P0RaDTE chassco?robur?petrzalkanet??neco ine? thx
P0RaDTE chassco?robur?petrzalkanet??neco ine? thx
tak caute zasa som zalozil temu zasa ortavujem potrebujem vediet jednu konkretnu vec nedavajte sem linky na ine topicky,dakujem
no samozrejme co najrychlejsie za co najmenej,hlavne ziadne omedzenia dat a casu..... ale teraz k veci....kukal som zopar merani na roburnete download cca 800 kb/s priemer up 500 kb/s
co sa tika chassco s tim nemam ziadne skusenosti
a petrzalka.net som pocul ze brutalne rychlosti nekedy aj okolo 900kb/s-1500 kb/s atd atd atd....
ja len potrebujem poradit s kim mate skusenost alebo proste odporucit
dakujem

co sa tika chassco s tim nemam ziadne skusenosti
a petrzalka.net som pocul ze brutalne rychlosti nekedy aj okolo 900kb/s-1500 kb/s atd atd atd....
ja len potrebujem poradit s kim mate skusenost alebo proste odporucit
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
humanstorm
Medium Expert
Chassco-ping je oka neni problem s nicim " obcas male vypadky",download 128KB/s,up 16KB/s"pri poplatku 590sk/mes",ma aj vlastny dc hub takisto ako aj roburshit,povolene p2p "cely den narozdiel od roburshitu" a je tam tusim moznost si priplatit za vlastnu IP
Petrzalkanet- ma kolisave rychlosti cize niekedy mozes mat aj 2KB/sec a niekedy aj 300KB/sec podla toho kolko ludi taha,ping nic moc,p2p povolene,neviem ale moc sa mi nepacia,vypadky su
Roburnet-rychlost bars jaka"ale cca 800KB/sec,p2p bloknute"len vecer od nefim kolkej",hub ma a dost rozsiahli no to ze nieje p2p tak to ho robi na <>.A aj vypadky mavali "nefim ci ete maju" problem bola optika
Petrzalkanet- ma kolisave rychlosti cize niekedy mozes mat aj 2KB/sec a niekedy aj 300KB/sec podla toho kolko ludi taha,ping nic moc,p2p povolene,neviem ale moc sa mi nepacia,vypadky su
Roburnet-rychlost bars jaka"ale cca 800KB/sec,p2p bloknute"len vecer od nefim kolkej",hub ma a dost rozsiahli no to ze nieje p2p tak to ho robi na <>.A aj vypadky mavali "nefim ci ete maju" problem bola optika
Roburnet mal vypadky, bo prechadzali na opto kable, ale uz je aspon pol roka stabilny
Ale humanstorm ma pravdu - ak chces tahat z p2p (zaratany DC++ - ostatne okrem Roburackeho hubu, emule, warez p2p, torrenty....) tak sa Roburu na kilometer vyhni, bo to je vsetko bloknute....
Povolene su az od 24:00 do tusim 6:00 - teda na <> 
-
humanstorm
Medium Expert
-
humanstorm
Medium Expert
No neviem si asi jeden z malo ludi co odcudzuju p2p, ja viem ty ho nemas a preto pises to co pises.A bearshare nepouzivam a limeware len na hudbu a neviem ako sa ti podarilo ze ti to dosralo PC "mozno ti padol WinBillShitdows a nie dosralo PC".V kazdom pripade ja by som bez p2p asi nemohol fungovat, premna by to bola ozaj velka strata.majosisk napísal:no limeware a bearshare tie ani nevisllovuj tie mi dosrali pc a torrent ide po 24:00 hodine takze co ?
-
->slavo<-
Addict
chalani ? kto ma ten CHASSCO internet potrabujem poradit ako rychlo to stiahuje ci su povolene torenty zistil som ze sa da priplatiti za verejnu toje dobre . ale co ta rychlost . lebo v letaku je napisane 1024kb/s dovnload a upload 256kb/s. tak chcem vediet ci je to pravda . dakujem a jedna sa mi o progrma EXpress 590 mesacne . dakujem vam VELMIIIII ZA ODPOVEDEEEE
-
uplink
VIP
advanet www.advanet.sk
jednoznacne
Petrzalka.net sa uz tak nevola, spojili sa s Bufu a uz je to ISPER.
