Nejaké nápady ako to spojazdniť? Diki
Prey
Prey
chcel som vyskúšať Prey, ale najskôr som si to stiahol z odkazu, ktorý bol v článku, kde som o tom čítal. Bola to staršia verzia, myslím, že 0.5.3... nainštaloval som to, prebehlo to v poriadku, a na konci sa ma spýtalo či chcem program nakonfigurovať, ale nešlo ho otvoriť, pretože nenašlo požadovaný súbor. Tak som ho skúsil pohľadať, ale v zložke, kde to nainštalovalo boli len 2 súbory bez prípony. Potom som si z oficiálnej stránky stiahol najnovšiu verziu, ale tá nejde nainštalovať. Tak som odstránil ten priečinok, kde to inštalovalo, cez CCleaner som dal opraviť registre (bol tam aj s prey, že je nepoužívaný tuším) ale nejde to stále.
Re: Prey
No hotovo. Išlo mi to znova nainštalovať, ale stalo sa to čo predtým, že nikde nič. Skoro. Na druhom obrázku je čo bolo v c:\prey len som tú zložku nevidel, dal som hladať prey, až potom ju našlo. a teraz nejako zázračne nejde vyhľadávanie
jaj vykotí ma...
Re: Prey
No zložky mám nastavené aby som zobrazovali aj skryté. A tie odkazy išli zmazať aj normálne. Ale keď tom to nainštaloval znovu, tak zasa len toto isté tam bolo.
ale vlastne to je jedno... kašlem sa na to... len dúfam, že to nespraví aj pri nejakých iných programoch
ale vlastne to je jedno... kašlem sa na to... len dúfam, že to nespraví aj pri nejakých iných programoch