aaa ku queue, tiez som mal tolko ale ono Ti to skoci nizsie
//inac zacali sme hravat 3v3 ranked (tiez mame team).. neskutocne kombo je AP Shaco, Heimer a AD Teemo.. proste kolko sa na tych hrach s tymto kombom nasmejem
dáš si profil a tam kde si mal ELO tak máš napísané napr. Silver tier 2.japaja napísal:to kde pise ze ktory som bo som stratil prehlad oco ide patch viem ale kde to zistim mam 7 G a 3W
Mám AP, AD, Support a Jungle runy, s týmto spôsobom som sa stretol najčastejšie, niekto si ešte zvykne stavať aj tank runy ..Son-Goku napísal:je nejaky vseobecny runes build na dps alebo support?chcel by som napr kupit gankplanka a nakupit nanho runy lenze rad by som aj striedal napr graves,otazka ci je dolezite stavat na kazdeho champa z tej istej kategorie ine runy a zbytocne minat body.respektive ako si to riesite vy?
budes hrat aj na mojom?lekoklatik napísal:Gold IV - http://www.lolking.net/summoner/eune/20855898
K hraniu sa vsak dostanem az niekedy 10teho. Som zvedavy celkom.
skús olafa, lee sina, nocturne je tiež dobrý, aj amumu, či rammus sú fajn... AP master yi skôr na mide a zase malphite skôr na solo TOPjapaja napísal:nejaky napad co do 5v5 ranked na jungle?
hram: bot adc (ashe,caytlin)
bot tank (malph)
mid (akali)
jungle (master yi)
master yi nejaky slaby vela nevydrzi co lepsie? Vi ?
jax mam olaf mam xin mam leesin mam
uvazujem fiora vi a yourick