Notebook obrazovka
-
Daniel9911
Professional
Notebook obrazovka
Dobrý deň , mam tu jeden notebook na ktorom mi ukazuje zvlaštne obraz dava screen. Skušal som vymeniť display a tak isto mi to ukazovalo aj na tom druhom. Može obe obrazovky boli zle lebo ten druhý som kupoval tiež z pod ruky a nevedeli čo tam odišlo. Podla Vás v čom bude chyba ?
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Notebook obrazovka
menil si komplet obrazovku ?? lebo na tomto screene co si dal ti odislo podsvietenie bud dioda alebo konvertor
-
Daniel9911
Professional
ano menil som komplet obrazovku aj invertor, ale možno že aj na druhom booku bola zla obrazovka aj invertor. Nemože byť, že tam je komplet kabelať čo ide z dosky zlý a preto mi to takto ukazuje ? lebo ja som menil len obrazovku
-
Grim
Darca
...a nemáš to len vypnuté?...na niektorých notebookoch sa dá klávesovou skratkou vypnúť podsvietenie...
-
Chalesnik
Medium Professional
teoreticky to moze byt aj kabel ale s tym som sa este nestretol pri podsvieteni ...
-
Daniel9911
Professional
ako vypnuté ? mam tam tuším skratku hviezdu či slnko plne aj prazdne tak som skusal s kombinaciu FN + tusim F5 či F6 ale nič nepomohlo. Aby som zistil zavadu asi budem potrebovať niekoho kto ma nato aj pristroje aby to zmeral , možno požiadam kamoša aby mi to zmeral.
Je to Asus? Tie potrebuju Asus ATK pre pouzivanie fn klavesovych skratiek.
-
Daniel9911
Professional
asi tým to nebude lebo som dal preinštalovať windows a tiež mi to tak ukazuje. Ale dal som obrazovku do durheho booku a tam mi to svietilo ako ma len mi tam obraz neukazoval len také čiary tam bude asi grafika odpalena. Takže asi skusim vymeniť kábeláž čo to spraví. ak nie tak skusim zohnať invertor možno tam bude chyba. A tiež som našiel jedno uzemenenie ktore nebolo prichytené nikde tak možno aj tam bude chyba. Lenže neviem kto ta ma byť
-
Lukkas
Star
1. Invertor
2. Kabelaz
3. Nezapojena kabelaz. Zle zapojeny invertor
4. Logika spustania podsvietenia.
5. Zla trubica (ale ako si pisal ked isla na inom ntb malo by to ist aj tu)
2. Kabelaz
3. Nezapojena kabelaz. Zle zapojeny invertor
4. Logika spustania podsvietenia.
5. Zla trubica (ale ako si pisal ked isla na inom ntb malo by to ist aj tu)
-
Daniel9911
Professional
Na na inom book ten display svietil takže tam tie trubice budu asi dobre , invertor je možno zlý alebo niečo je odopoje v booku. Lebo od koho som to kupoval ten to mal od štatu prispevok na tento book a teraz žiadal nový od štatu ale tento mal byť nefunkční , takže to zobral do PC servisu a že tam niečo spravili alebo odpojili z book aby tam nesla obrazovka, ale čo tam odpojili alebo vymenili to už neviem. Typujem,že budeš invertor tam poškodili, lebo dve kable tam neboli nasrobonované obidve kable boli čierne a typujem že to boli uzemnenia. Takže bud pojdem do toho Pc servisu a spytam sa čo tam spravili alebo risknem a objednam invertor z bazaru.
Takže som prišiel nato kde bola chyba vymenil som cely display aj s kabelmi a v notebooku ide obraz takže mam to vyriešené dakujem za komenty
Takže som prišiel nato kde bola chyba vymenil som cely display aj s kabelmi a v notebooku ide obraz takže mam to vyriešené dakujem za komenty