Nazory na mbank.sk
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nazory na mbank.sk
mne tiez pride IB tatrabanky ovela komplikovanejsi pre noveho uzivatela. Ked som sa prvy krat logol do IB mbanku, hned som vsetko videl a chapal, to sa o TB neda povedat
-
TommyHot
Addict
Ten defaultny (ak si dobre spominam) modrozlty dizajn mBank je grc, ale da sa nastavit relativne pekny cerveno biely dizajn, na ktory sa aj da pozerat. Pouzitelnost by som si vedel predstavit aj lepsiu (hlavne pre viacero uctov), ale existuju aj horsie IBcka, takze pohoda.
Mne nefungovali, musel som volat na mLinku, nasledne mi prisli docasne prihlasovacie udaje do SMS ktore fungovali korektneguess.whoo napísal:stalo sa niekedy niekomu, ze tie docasne prihlasovacie udaje do IB nefungovali? ci ste si aktivovali IB cez mLinku?
Dnes som si všimol, že majú už aj ďalší, volá sa, že Grafit.TommyHot napísal:Ten defaultny (ak si dobre spominam) modrozlty dizajn mBank je grc, ale da sa nastavit relativne pekny cerveno biely dizajn, na ktory sa aj da pozerat.
btw, to nieje z mojho účtu fotené
Došla mi ponuka na tú bezkontaktnú kartu. Má to zmysel? Dá sa to bežne využiť?
-
guess.whoo
Redeemer
jasne, ze da..v obchodoch, pri kupovani listkov na vlak..urcite to setri cas...ak nemas problem s tym, ze ti nepride notifikacna sms o utrate
jj... naozaj to šetrí čas, akurát odkedy ju mám, už nemám taký prehľad o peniazoch na účte kvôli chýbajúcim notifikačným smskám. Pozri moje príspevky dve strany dozadu... a tiež tu: http://www.mbank.sk/forum/read.html?f=1 ... sr=ld&pn=1
nie je mozneeee, dnes mi prisla odmena 25€ na ucet
mam ta rad mbank, pockam si este na kartu a vyberiem si ta cely 
Tak tak, neverím, aj mne včera prišlo 25 € na účet, možem spraviť dobrý večer s kamošmi zadarmo. 
poslite nietko odporucanie na to mKonto nech zarobime obaja na kaveju.. aale uz to zmenili na 15 € ne?
Trussardi... tá akcia trvala iba do 18.1. 
-
guess.whoo
Redeemer
uz aj ja som skasiroval
teraz svom zvedavy kolko dostanem za dalsie 3 co som pootvaral, lebo to bolo na hrane toho obdobia
Ku mne ešte ani len ten kuriér neprišiel ... že majú veľa roboty 
-
guess.whoo
Redeemer
no ani k dvom co mam este ja na udici
byvas asi na dedine ze?
Toto povedal do telefónu aj priateľke, že či nemôže prísť neskôr, lebo ona je na okraji jeho rajónu a bla bla bla.. Ona je riadna raketa a zvozila ho do telefónu, že čo si on predstavuje, že za to, že jemu sa nechce, ona má čakať?Lubenečko napísal:Ku mne ešte ani len ten kuriér neprišiel ... že majú veľa roboty
U mna bola asi za 5 dni od poslania ziadosti..
skoda ze akcia rychlo skoncila, uz som mal 3 istych :-/
Už mi volali z mbank a snažili sa mi natlačiť do hlavy pôžičku a nejaké poistenie 
Potrebujú peniaze. Neviem, či by nebolo dobré presunúť peniaze inam..na čas. Predsa len 200 000 € musia vysoliť a nie je to práve veľká banka.
Potrebujú peniaze. Neviem, či by nebolo dobré presunúť peniaze inam..na čas. Predsa len 200 000 € musia vysoliť a nie je to práve veľká banka.
Práve mi došla SMS od kuriéra, že sa zajtra staví a mám si nachystať obojstrannú fotokópiu dokladu totožnosti ... to sa mám kvôli tomu srať niekam ísť ?
kristuš ... farbu v tlačiarni nemám 
-
guess.whoo
Redeemer
budes musiet lebo inak to od teba nezoberie..resp. neda ti 
Pri stretnutí s kuriérom je potrebné predložiť doklad totožnosti uvedený v žiadosti. Úspešne overenie dokladu totožnosti kuriérom je potrebné pre podpísanie dokumentov zaslaných zo strany mBank.
A tento mail mi teda prišiel od mBank ...
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2013, 17:29)
Skúsil som tú infolinku ... podvihla mi to dáka češka. Tvrdila, že stačí len ukázať občiansky, potom povedala že momentík, ešte raz si to preverí ... pol minútka ticha ... a nakoniec zrazu predsa len potrebujem fotokópiu
Sami nevedia čo teda potrebujem
no to je banda ... vytiahnem tých pár € a zas zabudnem, že dáka mBbank vôbec existuje 
A tento mail mi teda prišiel od mBank ...
//autoeditácia príspevku (05 Feb 2013, 17:29)
Skúsil som tú infolinku ... podvihla mi to dáka češka. Tvrdila, že stačí len ukázať občiansky, potom povedala že momentík, ešte raz si to preverí ... pol minútka ticha ... a nakoniec zrazu predsa len potrebujem fotokópiu
Sami nevedia čo teda potrebujem