myslim ze takato tema tu este nebola
A ty si hovoríš kamarát?
-
AcidXpress
Light Expert
A ty si hovoríš kamarát?
Stala sa vam nejaka neprijemnost kde ste potrebovali pomoc a obratili ste sa na kamarata ktoremu ste v zivote pomohli ako ste len mohli a on sa na vas vykaslal?
hladal som tak dufam, ze som hladal dobre 
Re: A ty si hovoríš kamarát?
Ale samozrejme, že áno... dokonca už aj súd som vyhral. 
nie. mozno je to tym, ze mam len 2 kamaratov. vsetci ostatni su len znami a od tych nic neocakavam:)
Asi tak nejak ako u lumira.
Nič také som nezažil. A ako bolo spomenuté, takých ľudí fakt možno spočítať na maximálne prstoch jednej ruky - a teda dúfam, že by pomohli. 
Nikdy. Mam asi nos na ludi. Ja ked pocujem okolo seba, alebo vidim napr. v telke, ze niekto pozical peniaze, alebo napisal nieco na niekoho a potom placu a hovoria, ze to bol ich naj priatel/skoro ako brat. Je to pre mna nepochopitelne.
Ale nie nadarmo sa hovori ze naozaj az v nudzi spoznas priatela
Ale nie nadarmo sa hovori ze naozaj az v nudzi spoznas priatela
-
theBliZZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
Neverim nikomu, nic od nikoho neocakavam. Ludia su svine. Je to smutne, ale je to tak ...
-
TommyHot
Addict
Necakam od nikoho nic a ked nieco chcem, tak si to radsej zaplatim, resp poskytnem za to adekvatnu protisluzbu aby som nebol nikomu nic dlzny.
-
bolek
Guru
Snažím sa viac menej spoliehať sama na seba, ale keď už som niečo potrebovala, tak tí praví kamaráti mi pomohli a som za to a za nich veľmi rada 
Ja mam tolko kamaratov,co spocita trojprsty pilcik na jednej ruke.
A kazdy z nich mi uz pomohol v tvrdzi. Takze mam stastie na priatelov.
A kazdy z nich mi uz pomohol v tvrdzi. Takze mam stastie na priatelov.
-
wewerka212
Light Expert
mám iba jedného kamaráta, na ktorého sa môžem spoľahnúť na 100% a tí ostatní sú viacmenej iba takí bližší známi, s ktorými sa stretnem za účelom nejakej väčšej spoločenskej zábavy
samozrejme, a beriem to ako poucnu lekciu do zivota;-)
-
Andi_Cibula
Addict
Bežná vec, že ti kamoš bodne dýku do chrbta.
Mam vela znamych, ale kamaratov, na ktorych sa spolieham, je len par, dokopy 3. Z toho u jedneho uz zacinam pocitovat take odtahovanie sa. Mozno je to aj vo mne, ze som nedovercivy k ludom a preto sa spolieham len sam na seba, max. na svoju rodinu.
Presne tak ako napísal Tommy. Nerád ostávam niekomu niečo dlžný a robím veci tak, aby ani mne nikto nič nedlhoval. S takýchto vecí veľmi často vznikajú rozpory a to ja nepotrebujem. A takisto, ako napísal lumir, tiež mám len asi dvoch kamarátov, na ktorých sa môžem spoľahnúť a viem, že by so mnou nijak nevybabrali. Vždy to u nich dopadlo tak, ako sme sa predom dohodli.
-
vonjose
Expert
Ja mám pomerne dosť kamarátov, ktorým dôverujem. (asi 10) Mnoho z nich mi už bez okolkov viac krát pomohli a ja som pomohol im.
Je pravda, že som sa nedávno popálil, keď mi jeden z nich "bodol kudlu do zad". Odvtedy si dávam väčší pozor a preverujem si kto je skutočne môj kamarát.
Je pravda, že som sa nedávno popálil, keď mi jeden z nich "bodol kudlu do zad". Odvtedy si dávam väčší pozor a preverujem si kto je skutočne môj kamarát.
Mal som aj ja takého kamaráta, ktorý ma podrazil. A to sme boli kamaráti fakt od detstva. Ja som sa aspoň poučil, že nie úplne každému sa dá veriť. Dokonca ma podrazil aj bratranec a to hneď dva krát. Takých skutočných kamarátov, ktorý nemajú problém pomôcť s hocijakou záležitosťou mám len troch. Ostatný sú len priatelia, poprípade známy.
-
KaptMichal
King
Lumir to vystihol velmi dobre - mam dvoch kamaratov s velkym K. Ostatni su znami a lepsi znami. Netreba sa zbytocne spoliehat na druhych...
-
Grim
Darca
...každého už kamaráti podrazili...aj ja som podrazil...a nie raz...ide hlavne o to, ako to človek zoberie...sú ľudia, ktorí sa urazia a sú ľudia, ktorí si povedia "oje*** si ty mňa, nabudúce oje*** ja teba a budeme si kvit" a sú kamaráti daľej...samozrejme by som sa na máloktorého kamaráta spoľahol, ale radšej na takého, s ktorým sme si narobili podrazov, že ich nespočítame a stále sme kamoši, ako na niekoho, kto sa urazí za každú somarinu...
A ešte nech sa vie, čo pod takým podrazom vlastne chápete?