HTC 7 Trophy, HTC One V, HTC HD7?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Amixel
Novice
Novice

HTC 7 Trophy, HTC One V, HTC HD7?

Príspevok od používateľa Amixel »

Potrebujem surne radu, ktorý mobil je z týchto najlepší, nepotrebujem mať neviem akú velkú pamäť a špičkové funkcie, ide mi skôr o kvalitu. vdaka :)
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: HTC 7 Trophy, HTC One V, HTC HD7?

Príspevok od používateľa rochedo »

Z tychto HD7. Ten sa predaval ako high end ostatne 2 su low endy.
Amixel
Novice
Novice

ako to myslíš?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Triedy mobilných telefónov nemajú nejakú presnú definíciu. Vo všeobecnosti sa používanými výrazmi myslí nasledovné:
Low-end:

Low-end je najnižšia trieda mobilných telefónov. Sú orientované na nízku cenu a určené pre nenáročného používateľa. Už aj v tejto triede sa objavuje jednoduchý fotoaparát, prenos dát cez EDGE, Bluetooth a iné technológie, ktoré boli pred pár rokmi iba doménou vyšších tried.

Mid-end:

Mid-end je stredná trieda zariadení. Sú to mobily s priaznivou cenou a atraktívnou výbavou. Nie je najšpičkovejšia, ale je veľmi dobrá. Kompromisy oproti najvyššej triede sa robia najmä v nižšom rozlíšení fotoaparátu, podpore vybraných dátových technológií, slabšom procesore, nepoužití GPS alebo WiFi čipu.
Pri telefónoch strednej triedy sa čoraz častejšie nasadzuje operačný systém (Android, Symbian, Windows Phone), dajú sa tiež rozšíriť ich pamäť cez pamäťové karty.
"Treba povedať, že väčšine používateľov dnes táto kategória telefónov stačí, z pohľadu bežného používateľa má totiž veľmi dobrú výbavu,".

High-end:

High-end je najvyššia trieda telefónov. Ide o najvybavenejšie smartfóny, napríklad všetky takzvané vlajkové lode výrobcov.
"Sú to zariadenia s rýchlymi procesormi, kvalitnými fotoaparátmi a podporou všetkých súčasných technológií prenosu dát a multimédií. Samozrejmosťou je operačný systém, vďaka ktorému je do zariadení možné inštalovať moderné aplikácie,".
Amixel
Novice
Novice

aha, dakujem za vysvetlenie, chcem si kupiť už použitý mobil a tieto som našla v priaznivej cene. stačil by mi mid-end, ktoré mobily by mohli také byť?
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Ked mas moznost vyberat z tychto troch tak HD7 nie je zla volba ale uz v sucastnosti je to stary mobil a uz sa velmi neda povazovat za high end. High end bol ked sa zacal predavat. Ale vzhladom na ostatne Windows Phone telefony sa este celkom da povazovat za mid end.
Ja povazujem za mid end vacsinou telefony v cene od cca 200-400 EUR (zavisi to od konkretneho vyrobcu). Mozes si na heureke specifikovat poziadavky a stanovit cenovy rozdiel a budes mat na vyber z niekolkych modelov: http://mobilne-telefony.heureka.sk/
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

z vlastnej skusenosti z trophy - jeden s najlepsou konstrukciou, krasne sadne do ruky, nieje to len plas ale aj kov... velmi si ten telefon pochvalujem aj ked ma WP, velmi slusny telefon... nic nesekalo, vsetky gamesky sli dobre ... + mal som nanom developer unlock takze pohodka telefon...
Napísať odpoveď