tak zatial som dal lvl 28 Maraudera a celkom sa mi to paci len by mohli viac poladit tie spelly
(po vizualnej aj funkcnej stranke , niektore tie animacie vyzeraju dost lacno) paci sa mi ze lokacie su relativne rozlahle ale pestrost monstier by mohla byt tiez vacsia lebo potom sa dost casto opakuju v zonach (vsimol som si ze v kazdej zone je maximalne 3 (4?) druhy monstier ) chcelo by to viac , aby zazitok z hrania nebol taky obohrany potom
Normal obtiažnosť je len zahriatie... ďalej je to už kapánek ťažšie. Od Brutusa sa sám už nedostam
Tak je to open beta, pritom v poslednom patchy odobrali z posledných máp pyromancera či ako sa vola lebo zhadzoval hru. Ale celkovo na F2P je to výborná odreagovavačka + parádne craftenie itemov.
No nic,ja som tomu nevedel furt prijst nachut, no nakoniec som si nasiel naiky build a silou mocou som sa premohol a nakoniec ma to zacalo bavit a momentalne hram templara 13. level... celkom pecka hra.. hlavne ten brutus bol bol zaujimavy ked som nemal uz potiony
Podľa toho čo chceš kúpiť-predať. Lepšie gemy a rare veci sa tradujú za chaos a alchemy orby, prípadne za iné. Treba pozrieť trade chat a trocha sa v tom vysomáriť
23 októbra bola uvoľnená plná hra s novým charakterom (Scion) a musím povedať že sa s tým krásne pohrali.. odporúčam všetkým ktorý ulietavali na diable
ja som to tiez zacal hravat od zaciatku a pohoda a teraz co vysiel novy update (1.0) tak je to uplne super. Ziadne take ze si kazdy beha s 5-7 aurami, teraz si musi kazdy dobre rozmysliet co chce hrat kedze teraz je normalne tak 2 max 3 aury
mna odradza ten talent tree - nejdu vynulovat talenty a ak tu hru nehrate fakt dlho tak netusite ktory talent sa zide a ktory nie. Ale zase na druhej strane ak tu niekto pozna Krippariana a sleduje jeho buildy tak tento clovek vie spravit fakt zaujimave buildy