tablet (nie grafický) na grafiku?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Jano19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

tablet (nie grafický) na grafiku?

Príspevok od používateľa Jano19 »

Zdravým
Chcel by som sa spýtať, či niekto robil niekedy na ipade alebo androidových tabletoch grafiku. Veci ako vektorové obrázky, malovanie photoshopového charakteru (digital painting), poprípade jednoduchsie flashové animácie. Predpokladám že plnohodnotne to nepôjde ale aspon základné, jednoduchšie veci... ?
Curuj
Addict
Addict

Re: tablet (nie grafický) na grafiku?

Príspevok od používateľa Curuj »

zabudni. tieto tablety nie sú určené na malovanie. prstom nemáš presnosť a pokiaľ viem, tak to nerozlišuje tak prítlak ako normálne grafické tablety.
ale skús, či vôbec zoženieš nejaký software, ktorý aspoň niečo podobné vie. imho to bude utrpenie. radšej lacný notebook a lacný grafický tablet. bude to sto a jedna
Jano19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jano19 »

hej myslel som.. samozrejme nemam na mysli prst ale pero na to ... ale keby tam bol program na vektory, kde predsa netreba pritlak, bolo by to pre jednoduche veci určite postačujúce si myslím... ale niekde som cital ze ani to este nieje... či?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mam svoj tablet Huawei Mediapad, je to 7 palcovy a ta presnost sa neda porovnat s myskou alebo niecim inym. Mam k dispozicii aj jeden tablet od Aceru, ktory bezi na Windowse, pouzivam k nemu dotykove pero, ma 10 palcov, ale ani s tym perom tam nie je prestnost. Dovolim si povedat, ze tieto normalne tablety s perom sa nedaju ani zdaleka porovnat s grafickymi tabletmi.
Napísať odpoveď