Dan za psa

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
110mat110
Light Professional
Light Professional

Dan za psa

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Zdravim. pred necelym rokom (tusim v marci) som prihlasil psa na MU. Hned mi dali znamku aj sek. Myslel som, ze v Januari mi pride "pozdrav" z MU, ze treba opat zaplatit ale nic. Mam sa ist ohlasit ja? Hrozia mi nejake pokuty ked sa neprihlasim? Googlil som ale nejak som sa nedopatral k jednoznacnej odpovedi. Za kazdu radu dakujem
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Dan za psa

Príspevok od používateľa kukiak »

kontroluju to mestski policajti vacsinou, ked si so psom vonku.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Byvam v okrajovej MC Kosic, policia sa tu zjavi len sporadicky. Znamku mam, mam Aljasskeho Malamuta a velmi pochybujem zeby sa nasiel policajt ktory tu znamku z krku zvesi a skontroluje.
trizzo
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa trizzo »

Toto sa riadi vseobee zavaznym nariadenim (VZN) mesta alebo mestskej casti. Pozri si stranku mesta alebo mestskej casti. Tam to musi byt vo VZN uvedene. Povinnost platit dan za psa je rocna, to znamena kazdy rok si povinny platit, pokial to samosprava nema urcene inym sposobom.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Ako googlim tak googlim, na webe nasej MC dokonca nie je ani ziaden poplatok za psa spomenuty. Pozream aj stranku mesta ale tam tiez nic. Asi som uz zabudol googlit.

//Nikde som nenapisal, ze ten poplatok nechcem zaplatit ani, ze sa mu chcem nejakym sposobom vyhnut. Len sa mi zda byt cudne, ze oni chcu peniaze ale ja sa mam postarat o to, aby som zaplatil neviem komu, neviem kedy a neviem co. Aspon by ma mohli informovat.
trizzo
VIP
VIP

110mat110 napísal:Ako googlim tak googlim, na webe nasej MC dokonca nie je ani ziaden poplatok za psa spomenuty. Pozream aj stranku mesta ale tam tiez nic. Asi som uz zabudol googlit.

//Nikde som nenapisal, ze ten poplatok nechcem zaplatit ani, ze sa mu chcem nejakym sposobom vyhnut. Len sa mi zda byt cudne, ze oni chcu peniaze ale ja sa mam postarat o to, aby som zaplatil neviem komu, neviem kedy a neviem co. Aspon by ma mohli informovat.
Akosom pisal vyssie, pozri si stranku mestskej casti, znenie VZN. Tam to urcite je :-).

Este stale mas moznost oslovit samospravu s otazkou, najlepsie pisomne (emailom alebo listom).
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

otec sa bol pytat za naseho na mesto a tam mu povedali ze to dakedy v aprili pride vyzva s ostatnymi vecami platit ale tak kazde mesto to moze mat inac dane
110mat110
Light Professional
Light Professional

Konecne som daco nasiel :D
http://www.kosice.sk/clanok.php?file=se ... ne2013.htm
...u právnickej osoby je splatná naraz do 15 dní odo dňa doručenia platobného výmeru...
Zrejme pride pozdrav :) Dakujem za nakopnutie
trizzo
VIP
VIP

110mat110 napísal:Konecne som daco nasiel :D
Dakujem za nakopnutie
Niet za co :-)
Napísať odpoveď