...
Panda na racku a v manhattane podla ocakavani super
Mohli by prist skor spravit bordel do Steinu na Legionarskej.
neviete, kde zozeniem toto ? ...posledne 2-3 mesiace to neviem zohnat v kauflande...v tescu to myslim ani nikdy nemavali...
"potesenie z Kantonu"
http://sk.kotanyi.com/sortiment/prehlad ... ace-zmesi/
"potesenie z Kantonu"
http://sk.kotanyi.com/sortiment/prehlad ... ace-zmesi/
nene...tiez prazdne miesto v regaly bolo...hughito napísal:V Bille.
-
martinez13
Light Professional
Mne raz kamos hovoril, ze ked bol v Pande v NZ tak ked prisiel k pultu tak si akurat jeden ten vietnamec normalne kychol na zemiaky z ktorych sa naberali porcie.
Totalne nevychovany niektory....
Totalne nevychovany niektory....
Keby si vedel, čo všetko sa robí v obchodných reťazcoch napríklad na lahôdkach so šunkami, syrmi, šalátmi, atď, tak by si to už nikdy nekúpil. Kýchnutie je celkom bežné.
-
rufus59
Light Professional
Znami pracoval v jednej prevadzke tzv. Bistro nebolo prave ani azijske a jedlo ktore ludia nedojedli predavali dalej taze tak.
Skusenosti z Azia restikami mam tak s nakupnych centier a s paru podnikou. Varia podla mojho gusta. Skusam aj doma nejake recepty a inak lidl azijsky tyzden.
Skusenosti z Azia restikami mam tak s nakupnych centier a s paru podnikou. Varia podla mojho gusta. Skusam aj doma nejake recepty a inak lidl azijsky tyzden.
v dnesnom svete, kedy sa stretava vela ludi z roznych oblasti na jednom mieste by ste mali byt vdacny za kazdy pokus o zvysenie odolnosti vasho imunitneho systemu 
-
TommyHot
Addict
Inak najsmutnejsie je, ze "azijske" bistra s tymi azijskymi nemaju absolutne nic spolocne. Keby dal cinan do papule to, co nam tu predava, tak sa instantne dogrca...
-
Blackangel
Light Star
Tommy: a ty ako vies ze nemaju nic spolocne "azijske bistra s tymi azijskymi" a ze sa "cinan" dogrca?? prosim ta nic radsej nepis pokial nevies otom nic...
ten tvoj prispevok znie ako rasisticky ale sam o tych restauraciach a tych cinanoch nic nevies...
PS: mna by zaujimalo ako by mohli azijske restaracie servivovat original azijske jedla kedze ich sposob konzumacie je odlisny... pretoze azijsky styl nie je ako europsky ze kazdy dostane tanier so svojou porciou... a taktiez ingrediencie nie vsetky sa daju dostat v europe... to mas to iste ako keby ze zijes niekde v azii alebo US a zhanas slovenske veci aby si si mohol otvorit restauraciu a varit zakaznikom ktori maju odlisnu kulturu...
ten tvoj prispevok znie ako rasisticky ale sam o tych restauraciach a tych cinanoch nic nevies...
PS: mna by zaujimalo ako by mohli azijske restaracie servivovat original azijske jedla kedze ich sposob konzumacie je odlisny... pretoze azijsky styl nie je ako europsky ze kazdy dostane tanier so svojou porciou... a taktiez ingrediencie nie vsetky sa daju dostat v europe... to mas to iste ako keby ze zijes niekde v azii alebo US a zhanas slovenske veci aby si si mohol otvorit restauraciu a varit zakaznikom ktori maju odlisnu kulturu...
Vsak si si sam odpovedal. Maju ine suroviny a teda uplne inu chut. A este, co je to vlastne azijska kuchyna ? To je cinska ? Thajska ? Ci japonska ? Ci ktora ? Lebo kazda je uplne ale uplne ina ak by si skusil. Ale to nedostanes v bistre. Nejake rychle sotecko s kapustou a mrkvou, zaliate troskou sojovej, len preto ze je nazvane kung pao nema nic ani s cinou ani s aziou ako pise TH.
-
rufus59
Light Professional
Stále mi to "ázijské" chutí viac ako tie rýchlo slovenské porcie alebo fast food.
-
TommyHot
Addict
Ked som zil v Juznej Afrike, tak som mal kopu kamaratov cinanov a oni sami mi hovorili, ze to co robia "zapadnemu" svetu by sami nezrali, lebo je to odpad. Tak isto nam sem vyvazaju lacny tovar a kvalitu si nechavaju doma... Ak si myslis, ze zeru glutaman a preto sa dozivaju vysokeho veku, tak si fakt naivny...Blackangel napísal:Tommy: a ty ako vies ze nemaju nic spolocne "azijske bistra s tymi azijskymi" a ze sa "cinan" dogrca?? prosim ta nic radsej nepis pokial nevies otom nic...
Ten prispevok urcite nie je rasisticky, Azia mi je viac po chuti ako tento prehnity zapadny konzum...