Isper ma vynikajuce rychlosti (prave teraz som si robil test pripojenia, rychlost je 785 KB/sec., cize 6196.6 Kbps)
Horsie je, ze Isper-u niekedy zasibe a zavalia nas pomerne castymi vypadkami. Ale inac slape dobre.
Mozes si zvolit dva typy pripojenia, vsetko je na stranke www.isper.sk.
Isper ma vynikajuce rychlosti (prave teraz som si robil test pripojenia, rychlost je 785 KB/sec., cize 6196.6 Kbps)
Horsie je, ze Isper-u niekedy zasibe a zavalia nas pomerne castymi vypadkami. Ale inac slape dobre.
Mozes si zvolit dva typy pripojenia, vsetko je na stranke www.isper.sk.
-
->slavo<-
Addict
pucuvaj ale ja potrebujem verejnu ip adresuuplink napísal:advanet www.advanet.skjednoznacne
ten chassco nevies aku ma tu rychlost__?__
chalani fakt mi spravite radost ked ma zahadzete informaciami o tychto netoch hlavne ten petrzalka net aj ten advanet hlavne osobne merania rychlosti. by ma zaujimali lebo uz neverim nicomu na letaku je napisane 1mb a v skutocnosti mi to bude stahovat 100kb/s ne_?
TEN CHASSCO SA MI ZDA BYT asi najidealnejsi ale 1024kbs dovnload vrajze a upload vrajze 256kbs ale chcle by som to mat potvrdene od nejakeho uzivatela toho internetu dakujem.
-
Tomasko
Guru wannabe
si pozri cennik->slavo<- napísal:pucuvaj ale ja potrebujem verejnu ip adresu![]()
ten chassco nevies aku ma tu rychlost__?__
chalani fakt mi spravite radost ked ma zahadzete informaciami o tychto netoch hlavne ten petrzalka net aj ten advanet hlavne osobne merania rychlosti. by ma zaujimali lebo uz neverim nicomu na letaku je napisane 1mb a v skutocnosti mi to bude stahovat 100kb/s ne_?
zisti si ci v tvojej blizkosti nema Micronet svoje mikrovlnky,
ak niesi fanatik ze stahujes co vidis tak by ti mozno aj stacil program 512/256 pri agregacii 1:15 za 550 sk mesacne, absolutne ziadne obmedzenia (ten net mam uz dva roky a som s nim spokojny), za priplatok 50 sk mesacne mas verejnu IP.
www.inethome.sk www.micronet.sk
ak niesi fanatik ze stahujes co vidis tak by ti mozno aj stacil program 512/256 pri agregacii 1:15 za 550 sk mesacne, absolutne ziadne obmedzenia (ten net mam uz dva roky a som s nim spokojny), za priplatok 50 sk mesacne mas verejnu IP.
www.inethome.sk www.micronet.sk
-
->slavo<-
Addict
cennik je blbost kua potrebujem vlastnu skusenost
please hodte mi sem niekto merania
ISPER Internet Standard:
CHASSCO comfort express:
potreboval by som informacie ohladom dovn.a upload.
http://dsl.cz/rychlost.php
http://www.speedmeter.sk/
DAKUJEM
ISPER Internet Standard:
CHASSCO comfort express:
DAKUJEM
Robil som merania pripojenia ISPER teraz , nedela vecer 20:20, ide to pomalsie, lebo je plna siet:->slavo<- napísal:cennik je blbost kua potrebujem vlastnu skusenost
ISPER Internet Standard:
CHASSCO comfort express:
DAKUJEM
www.dsl.cz:
Rychlost připojení k internetu: 503,82 kbit/s
Rychlost stahování dat: 63 kByte/s
www.speedmeter.sk:
Rýchlosť prijímania dát (download) : 75,3 kB/s ( 602 kbps )
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 831,3 kB/s ( 6650 kbps )