Čo so strateným sebavedmím?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
0REON0
Novice
Novice

Čo so strateným sebavedmím?

Príspevok od používateľa 0REON0 »

chcem sa zmenit ale neviem ako myslim ze mam mensie sebavedomie a a problem v komunikacii..prisiel som nato odkedy som zacal riesit dievcata ..mam 20 rokov nemal som ziedny vztah ani som sa nebozkaval a pritom si myslim ze vyzeram normalne neni som tucny..neviem sa odviazat iba s alkoholom..ale ani vtedy to neni idealne lebo som az prilis dobry a potom ma dievcata vyuzivaju ..ako sa mam zmenit?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Čo so strateným sebavedmím?

Príspevok od používateľa javatar »

Zacni si odpovedat na nasledujuce otazky:
Co sa mi na sebe paci?
V com som dobry?
Ake su moje talenty?
Preco som na seba hrdy?

A ak si na ne odpovedat nevies tak konaj tak aby si si na ne odpovedat vedel.
UlicovySEN
Novice
Novice

Príspevok od používateľa UlicovySEN »

predstav si ze si riaditel zemegule a podla toho sa aj spravaj.. nezaujimaj sa co si o tebe myslia a chod si svoje...

ty si tu boss, nie niekto druhy ale ty.. tak sa pozbieraj daj si facku a dokaz ze si chlap!!!
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mily UlicovySEN, takym ludom akeho si opisal, by som najradsej facku dal ja.
musis fakt mat doveru vo svoje schopnosti a mat kvoli nim rad sam seba... ostatne pride.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Nejsu na to nejake tabletky aby z takych z nizkym sebavedomim spravili ludi zo sebevedim nadou? Ak ano tak doporucujem tie
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ulicovy sen - napisal si vetu, ktora je cisty protiklad. Preco by sa nemal zaujimat o ostatnych ? Skor by sa nimi nemal nechat ovplyvnovat. Byt arogantny a namysleny (ako si sebavedomeho cloveka predstavujes) nema so sebavedomim vela spolocneho.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Na toto nie je univerzálny návod, je to všetko len v tebe a ty to len sám môžeš prekonať. Kamaráti alebo my na fóre ťa v tom môžeme akurát povzbudiť aby si sa nebál vyskúšať sa "odviazať" ako hovoríš. Skús to postupne, nemusí ti zo dňa na deň vystreliť ego z morskej hladiny až po Mt. Everest, postupne pomaly sa odváž robiť veci, ktoré si sa doteraz bál spraviť a bude to lepšie, uvidíš. :wink:
UlicovySEN
Novice
Novice

Príspevok od používateľa UlicovySEN »

energy00 napísal:Ulicovy sen - napisal si vetu, ktora je cisty protiklad. Preco by sa nemal zaujimat o ostatnych ? Skor by sa nimi nemal nechat ovplyvnovat. Byt arogantny a namysleny (ako si sebavedomeho cloveka predstavujes) nema so sebavedomim vela spolocneho.
myslel som tym, nech sa nezaujima o to čo si o nom myslia, lebo z toho vychadza neistota, hanblivost a znizene sebavedomie.. strach o to čo si o nom pomyslia .. ako na neho budu pozerat .. atd
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

0REON0: Je tvoj problém v nízkom sebavedomí alebo v komunikácii s babami? Lebo môže to súvisieť, ale zároveň môžeš mať úplne normálne sebavedomie a máš problém len s tým, že nevieš, ako sa s nimi rozprávať a máš strach sa s nimi zoznamovať. Treba sa prihovoriť, byť normálny, nie moc strojený a komunikácia je vždy o dvoch ľuďoch, čiže musí aj ona mať záujem a pôjde to. Okrem toho v tvojom veku to nie je nič divné, že tých skúseností nemáš na mraky, takže z toho stres fakt nemusíš mať. :)
0REON0
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 0REON0 »

Myslim ze je to tak pol na pol, pred urcitymi ludmi ktory maju vacsi respekt som menej sebavedomi,,,s niektorych dievcat mam stres ze im neviem povedat skoro nic lebo asi myslim nato ako budem pred nou alebo pred partiou vyzerat..ale ked som sam tak si predstavujem ze kolko veci som jej mohol povedat..a ked som opity tak to tiez nie je idealne lebo sa k nim spravam ako keby som bol do nich zalubeny :D
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Kašli na to, čo si budú ľudia myslieť, ako to ty vôbec môžeš myslieť, čo si myslia? Spýtal si sa ich niekedy, ako na nich pôsobíš, čo si myslia o tvojom správaní? Podľa mňa je lepšie byť spontánny a veľmi to neriešiť. Ja som niekedy tiež ako neriadená strela a vypúšťam zo seba vety rýchlejšie, ako spracujem fakt, že nie sú vždy vhodné. :D Ale kamaráti si na to zvykli, proste sa zabavíme na tom a ideme ďalej.
S tým alkoholom je to ťažké, kde je tá správna hranica a do akej nálady ťa dostane, čiže radšej s mierou. :)
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Homosexuali su vyrecny a celkom posobia sebavedomo a s dievcatami nemaju problem komunikovat,... Co tak stat sa homosexualom?
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

Famine napísal:Homosexuali su vyrecny a celkom posobia sebavedomo a s dievcatami nemaju problem komunikovat,... Co tak stat sa homosexualom?
homosexualom sa clovek nestane, homosexualom sa clovek narodi :-)
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

Sebavedomie si vo všeobecnosti vieš zvýšiť tak, že začneš dosahovať nejaké úspechy.. a je jedno, či je to v práci, v škole alebo v osobnom živote. Takto získané sebavedomie potom samozrejme vieš využiť aj mimo prostredia, kde si ho získal.

A čo sa týka žien.. Ak si neveríš, tak najprv odporúčam čo to naštudovať o tom, ako ženy uvažujú, čo vlastne chcú a čo od nás chlapov očakávajú. Ďalej je absolútne dôležité si uvedomiť, že žiadna žena nie je niečo viac, tj. nejaká bohyňa. Ak Ti to robí problém a nevieš sa baviť s atraktívnejšími ženami, skús si predstaviť, ako sú asi atraktívne, keď sedia ráno na záchode.. ( ach, to bolo kruté :D ). Určite v živote spravili nejaký trapas, niekto ich odmietol.. Prosto nie sú dokonalé. Vedel by som takto ďalej pokračovať, no podstata by Ti mohla ujsť.
Podstata je tá, že sa nesmieš nechať opantať jednou ženou a nesmieš si namýšľať.. a to znamená presne to, že si nebudeš namýšľať čo by mohlo byť a ako by si to vedel posrať. Pochop základy a potom jednaj impulzívne, neklam, nepodvádzaj a akonáhle spozoruješ pri nejakej žene, o ktorú máš seriózny záujem vlastnosť, s ktorou sa nevieš vyrovnať, tak okamžite ruky preč a nemotaj sa do toho ešte hlbšie. Žien je neúrekom, preto nie je problém nejakú pustiť k vode a dokonalá žena neexistuje, preto musíme hľadať takú, ktorá nám bude "vadiť" najmenej.
To si dovolím povedať je základ psychickej pohody nielen so ženami, ale aj celkovo v živote.. aspoň mne to takto funguje ;)
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

joooooj taketo temy mozem :D
ale aby moj prinos nebol az tak nulovy tak zacni sportovat prestat byt pc nerdom a nadvazovat kontakt so zenami
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

stan sa členom nejakej komunity kde sú ľudia s podobnými zalubami ako máš ty
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »